çok acil

bitkisel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
468
335
arkadaşlar iyi akşamlar.
kardeşimin eşi annesini ziyarete gitmişti. annesi buzlukta et ayırmış kardeşimgile. daha sonra başka şehirde olan benim annemin yanına geldiler. etleri buzlu şişelerle korumuşlar donu çözülmemiş.
akşam buzdolabına koyup uyumuşlar. sabah bi bakmışlar dolap çalışıyo ama soğutmuyor.
etler çözünmüş. baya da et var.
biz bu etleri ne yapabiliriz.
kavurup tekrar buzluğa koysak bi sıkıntı olur mu,
ne olur bi akıl verin, durumları baya sıkışıktı. her iki taraf da yardım etmeye çalışıyo, böyle bişey oldu...

arkadaşlar iyi akşamlar.
kardeşimin eşi annesini ziyarete gitmişti. annesi buzlukta et ayırmış kardeşimgile. daha sonra başka şehirde olan benim annemin yanına geldiler. etleri buzlu şişelerle korumuşlar donu çözülmemiş.
akşam buzdolabına koyup uyumuşlar. sabah bi bakmışlar dolap çalışıyo ama soğutmuyor.
etler çözünmüş. baya da et var.
biz bu etleri ne yapabiliriz.
kavurup tekrar buzluğa koysak bi sıkıntı olur mu,
ne olur bi akıl verin, durumları baya sıkışıktı. her iki taraf da yardım etmeye çalışıyo, böyle bişey oldu...
kötü kokuyor mu peki?Buzu çözüldüyse bozulmuş olablir

Defalarca buz çözülüp,donarsa zehir salgılar. Sadece bir defa çözülmüşse,dediğiniz gibi kavurup buzluğa atarsanız hiçbir şey olmaz...

Kavurup yağıyla şişeleyin. Konserve gibi ihtiyaç olduğunda yemeklere kullanırsınız.

Canım kasap tanıdığımdan duyduğumu söylüyorum.. etler kesinlikle naylon poşette bekletilmemeli diyor. Bakteri üzerimi hızla ilerle et yenmez.. Heleki buzdolabının dışındaysa kaldıysa oda sıcaklığı 15 derece uzeriyse 10 saatten sonra yenmez diyordu

bir defa buzluktan çıktı ve çözündü, tkavurup tekrar buzluğa atılsa bişey olmaz o zaman
teşekkürler

X