- 2 Nisan 2013
- 863
- 280
- 88
- Konu Sahibi cukulukurabiye
Verilen kağıda birşey yazmayıp sadece imzaladığında cayma hakkın var diye biliyorum ben inşallah yazmamışsındır birşey ve sandığım gibidir inşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar girdiğim işte eğitim sürecinde herşeyden memnundum sevmiştim işi. ve sözleşme imzaladım 3 ay içinde işten çıkarsam tazminat ödeyeceğim vs diye. daha sonrasında 4 günde gerçek yüzlerini gördüm. hersey bambaska oldu o anlayışlı insanlar resmen baska insanlar oldular. bugun işten çok bunaldığım psikolojik olarak ve bedensel olarak çöktüğüm için ( boğazım ağrımaya basladı konustukça canım acıyordu ve işim sırf konusmak üzerine ,psikolojik baskı vardı üzerimde sürekli bir şeyler söylüyordu şef hakaret bile ediyordu çalışırken) izin istemeye gittim öğlen arasında ve ne olduysa oldu. bir diğer şef beni rahatlatmak için konusyordu gayet sakin bir şekilde ben ağlıyordum resmen artık o şeye getirdiler beni çöktüm 4 gündeçok pişman oldum imza attığıma ama basta her şey farklıydı
sonrasında diğer x şefi biz konusurken geldi hakaret etmeye bağırmaya basladı küçük düşürdü bağırdı resmen kışkırttı beni ben sadece izin istemeye gitmiştim veremem diyip konuyu kapatabilirlerdi
ama diğer x şefi benim cahilliğimden ve kötü halimden yararlanıp kışkırttı işten çıkmak için o an hiç sağlıklı düşünemedim kendimde değildim ne olduğnu bile hatırlamıyorum tam
benim ilk iş tecrübem o yüzden neyin ne olduğunu bile bilmiyordum bu güne kadar ama bugün anladım insanların nasıl olduğunu
ben en son tartışmada gitmek istiyorum dedim (izin amaçlı işten çıkmak için değil) resmen kovar gibi laflar söyledi gittim eşyalarımı toplarken bir dilekçe getirdi resmen şablon gibi hazırı vardı yazdım çıktım bir hışımla
o anı hatırlamıyorum desem yeridir kendimde değildim
onun sayesinde ben işten çıkmış gibi oldum
ama aslında o kovdu esas patronla görüşmek istedim görüştürmedi
ben şimdi ne yapabilirim bende dava açmak istiyorum açabilir miyim benim üzerime oynadı resmen daha kaç kişiye bunu yapmışlardır kimbilirçok kötüyüm ağlamaktan canım çıktı o parayı ödeyemem bende ailemde
resmen kandırdılar
lütfen o zaman imza atmasaydın falan yazacaklar varsa hiç bir şey yazmasın zaten çok kötüyüm suan daha fazla üzülmek istemiyorum![]()
4 günlük eleman olarak gidip izin mi istediniz az bile yaşamışsınız o zaman![]()
İnsanın hasta olup izin istemesi için kaç gün çalışması gerek kural mı var ki , bu yorumunuza şok oldumbirazcık vicdan...
![]()
arkadaşlar girdiğim işte eğitim sürecinde herşeyden memnundum sevmiştim işi. ve sözleşme imzaladım 3 ay içinde işten çıkarsam tazminat ödeyeceğim vs diye. daha sonrasında 4 günde gerçek yüzlerini gördüm. hersey bambaska oldu o anlayışlı insanlar resmen baska insanlar oldular. bugun işten çok bunaldığım psikolojik olarak ve bedensel olarak çöktüğüm için ( boğazım ağrımaya basladı konustukça canım acıyordu ve işim sırf konusmak üzerine ,psikolojik baskı vardı üzerimde sürekli bir şeyler söylüyordu şef hakaret bile ediyordu çalışırken) izin istemeye gittim öğlen arasında ve ne olduysa oldu. bir diğer şef beni rahatlatmak için konusyordu gayet sakin bir şekilde ben ağlıyordum resmen artık o şeye getirdiler beni çöktüm 4 gündeçok pişman oldum imza attığıma ama basta her şey farklıydı
sonrasında diğer x şefi biz konusurken geldi hakaret etmeye bağırmaya basladı küçük düşürdü bağırdı resmen kışkırttı beni ben sadece izin istemeye gitmiştim veremem diyip konuyu kapatabilirlerdi
ama diğer x şefi benim cahilliğimden ve kötü halimden yararlanıp kışkırttı işten çıkmak için o an hiç sağlıklı düşünemedim kendimde değildim ne olduğnu bile hatırlamıyorum tam
benim ilk iş tecrübem o yüzden neyin ne olduğunu bile bilmiyordum bu güne kadar ama bugün anladım insanların nasıl olduğunu
ben en son tartışmada gitmek istiyorum dedim (izin amaçlı işten çıkmak için değil) resmen kovar gibi laflar söyledi gittim eşyalarımı toplarken bir dilekçe getirdi resmen şablon gibi hazırı vardı yazdım çıktım bir hışımla
ben şimdi ne yapabilirim bende dava açmak istiyorum açabilir miyim benim üzerime oynadı resmen daha kaç kişiye bunu yapmışlardır kimbilirçok kötüyüm ağlamaktan canım çıktı o parayı ödeyemem bende ailemde
resmen kandırdılar
lütfen o zaman imza atmasaydın falan yazacaklar varsa hiç bir şey yazmasın zaten çok kötüyüm suan daha fazla üzülmek istemiyorum![]()
valla vicdan yok canım hem işe başlarken farkında değilmiydiniz işin zorluğunun.
şimdi gelmiş iş zor diyorsunuz. her iş zor her iş yorucu rahat iş yok.
Ekmek aslanın ağzında evet ama bir de ilk defa iş tecrübesi yaşayan genç bir insan var karşımızda, çaresiz.. Ben bu kadar katı olamam. İş zor olabilir ama sırf bazı insanlar kendini tatmin edecek, egosunu besleyecek diye de altında çalışan kişilerin psikolojisini bozamaz. Böyle bir olayında destekçisi olunmaz 'az bile' falan diye..![]()
Kimse kimseyi zorla calistirmiyor canim zor geliyorsa calismak evinde otursun ama ise girmis4gun olmus ne yapacaklardi ayrica arkadas alinmak icin yer aramis hassas bir donem geciriyor galiba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ederim yardımlarınız için dediğiniz gibi yapıcam ama soyismini falan bilmiyorum direkt firma ismini versem olur mu ki
ya çok tecrübesizim ilk defa basıma böyle bir şey geliyor ilk iş tecrücemde olan bu oldu offff daha önce hiç davalık olayım falanda olmadığı için bilemedim, netten firmayla ilgili şikayetlerde buldum ayrıca işe yarar mıyarın psikologaa gitmeyi düşünüyorum gerçekten okuduğum gibi ağlama krizleri geçirdim bugün hep ağlamaktan gözlerim şişti damarları çıktı resmen çok kötüyüm hala
![]()
resmen kandırdılar
Bende onu diyorum aynen hasas bir dönem. Tecrübesiz, yaşı kaç bilmiyorum ama ilk defa girdiği br ortam falan..Olumlu bir iş ortamı olan insan şunları yazar mı. İş veren insana insan gibi davransa bir sorun kalmayacak herkes işini severek yapacak aslına bu arkadaş özel sektörden bir örnek, aynı şeyler kamuda da var yetkiyi eline alana bir haller oluyor.