Çok acil yardım lütfennn yenidoğan bebeklerde enfeksiyon

Hayalet89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
40
10
88
35
Tecrübeli anneler ve duyanlar lütfen yazsınlar. 39 haftalık sezeryan doğum yaptım. Bebeğimde ilk başta ve gebelik süresince bişey yoktu. Doğduktan sonra enfeksiyon zatüre var dediler. Anneden karnında oluşmuş. Şuan yoğun bakımda.böyle bişey başına gelen varmı. Çok telaşlıyım. Enfeksiyon oranı biraz yüksek.bunu yaşayan anneler neler yaptı. Bu süreç ne kafar sürdü. Lütfen acil yazınnnn.

Canim cok gecmis olsun . Benim ilk dogumda kaninda enfeksiuon vardi. Atesi biraz yuksek olunca tahlil yapildi oyle farkedildi. Sezeryan olmasina ragmen benden gecmis. İdrar yolu enfeksiyonundan gecmis. Cok yuksek degildi kanindaki enfeksiyon degeri. Enfeksiyon oldugu icin prosodur geregi yogun bakimda yatmasi gerekiyormus. Besgun yatti. Onun hastaliginda Antibiyotik tedavisi besgun oldugu icin besgun sonunda tahlil yapilip taburcu olduk sukur. Aldigi tedavi kac gun surecekse enfeksiyon degeri bitince taburcu olursunuz. İlk ogrendigimizde basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Agladim cok . Metanetli ol sutun azalmasin. Senin yapacagin ziyaret saati varsa rmzirmen evdeyken sutunu sagman. Dua etmen sabirla beklemen. Diger herseyi hemsire drlar yapiyor. Allah beterinden korusun . Allah şifalar versin en kusa zamanda tabircu olursunuz insallah. Dr bir kac icinde az cok kac gun kalacagini soyler belki.

Çok geçmiş olsun. Bende hergün ağlıyorum.benimde idrar yolundan geçmiş.drumuz kaç gün kalcağını söylemedi bize. Beşte olabilir on günde olabilr dedi. Enfeksiyon biraz yüksek dedi. Çok korkuyorum. Daha bi kerecik emzirebildim. İnşllh bende kavuşurum bebeğime. Şimdi ne kadar oldu sizin bebeğiniz

Çok geçmiş olsun. Bende hergün ağlıyorum.benimde idrar yolundan geçmiş.drumuz kaç gün kalcağını söylemedi bize. Beşte olabilir on günde olabilr dedi. Enfeksiyon biraz yüksek dedi. Çok korkuyorum. Daha bi kerecik emzirebildim. İnşllh bende kavuşurum bebeğime. Şimdi ne kadar oldu sizin bebeğiniz
19 aylik oldu . Geldi gecti . Ondan sonra kolay kolay hasta olmadi cok sukur. Cogu bebekte olabiliyor. İdrar yolundan enfeksiyon gecebiliyor bebege. Seninkide idrar yolundan gecmisse ayni demek. Besgunde degeri duserse cikar. Dusmese antibiyotik tedavisi devam eder. Antibiyotigi yarim kesemezler belli bir dozu almasi lazim. İnsallah besgunde toparlar canim. Uzun sursede uzulme iyilessinde. Yogun bakim diye aklina kotu sey gelmesin enfeksiyon oldugu icin serviste yatirmiyorlar. Yogun bakimda yatmasi gerekiyormus. Disardan baska mikropta bulasmasin diye. Daha cabuk iyilessin diye. Anliyorum seni ayni duygulari bende yasadim . Ama hersey onun iyiligi icin. Birde soyle dusun yogun bakimda oyle bebek hastalar varki cok sukur bizimki onlarin yaninda hicbirsey. En kotu sinavimiz bu olsin

İnşallh iyi olur. Allahım inşllh uzun ömürler versin bebeklere. Antibiyotik bi hasar bırakırmı diye üzülüyorum. İnşllh bende senin gibi derim. Bugünler geçip gitsinde başka bişey istemiyorum.

İnşallh iyi olur. Allahım inşllh uzun ömürler versin bebeklere. Antibiyotik bi hasar bırakırmı diye üzülüyorum. İnşllh bende senin gibi derim. Bugünler geçip gitsinde başka bişey istemiyorum.
Yok cnm hic birsey olmadi. Bebek kilosuna gore kendi yapisina gore aliyor dozunu . Oglumun Bagisiklik sistemide iyi cok sukur. Anne sutu alti ay aldi sadece ona ragmen bunyesi kuvvetli . Endiselenme. Tedavi olmasa daha kotu. İnsan uzuluyor ama yemegini guzel ye sutunu sag mutlaka. Kdndini ihmal etmeki sutun azalmasin

Dua edin bize olur mu. Biraz rahatlıyorm birileri anlatınca. Dua edin nolur. Çok teşekkürler. İnşallh iyi haberlerini yazarım buraya.

Kızlar bnm kızımın da crp değeri 2.80 di 5 gün Antıbıyotık verdılrr yenı doganda 1.47 oldu şimdi yinr verceklermiş antıbıyotık doktor 7 güne tamamlıckmış vucuda 2.antıbıyotık zararlı olur mu

Back
X