Bir üniversite öğrencisi, Ailesi onu evde yada yurtta kaldığını biliyo ve derslerine çalışıyor okulunu okuyor ve okul bitip diplosını alıcak diye bekliyor.. fakat bu üniversite öğrencisi yıllardır kankam dediği kişiylle sevgililik dönemine giriyor aynı evi paylaşıyor birde üstüne üstlük eş gibiyiz diyip temizlikti ütüydü yemekti herşeyi üstleniyor, sevgii olan beyse ekmek elden su göllden temizlğim yapılıyorr ütüm yapılıyo karnım doyuyor yanımdada bir kız var diyip güllük gülüstanlık yaşıyor,,, sevgili denen bu erkeğin ailesi bir kız bulup oğullarıyla tanıştıryor ve kız bu adamdan hoşlanıyor fakat sevgili denen bu erkek hoşlanmadığını söylüyor kankası dediği ve sonradan sevgili olup aynı evi paylaştıığı kişiye ve daha sonradan tesadüfen bu tanıştırılan kızın msn adresi ekleniyor, facebook adresi ekleniyor ve bu üniversite öğrencisi kızımız bunlara dayanamayıp intihara kalkışıyor hapları teker teker sayıp.. daha sonra bu kız baygın halde evde bulunuyor hastaneye kaldırılıyor ve son şans veriliyor pardonda neye kime niçin son şans veriliyor?? bak güzelim bundan sonrası olucaklar için sana sölüceklerimi iyi dinle.. " sana bu çocuk acıdı çünkü aciz gördü seni intihara kalkışıyor benim için dedi çok zayıf bir kız dedi ve bir müddet daha kendi vicdanını rahatlatabilmek adına seninle biraz daha yaşicak sonrasımı? sonra aynen şöle gelişecek sen üniversiteyi bitirip ailenin bulunduğu şehre dönüceksin ve bir müddet ilişkiniz telde devam edicek sonra en ufak şeyden tartışmlar başlicak ve çocuk senden ayrılıcak ve belki telefonlarına bile çıkmicak.."" sen sen ol kendini bukadar bir erkeğe teslim etme bir erkeğe bukadar bağlanma.. bu çocuk diyorki evimin temizliği yapılıyor ütüm yapılıyor karnım doyuyor ee kızda yanımda gönlümüde hoş eyliyor banada bağlı her istediğimi yapar çünkü benim için intihara kalkıştı ee zaten ilerde okulu biticek bi müddet daha böyle idare ederizz diyee düşünüyor bunu sana sölim.. .. Sana gelince kime nasıl niçin güveniyorsun?? bunun adına sevgimi diyorsun sen? başlarım böle sevgiye ben, tek taraflı bir sevgi ve bir erkek aynı anda iki kızıda idare etmeye çalışıcağını sandı fakat sen bir şekilde bunu öğrenince şimdilik bu sevdadan vazgeçmiş ama muhakkak bu adamın bi b planı vardır.. peki tatlım belliki bu çocuğun ailesi bunu evlendirrmeye çallışıyo yani seni istemiyorlar tabi senden haberleri varsa (belliki yok) yarın öbür yine aynı şeyler yaşanıcak bu sefer napıcaksın kısa yoldan camdanmı atlicaksın ? yazık değilmi sana ve seni yetiştiren ailene?? senin ailen seni okuyo biliyo okulunu bitirip diplomanı alıcaksın diye bekliyor peki şunu çok merak ediyorum senin ailenin senin intiharından haberi varmı??
sen okulun bittiğinde ailenin yanına dönüceksiin vebu ilişki bi müddet telde ve msnde sürücek ve sonrasında tartışmalar başlicak soğumalar başlicak ve çocuk sana bi msj attıcak THE END film gibi yani Kendi bendeni kendine bir erkek için zarar verme zavallı konumuna aciz durumuna düşersin hep.. lütfen biraz aklınla mantığınla yol kat et bundan sonraki ilişkilerinde..
Biraz bilgili akıllı bi üniversite öğencisi gibi hareket et.. ben şunu anlayamıyorum aynı evde bir erkekle yaşanıldığında nasıl eş gibi görürler birbirilerini yani tamam bi imzamız eksik biz eşizmi oluyor? yemeğini yap temizliğini yap evini topla işten dönmesini bekle sonra bu çocuk diğer x kızın msn ve faceebok aderisini yüklesin sende hooop intihara kalkış bukadarmı aciz bukadarmı zavallı konumuna düştün değermi heleki bir erkek için değermi.?? şimdi çok mutlusundur herşey düzelmiştir dimi??tamam okulun bitince ailenin yanına dönüncede görüşelim seninle arkadaşım olurmu??
"KLINLİK BİR VAKASIN" çünkü henüz kendini ölçüp frenleyemiyorsun ve en ufaka zayıfıkta kaçış yolu olarak intiharı düşünüyorsun