• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok acil yardım.

insanlar neler yaşıyorda kaç yılını veriyorda böyle birşeye kalkışmıyor bırak onu daha 1 aylık adam için neye deydi uaklardan örnek vermicem 4 yılımı verdim yıllarımın yanında daha bir çok şeyimide verdim çokta sevdim ama tek bir sözü tek defol git demesi bu ilişkiyi bitirdi hatta ben nişanlıydım ve kesin dönüşsüz bitirdim..çok ağladı çok pişmanım dedi ama değişmedi benim gururm onurum herşeyden önce gelir onu çok sevdim diye zaten gerekeni yapmış bi insan ilk önce gurur olması lazım ki bu hatla başa çıkabilsin 1 ay sonrada inşallah buraya başka konu açmazsın ve biz yanılırızda sende hep çok mutlu olursun...

hemen ayrıl hep öle olur ben istemiyorum seni seviyorum ama ailem mecbur etti külli yalan hangi devirde yaşıyoruz bu adamdan hayır gelmezz:kızgın:

arkadaşlar tekrar hepinize tşk ederim. evet aldatan insan tekrar aldatacaktır bunu biliyorum ve belki yanılmak için bi şans verdim (yani yanılmak istediğim için) zaten artk bizde normal sevgililer gibi dışarda gezip tozuyoruz vs. geçici bi süre mi bilmiyorum ama çok deişti. bakışları bile öyle değişti ki anlatamam... o kadar sevkat dolu o kadar aşk dolu bakıyo ki bana artk. sanki önceden beraber olduğum o deildi...
umarım bu böyle devam eder.
sana ilgi göstermesi ve normal bir ilişki yaşayabilmeniz için ölüme çeyrek mi kalmalıydı yani?
Tebrik ederim o halde intihar sebebi amaca ulaşmış...Yazık çok yazık ...

bence onu bekle canımmmm ve knş çek git oda öylece bakıp dursun
sen neredesin Allasen???

Son düzenleme:
arkadaşlar tekrar hepinize tşk ederim. evet aldatan insan tekrar aldatacaktır bunu biliyorum ve belki yanılmak için bi şans verdim (yani yanılmak istediğim için) zaten artk bizde normal sevgililer gibi dışarda gezip tozuyoruz vs. geçici bi süre mi bilmiyorum ama çok deişti. bakışları bile öyle değişti ki anlatamam... o kadar sevkat dolu o kadar aşk dolu bakıyo ki bana artk. sanki önceden beraber olduğum o deildi...
umarım bu böyle devam eder.
eminim değişmiştir canım, artık daha bi korkuyla bakıyordur. bir insanın intihar etmesinden ve senin ölümünün onun üstüne kalmasından korkuyla bakıyordur. seni kaybetmek değil, vicdanından korktuğu için bakıyordur o şekilde. ve emin ol şefkat değil acıma duygusudur. umarım biz yanılıyoruzdur ve umarım mutlu olursunuz. ama ne olursa olsun ömrünün sonuna kadar bu acizliğini bilecek arkadaşın ve bundan faydalanacaktır.

arkadaşlar öncelikle... o intihar olayı hesaplı deildi gerçekten ölmek istediğim içindi... bi ara hap sayısıyla iilgili bişi okudum onu da hastanede öğrendim. sayarak içmekmiş vs bi durum yok yani. yaptığımı savunmuyorum kesinlikle çok yanlış evet biliyorum fakat o an içimden gelen buydu.
bi yanlış anlaşılma daha var ki o da cinsel bişeylerde sanırım. biz 1 aydır aynı evde kalıyoruz ama beraber yatmıyorduk. ki şu an o olaylı günden beri evine de girmedim. üstelik onun değiştiğini düşünüyorum(en azından belki de buna inanmak istiyorum.) artık ailesi beni bilio ve bunu o kız da biliyo. aileleri de görüşmüyo.
fakat bu intihar olayında son noktayı şöyle koymak isterim: kesinlikle hayatımın salaklığıydı!!!
canım arkadaşım sen alıştın bu hayatının salaklıklarına, daha öncede arkadaşına inandığın için gibi bişi demiştin ve sonunda yine hayatımın salaklığı demiştin. sende bu kafa oldukça kusura bakma ama daha çok salaklık yaparsın...

ben bu 12 hapı 1 aylık tanıdığın biri için ölmek amacıyla mı yoksa başında deli divane olsun diyemi içtiğini merak ediyorum??
ne büyük hata..
insanın kendine bir saygısı olur sen bence onun gözünde böyle küçülürsün evde yanlızdın ya gelmeseydi ya kurtulamasaydın??

intihar ne yanlış ...
senin gibi bir kul için...
büyük bir zayıflık ...

kesinlikle katılıyorum daaa şoklardayım ne yani ilişki 1 aylıkmıymış
Valla kaldım böyle:1shok: bundan sonra yorum yazdığım yerler daha dikkatli bakınayım ben

Bir üniversite öğrencisi, Ailesi onu evde yada yurtta kaldığını biliyo ve derslerine çalışıyor okulunu okuyor ve okul bitip diplosını alıcak diye bekliyor.. fakat bu üniversite öğrencisi yıllardır kankam dediği kişiylle sevgililik dönemine giriyor aynı evi paylaşıyor birde üstüne üstlük eş gibiyiz diyip temizlikti ütüydü yemekti herşeyi üstleniyor, sevgii olan beyse ekmek elden su göllden temizlğim yapılıyorr ütüm yapılıyo karnım doyuyor yanımdada bir kız var diyip güllük gülüstanlık yaşıyor,,, sevgili denen bu erkeğin ailesi bir kız bulup oğullarıyla tanıştıryor ve kız bu adamdan hoşlanıyor fakat sevgili denen bu erkek hoşlanmadığını söylüyor kankası dediği ve sonradan sevgili olup aynı evi paylaştıığı kişiye ve daha sonradan tesadüfen bu tanıştırılan kızın msn adresi ekleniyor, facebook adresi ekleniyor ve bu üniversite öğrencisi kızımız bunlara dayanamayıp intihara kalkışıyor hapları teker teker sayıp.. daha sonra bu kız baygın halde evde bulunuyor hastaneye kaldırılıyor ve son şans veriliyor pardonda neye kime niçin son şans veriliyor?? bak güzelim bundan sonrası olucaklar için sana sölüceklerimi iyi dinle.. " sana bu çocuk acıdı çünkü aciz gördü seni intihara kalkışıyor benim için dedi çok zayıf bir kız dedi ve bir müddet daha kendi vicdanını rahatlatabilmek adına seninle biraz daha yaşicak sonrasımı? sonra aynen şöle gelişecek sen üniversiteyi bitirip ailenin bulunduğu şehre dönüceksin ve bir müddet ilişkiniz telde devam edicek sonra en ufak şeyden tartışmlar başlicak ve çocuk senden ayrılıcak ve belki telefonlarına bile çıkmicak.."" sen sen ol kendini bukadar bir erkeğe teslim etme bir erkeğe bukadar bağlanma.. bu çocuk diyorki evimin temizliği yapılıyor ütüm yapılıyor karnım doyuyor ee kızda yanımda gönlümüde hoş eyliyor banada bağlı her istediğimi yapar çünkü benim için intihara kalkıştı ee zaten ilerde okulu biticek bi müddet daha böyle idare ederizz diyee düşünüyor bunu sana sölim.. .. Sana gelince kime nasıl niçin güveniyorsun?? bunun adına sevgimi diyorsun sen? başlarım böle sevgiye ben, tek taraflı bir sevgi ve bir erkek aynı anda iki kızıda idare etmeye çalışıcağını sandı fakat sen bir şekilde bunu öğrenince şimdilik bu sevdadan vazgeçmiş ama muhakkak bu adamın bi b planı vardır.. peki tatlım belliki bu çocuğun ailesi bunu evlendirrmeye çallışıyo yani seni istemiyorlar tabi senden haberleri varsa (belliki yok) yarın öbür yine aynı şeyler yaşanıcak bu sefer napıcaksın kısa yoldan camdanmı atlicaksın ? yazık değilmi sana ve seni yetiştiren ailene?? senin ailen seni okuyo biliyo okulunu bitirip diplomanı alıcaksın diye bekliyor peki şunu çok merak ediyorum senin ailenin senin intiharından haberi varmı??
sen okulun bittiğinde ailenin yanına dönüceksiin vebu ilişki bi müddet telde ve msnde sürücek ve sonrasında tartışmalar başlicak soğumalar başlicak ve çocuk sana bi msj attıcak THE END film gibi yani Kendi bendeni kendine bir erkek için zarar verme zavallı konumuna aciz durumuna düşersin hep.. lütfen biraz aklınla mantığınla yol kat et bundan sonraki ilişkilerinde..

Biraz bilgili akıllı bi üniversite öğencisi gibi hareket et.. ben şunu anlayamıyorum aynı evde bir erkekle yaşanıldığında nasıl eş gibi görürler birbirilerini yani tamam bi imzamız eksik biz eşizmi oluyor? yemeğini yap temizliğini yap evini topla işten dönmesini bekle sonra bu çocuk diğer x kızın msn ve faceebok aderisini yüklesin sende hooop intihara kalkış bukadarmı aciz bukadarmı zavallı konumuna düştün değermi heleki bir erkek için değermi.?? şimdi çok mutlusundur herşey düzelmiştir dimi??tamam okulun bitince ailenin yanına dönüncede görüşelim seninle arkadaşım olurmu??

"KLINLİK BİR VAKASIN" çünkü henüz kendini ölçüp frenleyemiyorsun ve en ufaka zayıfıkta kaçış yolu olarak intiharı düşünüyorsun

neden kendinizi bir aylik bir iliski icin kandiriyorsunuz ki..
bakislari degisti diyorsunuz daha önce sizi sevmiyor muydu da simdiki baktigi gibi bakmiyordu...
valla ben senin yerine kendime koydum belki dedim disardan konusmak cok kolay olur ben olsam dedim ne yapardm basta ütü,camasir,temizlik asla yapmazdim memlekete gittignizde icinizden kimi zaman yapmak bile gelmiyordur kendi ailemizin evinde aman be dedigimiz oluyor ama orda kendinizi zorunlu hissediyorsunuz az yesinde bir hizmetci tutsun ben kendimi kullandirmam ortak yaparsaniz amenna..
sonra dedim bana akil veren benim göremedigimi gören insanlar olmasa ben bu hatayi yaparmiydim bence yapmazdim..belkide yapilabilir insan sevince kör oluyor ya hani ama bak senin icin su site ne büyük nimet actin bir konu insanlar bak surda su olmus olabilir dediler..sen üstüne konduramazsinda bence memlekete gidince senden hic bahsetmedi neden intihar etmeni bekledi ki ailme dedim demek icin
valla o insan icinde cok zor bir durum ben orta okula giderken biri vardi böyle pesimdeydi ve hep kendimi öldürürm derdi bilegini camla keserdi sirf bu korkudan konusmak zorunda kaldim o kadar igrenc birsey ki hergün dua ediyor insan Allahim ne olur kendiliginden gitsin diye valla ben bu skintidan 1 ay hasta yattim o hasta yatagimda gece gündüz dua ettim ve oldu..bak ben anlatirken o insanin benim gözümdeki yeri nasil cok basit kendini bu konuma düsürme seni tutan ne ya ben göz göre göre yanlisa yürüyen insanlari anlamiyorum anlayamiyorum kusura bakma

Canım ben aranıza yeni katıldım ama bence de bırak anladığım kadarıyla ailesinden epey çekiniyor. Sanki onlar ne dese onu yapacak olan bir tip gibi geldi bana. Bir gün karşına geçip babamlar o kızla evlenmemi istiyor derse ne yapaacaksın düşünsene bu seni daha fazla üzme. Annesinin yanında telefonuna bile bakmaya korkan bir erkekten hayır gelmez bence gene sen bilirsin ama boş yere değmeyecek biri için üzülmeni istemem. İleri gittiysem kusura bakma düşüncelerimi paylaşmak istedim sadece.

Çok haklısın Reyyan az yesin de bir hizmetçi tutsun kendine. Gerçekten seven insan ne olursa olsun ailesine bir şekilde anlatır ilişkisini ne demek daha erken sen onun pis çamaşırlarını yıkarken ilişkimiz daha çok erken bunları yapmama gerek yok diyormusun. Zaten biz bayanlar ne zaman birini sevsek çok verici oluyoruz adamda kendini bişey sanıyo havalara giriyo tabi.

hangi erkek hayır derki !
bedava hizmetçi...
ne zaman böyle olduk biz kadınlar..
ne zaman kendimizden vazgeçtik!
inanamıyorum...
biraz bencil olmalı kadın!
herşeyden önce kendini-kendi hayatını düşünmeli...
sen hala o evdemisin?

ediiit...intihar girişimi mi :1shok::1shok::1shok:
aferin iyi yapmışsın bir erkek böylemi elde tutulur....:mymeka:
intihar zayıflıktır benim nezlimde....
hiç bir şey demiyorum artık....
:delphin:

Son düzenleme:
Bir üniversite öğrencisi, Ailesi onu evde yada yurtta kaldığını biliyo ve derslerine çalışıyor okulunu okuyor ve okul bitip diplosını alıcak diye bekliyor.. fakat bu üniversite öğrencisi yıllardır kankam dediği kişiylle sevgililik dönemine giriyor aynı evi paylaşıyor birde üstüne üstlük eş gibiyiz diyip temizlikti ütüydü yemekti herşeyi üstleniyor, sevgii olan beyse ekmek elden su göllden temizlğim yapılıyorr ütüm yapılıyo karnım doyuyor yanımdada bir kız var diyip güllük gülüstanlık yaşıyor,,, sevgili denen bu erkeğin ailesi bir kız bulup oğullarıyla tanıştıryor ve kız bu adamdan hoşlanıyor fakat sevgili denen bu erkek hoşlanmadığını söylüyor kankası dediği ve sonradan sevgili olup aynı evi paylaştıığı kişiye ve daha sonradan tesadüfen bu tanıştırılan kızın msn adresi ekleniyor, facebook adresi ekleniyor ve bu üniversite öğrencisi kızımız bunlara dayanamayıp intihara kalkışıyor hapları teker teker sayıp.. daha sonra bu kız baygın halde evde bulunuyor hastaneye kaldırılıyor ve son şans veriliyor pardonda neye kime niçin son şans veriliyor?? bak güzelim bundan sonrası olucaklar için sana sölüceklerimi iyi dinle.. " sana bu çocuk acıdı çünkü aciz gördü seni intihara kalkışıyor benim için dedi çok zayıf bir kız dedi ve bir müddet daha kendi vicdanını rahatlatabilmek adına seninle biraz daha yaşicak sonrasımı? sonra aynen şöle gelişecek sen üniversiteyi bitirip ailenin bulunduğu şehre dönüceksin ve bir müddet ilişkiniz telde devam edicek sonra en ufak şeyden tartışmlar başlicak ve çocuk senden ayrılıcak ve belki telefonlarına bile çıkmicak.."" sen sen ol kendini bukadar bir erkeğe teslim etme bir erkeğe bukadar bağlanma.. bu çocuk diyorki evimin temizliği yapılıyor ütüm yapılıyor karnım doyuyor ee kızda yanımda gönlümüde hoş eyliyor banada bağlı her istediğimi yapar çünkü benim için intihara kalkıştı ee zaten ilerde okulu biticek bi müddet daha böyle idare ederizz diyee düşünüyor bunu sana sölim.. .. Sana gelince kime nasıl niçin güveniyorsun?? bunun adına sevgimi diyorsun sen? başlarım böle sevgiye ben, tek taraflı bir sevgi ve bir erkek aynı anda iki kızıda idare etmeye çalışıcağını sandı fakat sen bir şekilde bunu öğrenince şimdilik bu sevdadan vazgeçmiş ama muhakkak bu adamın bi b planı vardır.. peki tatlım belliki bu çocuğun ailesi bunu evlendirrmeye çallışıyo yani seni istemiyorlar tabi senden haberleri varsa (belliki yok) yarın öbür yine aynı şeyler yaşanıcak bu sefer napıcaksın kısa yoldan camdanmı atlicaksın ? yazık değilmi sana ve seni yetiştiren ailene?? senin ailen seni okuyo biliyo okulunu bitirip diplomanı alıcaksın diye bekliyor peki şunu çok merak ediyorum senin ailenin senin intiharından haberi varmı??
sen okulun bittiğinde ailenin yanına dönüceksiin vebu ilişki bi müddet telde ve msnde sürücek ve sonrasında tartışmalar başlicak soğumalar başlicak ve çocuk sana bi msj attıcak THE END film gibi yani Kendi bendeni kendine bir erkek için zarar verme zavallı konumuna aciz durumuna düşersin hep.. lütfen biraz aklınla mantığınla yol kat et bundan sonraki ilişkilerinde..

Biraz bilgili akıllı bi üniversite öğencisi gibi hareket et.. ben şunu anlayamıyorum aynı evde bir erkekle yaşanıldığında nasıl eş gibi görürler birbirilerini yani tamam bi imzamız eksik biz eşizmi oluyor? yemeğini yap temizliğini yap evini topla işten dönmesini bekle sonra bu çocuk diğer x kızın msn ve faceebok aderisini yüklesin sende hooop intihara kalkış bukadarmı aciz bukadarmı zavallı konumuna düştün değermi heleki bir erkek için değermi.?? şimdi çok mutlusundur herşey düzelmiştir dimi??tamam okulun bitince ailenin yanına dönüncede görüşelim seninle arkadaşım olurmu??

"KLINLİK BİR VAKASIN" çünkü henüz kendini ölçüp frenleyemiyorsun ve en ufaka zayıfıkta kaçış yolu olarak intiharı düşünüyorsun

ağzına kalemine sağlıka.s.

intihar mı :S yavrum ne yaptın sen ya. aklın başında değildi herhalde.. değer mi ya seni kendine köle edip başka çiçekten de bal toplayan bir erkek için :S kimse için değmez! intihar son çare bile değildir! umarım verdiğin karardan dolayı pişman olmazsın,yarın başka kızları msninde veya şu gereksiz facebook illetinde görürsen şaşırma diyeyim ben sana..

Rica ederim şekerim olucakları söylemek ve bu arkadaşa ayna tutmak istedim ister aynanın karşısına geçer bakar gerçeklerle yüzleşir isterse o aynayı ters döndürür.. çünkü bu arkadaşımız şimdi aşk sarhoşu sanıyorki intihar etti kurtuldu ve ilişkisi kurtuldu çok sıkı sıkı tutundu sanıyor ama kendini kandırmaktan başka hiç birşey yapmıyor.. neymiş efendim bakışları değişmiş davranışları sözleri değişmiş.. DEĞıŞıR TABıııı çünkü az kalsın o adamın evinde ölücekti az kalsın o adam sorumlu olucaktı ve bu arakadaşımız gibi dengesiz zayıf bir kızı gördü gözü korrktu ben bu okulunu bitirene kadar ailesinin yanına dönene kadar idare edim sonrası zaten olur dedi kendince ve şimdi ediz hun türkan şoray rollerine büründünülerr... BENCE HATAYI 2. KERE YAPIYOR BU KIZIMIZ AMA BELLıKı ÜNıVERSıTE ÖĞRENCıSı DELı ÇAĞLARINDA KANI DELı AKIYORRR.. ahh ulan bende üniversite öğrencisi oldum bende ailemden uzakta yaşadım ev tutup kızı arkdaşımla ve bende bir ilişkiye başladım aşık oldum tartışmalarda yaşadım ama dur bi intihar edim sevgimi gösterim bana bağlansın demedim..BENıM BıR AıLEM VAR BENıM BıR SORUMLULUĞUM VAR AıLEM BENı OKUMAYA GÖNDERDı DıPLOMAMI ALMALIYIM VE AıLEME HAKKETTıKLERıNı VERMELıYıM..Erkek arkadaş sonrada olur ama geleceğim önemli benim Demeli bu arkadaşş yani ERKE ARKADAŞ KAÇMIYO heleki böylesine yanlış bir ilişki yanlış bi adam yerin dibine batsın...

Rica ederim şekerim olucakları söylemek ve bu arkadaşa ayna tutmak istedim ister aynanın karşısına geçer bakar gerçeklerle yüzleşir isterse o aynayı ters döndürür.. çünkü bu arkadaşımız şimdi aşk sarhoşu sanıyorki intihar etti kurtuldu ve ilişkisi kurtuldu çok sıkı sıkı tutundu sanıyor ama kendini kandırmaktan başka hiç birşey yapmıyor.. neymiş efendim bakışları değişmiş davranışları sözleri değişmiş.. DEĞİŞİR TABİİİİ çünkü az kalsın o adamın evinde ölücekti az kalsın o adam sorumlu olucaktı ve bu arakadaşımız gibi dengesiz zayıf bir kızı gördü gözü korrktu ben bu okulunu bitirene kadar ailesinin yanına dönene kadar idare edim sonrası zaten olur dedi kendince ve şimdi ediz hun türkan şoray rollerine büründünülerr... BENCE HATAYI 2. KERE YAPIYOR BU KIZIMIZ AMA BELLİKİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ DELİ ÇAĞLARINDA KANI DELİ AKIYORRR.. ahh ulan bende üniversite öğrencisi oldum bende ailemden uzakta yaşadım ev tutup kızı arkdaşımla ve bende bir ilişkiye başladım aşık oldum tartışmalarda yaşadım ama dur bi intihar edim sevgimi gösterim bana bağlansın demedim..BENİM BİR AİLEM VAR BENİM BİR SORUMLULUĞUM VAR AİLEM BENİ OKUMAYA GÖNDERDİ DİPLOMAMI ALMALIYIM VE AİLEME HAKKETTİKLERİNİ VERMELİYİM..Erkek arkadaş sonrada olur ama geleceğim önemli benim Demeli bu arkadaşş yani ERKE ARKADAŞ KAÇMIYO heleki böylesine yanlış bir ilişki yanlış bi adam yerin dibine batsın...

tamamen aynı fikirdeyim dediğim gibi ben konuyu açan arkadaşımızı çok da mağdur olarak göremedim :( çünkü biraz da kendi hatası bence. :(

Back
X