Çok acil yardım

Hllylmz58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2021
67
14
38
Arkadaşlar ben 9 martta hamile oldugumu öğrendim sonra değerler çok küçük artınca doktor kimyasal gebelik dedi. Geçen hafta perşembe günü kanamam başladı ve cenazemz oldugu için memlekete geldim doktorada gidemiyorm. Sormak istediğim şey şu ben çok şiddetli bir ağrı yaşadım büyükte bi pıhtı geldi bugune kadar kımyasal gebelkten emındım. Ama bugun okudugum bazı yorumlarda dıs gebelıkte şiddetk ağrı ve kanama olur yazanlar olmus. Ben kimyasal değilde dış gebelk yasamıs olabılır mıyım. Eğer öyleyse diye çok endişelnyorm bilgisi olan varmı arasındaki farkı ?

hıc yasamadım ... bı kez daha kan vermen gerekır oyle durumda kımyasalsa sıfırlanmıstır sımd. dıs gebelıgın nereye yerlestıgıne gore degısıyor sanırım zararı. kanamayla atılmıs dıyenı de duymustum . ama kanama devam ederse yukarlarda tuplerde falan oluyor ve sıfırlanmıyor bhcg bı artıyor bı dusuyor dıye bılıyorum. kımyasal da olsa o bı gebelık normal bı adet kanamasından farklı olcak ılla ki. pıhtı atılıyor .

Cevabın için teşekkür ederim. Benim değerlerim 16 23 34 olarak devam etti 34 çıktıktan 2 gün sonra da yoğun sancıyla birlkte kanamam başladı. 2 gün sonra gidebilicem ancak hastaneye ama bu 2 gün kendimi yicem gibi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…