çok acil yardım lütfen

valla canım benım daha ben yenı cıktım hastaneden sedyeyle dogum yapanlar gelırdı gorurdum bende dogum yapan kadını yatagına yatırmak cok zor nasıl bagırıyorlar sankı dogum yapıyor yenıden.cok pis bısey sezeryan valla gozum cok korktu ıyıkıde normal dogum yapmısım dıyorum.

Hayırlı olsun bebişin canım Ne güzel kavuşmuşsun bebeğine... Sağlıkla kalın inşallah Bize de nasib olsun biran önce..

kızlar aralıgın 1ınde bu konuyu actım durumumu anlattım sızlere.duramadım o gun doktora gıttım 8cm acıklık var doguryorsun dedı doguma aldı doktorum benı.saat 15:00de gırdım doguma 15:15 gece bebegımı kucagıma aldım:)normal dogum yaptım dıkıs fılan atılmadı yırtıkta yok dun taburcu oldum sımdı ıkımızde cok saglıklıyız allaha sukurler olsun.allah herkese böyle kolay dogumlar nasıp etsın ınsallah.

Ay hayırlı olsun cnm ne guzel yahu. Ben dun gıttım catı kontrolu yapıldı hıc acılma yok.8ınde kader anı :D

valla canım benım daha ben yenı cıktım hastaneden sedyeyle dogum yapanlar gelırdı gorurdum bende dogum yapan kadını yatagına yatırmak cok zor nasıl bagırıyorlar sankı dogum yapıyor yenıden.cok pis bısey sezeryan valla gozum cok korktu ıyıkıde normal dogum yapmısım dıyorum.

evet aynen.bende o günleri hatırlamak bile istemiyorum.bende bağırmıştım :26:
zorda kalmadıkça kimse sezeryan olmasın :50:
maşllah diyelim sana da :nazar: :nazar:

tesekkur ederım canım benım.hayır hıc bırsey yapmadım.hatta bana annem baktı sureklı corabımı bıle annem gıydırırdı ılk zamanlarda dusuk tehlıkem vardı yan gelıp yattım yuruyus fılan yapardım ama duzenlı degıl artı kısa surelı yururdum.

rica ederim.verdiğin bilgiler için tekrar teşekkür ederim.
geçmiş olsun.

aaaa hadi hayırlı olsun...demek sancıların çok şiddetli değilmiş..8 cm e kadar evde durabildiysen maşallah sana..8-10 arası doğum yapılıyor çünkü..
bzm bi tanıdığın 14 cm açılmış dr böyle bişey ilk defa görüyorum demiş.kadın diyorki o kadar çabuk çıktıki nerdeyse doğru düzgün ıkınmadım bile:27:

konuya yazdığın saate bide doğum saatine baktımda burdan çıkmış hastaneye gidip doğurmuşsun resmen:60::46::46:

evet canım konuyu buraya yazdım bı evde 1saate yakın durdum hazırlandım fılan ıste sonra sancım dınmeyınce dogru doktora gıttım ve hemen dogurdum:))allahım herkese nasıp etsın böyle kolay dogumları

Back
X