• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok acil yardım ne yapabilirim :(

4 günlük eleman olarak gidip izin mi istediniz az bile yaşamışsınız o zaman:ssz::ssz::ssz::ssz:

pardon da hasta olduğum ve izin istemek için kaç günlük eleman olmam gerekiyordu? üstelik yeni ya da eski herkes istediği zaman izin alıyorken ? yazmak için yazmayın buraya Allah aşkına. Allah'a havale ediyorum sizi olmayan vicdanınızla baş başa :34:

vallahi ordaki şefler insanlıktan nasibini almamış bence yöneticilik ego yapmak değildir insanların işinde mutlu olmasını sağlamak yol gösterm ektir helede senn gibi deneyimi olmayan birine ama sennde gidip 4.gün izin istemen çok yanlış sonuçta özel sektördesin ama oradaki insanların ben yöneticiliğinden şüphe ettim kişilerle uğraşıllmaz

bende istemezdim tabikide bir haftalıkiken izin istemeyi öğlen arasında gidip istedim yarım günlük yani, ama konustukça hastalandım dediğim gibi işe girdiğimde oldu iş konusmak üzerine çünkü bütün gün konusuyorduk. hasta ,olacağımı nerden bilebilirdim ki, ayrıca ben izin istedim diye vermek zorunda değil ben adı üstünde izin istemek için gittim veremem diyip konuyu kapatabilirdi..

Hemen savcılığa git
Sana hakaret eden müdür hakkında suç duyurusunda bulun, polis şirkete gidip ifade için çağırınca tutuşurlar
Patronuna ulaşmaya çalış, derdini izah et, olmadı Sgk ya şikayet dilekçesi ver
Personelle oynamak öyle kolay değil, hiç bir müdürün çalışana hakaret hakkı yok
Patronunda bu işleri denetlemesi gerekir, tazminat için ihtarname gönderebilirler, sende akabinde itiraz için gönder, hiç bir şey alamazlar

evet ne olursa olsun kimse kimseye hakaret edemez.. çok teşekkür ediyorum dediğiniz gibi yapıcam bugün sözleşmeden almaya gittiğimde kuzu gibiydi kendisi..

pardon da hasta olduğum ve izin istemek için kaç günlük eleman olmam gerekiyordu? üstelik yeni ya da eski herkes istediği zaman izin alıyorken ? yazmak için yazmayın buraya Allah aşkına. Allah'a havale ediyorum sizi olmayan vicdanınızla baş başa :34:

Nasil bir isyeri bu siz ne uzerine egitim gordunuz?yazmak icin yazmiyorum fikrim oldugu icin yaziyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasil bir isyeri bu siz ne uzerine egitim gordunuz?yazmak icin yazmiyorum fikrim oldugu icin yaziyorum

iş için üç günlük eğitim gördüm, eğitim dedikleride kendileri verdiler bir yere falan göndermediler. çünkü tecrübesiz kişileri de alıyorlardı:34:
ayrıca diğer yorumlarınıza da sunu söyleyeyim , ben her işin zor olduğunun bilincindeyim gerek annemden babamdan gerek basitte olsa staj deneyimimden, eğer iş zor gelseydi evimde otururdum diğer akranlarım gibi. benim yaşımdakiler evde oturup yiyip içip gezip yatarken ben kendi paramı kazanmak istedim, aileme destek olmak istedim. bu suçsa sizin için yapacak bir şey yok o zaman gerçekten vicdanınız yok diyebilirim.. teşekkürler düşünceniz için yine de

Ekmek aslanın ağzında evet ama bir de ilk defa iş tecrübesi yaşayan genç bir insan var karşımızda, çaresiz.. Ben bu kadar katı olamam. İş zor olabilir ama sırf bazı insanlar kendini tatmin edecek, egosunu besleyecek diye de altında çalışan kişilerin psikolojisini bozamaz. Böyle bir olayında destekçisi olunmaz 'az bile' falan diye..:50:

bende yoruma şok oldum ama yapacak bir şey yok. sağolun düşünceleriniz için ben hiç bir şeyin böyle olacağını tahmin edemedim, kim edebilirdi ki:14:
ben hassas dönemde de olsam gençte olsam kim olsa aynı tepkiyi verirdi benden 30 yaş büyükte 3 yaş küçükte aynı tepkiyi verirdi inanın..

iş için üç günlük eğitim gördüm, eğitim dedikleride kendileri verdiler bir yere falan göndermediler. çünkü tecrübesiz kişileri de alıyorlardı:34:
ayrıca diğer yorumlarınıza da sunu söyleyeyim , ben her işin zor olduğunun bilincindeyim gerek annemden babamdan gerek basitte olsa staj deneyimimden, eğer iş zor gelseydi evimde otururdum diğer akranlarım gibi. benim yaşımdakiler evde oturup yiyip içip gezip yatarken ben kendi paramı kazanmak istedim, aileme destek olmak istedim. bu suçsa sizin için yapacak bir şey yok o zaman gerçekten vicdanınız yok diyebilirim.. teşekkürler düşünceniz için yine de

demekki iş hayatı sana göre değilmiş sen evde oturmaya devam et bence baksana yoksa çok üzülüyorsun.
ben iş yerinde aldığın eğitimden değil üniversite filan ne eğitim aldığını sormuştum.

demekki iş hayatı sana göre değilmiş sen evde oturmaya devam et bence baksana yoksa çok üzülüyorsun.
ben iş yerinde aldığın eğitimden değil üniversite filan ne eğitim aldığını sormuştum.

offff muhabbetin gereksizliğine bakın ya ilk iş tecrübemden yılmam ben merak etmeyin siz o konuda, ödemek zorunda kalırsam baska işe girip ödeyeceğim yine çalışacağım yani, su laflarınıza bakılırsa siz doğarken çalışarak doğmuşsunuz herhalde deneye yanıla öğrenicem ben hayatı tabiki de denedim ve yanılmışım ilk tecrübemde.. ben daha üniversiteyi bitirmedim hanımefendi devam ediyorum okumaya okuyorum+çalışıyor(dum).

Senden istenilen para muhtemelen verilen eğitim için. Bende bir çağrı merkezine iş görüşmesine gittiğimde daha görüşmede anlatmışlardı "bir kaç haftalık bir eğitim verilecek , bu eğitim diğer çağrı merkezleri içinde referans olabilecek. Ama pek tabii verdikleri eğitimin karşılığı olarak belli bir süre (süreyi hatırlamıyorum) çalışmak gerekiyormuş yoksa eğitim bedelini kendin ödüyormuşsun". Senin durum biraz daha farklı işin içinde hakaret , resmen işten çıkmaya yönelik haller var. En azından ilk başta ALO 170'i arayabilirsin.. (Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türkiye İş Kurumu tarafından sunulan tüm hizmetlerle ilgili olarak bilgilendirme yapıyorlarmış)

offff muhabbetin gereksizliğine bakın ya ilk iş tecrübemden yılmam ben merak etmeyin siz o konuda, ödemek zorunda kalırsam baska işe girip ödeyeceğim yine çalışacağım yani, su laflarınıza bakılırsa siz doğarken çalışarak doğmuşsunuz herhalde deneye yanıla öğrenicem ben hayatı tabiki de denedim ve yanılmışım ilk tecrübemde.. ben daha üniversiteyi bitirmedim hanımefendi devam ediyorum okumaya okuyorum+çalışıyor(dum).

Aöf anladim isterim basarili ol ama bir abla nasihati zor bu hayat hemde cok zor

Ben dort seneyi askindir calisiyorum

Iki unv mezunuyum epey insan tanidim kolayda bir is degil kendi alaninda lider firmalarda calistim halada calisiyorum allah guc kuvvet verdigi her gunde calisacam

ama şiz bana kullandiginiz uslubu dortgunluk amirlerine de kullandiysan isin zor

Muhabbeti ceken basitlestiren sensin elestiriye tahammulun yoksa konu acma.

Ne yapsaydi isyeri seni pamuklara sarip sarmalasamiydi ki bence amirini sen yanlis anlamissin

Back
X