• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok acil yardım

pnr_147cg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
34
3
36
33
Kendim için sormuyorum arkadasim fazla dozda ilaç almış ne olacak şimdi araştırdım ama hiç bisi bulamadım başına böyle bisi gelen varsa lütfen yardım etsin simdiden teşekkür ederim

Doktora gitmeyi düşünün bide

Böyle bişey bekletmeye gelirmi direk hastaneye gidin zehirlenme olabilir o_O

Doktora koşun, midesini yıkarlar, serum verirler. Yani sağlık söz konusuysa, biz buradan başka nasıl bir akıl verebiliriz?
Evde kusmaya çalışana kadar ilaç çoktan kana karışabilir, o yüzden beklememekte fayda var.

Ne değişik insanlarsınız ya !
Arkadaşınız yüksek dozda ilaç almış siz burdan ınsanlar bışey desın diye bekliyorsunuz.
Arkadaşınızı hemen hastahaneye götürün ve içtiği ilaç kutularını muhakkak göturun.
Tabı eğer yalan değilse......

Arkadasim zaten şuan hastanede sadece kalıcı bi hasar kalır mi diye merak ettim

İntihar etmiş yani?
VE sen ne yapacağını sormak için konu açıyorsun buraya?
Allah korusun ölürse arkadaşın ihmalden sorumlu tutulabilirsin.
Kerem Altan'ın başına gelenleri biliyorsun demi?

google diye birşey icat edilmiş canım bilmem farkettinmi?
bir de ilaç prospektü diye birşey var..

Geçmiş olsun. Kalmaz inşaallah.
Doktordan döndükten sonra, onu mutlaka bir psikoloğa gitmesi için ikna edin.

Ilac kutusunda zaten yuksek doz sonrasi olacaklar listelenir.

Kalici hasar vs ictigi ilac ve miktara gore degisiyor.

Mesela benim arkadasim agri kesici ve grip hapiyla intihar etmisti az miktarda aldigi icin midesi yikandi ve tum gun serum verildi. O mide yikama eminim ona yetmistir.

arkadasınızı hastaneye goturmek yerıne burdan bızım onun gırtlagına parmagımızı sokup kusturmamızımı beklıyorsunuz acaba

Sizi telkin etmek isteriz ama Burada doktor olmadığımız için yardımcı olabilmemiz zor.. En iyisi arkadaşınıza hastanede eşlik edin doktor size gereken bilgiyi verecektir..Geçmiş olsun..

Ya ne tuhaf insanlarsınız. Zaten topu topu 2 sf. Okusanıza arkadaşım. Kızın arkadaşı hastanedeymiş zaten. Şimdi endişeden kk ya yazıyor. Hayır 5-6 sf olsa anlayacağım da 2 sf be arkadaş.
Konu sahibi, içtiği ilaca göre değişir. Sen içini ferah tut ama bi kere deneyen tekrar deneyebilir. Bizim komşu kızının başına gelmişti. Başka hastaneden makine getirttiler böbrekle ilgili. Şimdi iyi kız. İnş. Arkadaşında iyileşir. ( bu arada sinir oluyorum intihara kalkışanlara. Sonra aileler sefil oluyor, çok üzülüyorum.)

Back
X