Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci Elcok acill!!! rizede elden alabilecegim mamalove yurutec ariyorum.
Cnm kullanacağın ortama bağlı diyeyim ben aldım inanki oğlumu en fazla 5 kere oturttum üstüne .. Halı üzerinde gitmiyor çok hantal bir ürün zıpzıp olayına gelirsek hiçte o görevi görmüyor çocuk onu zıpzıp olarak kullanmaya kalksa inanki popişi ağrır yürüme arkadaşı kısmıda yine yürüteç gibi halı üzerinde gidemez ebat olarak büyük bir ürün zaten kısacası ben çok pişman oldum aldığıma klasik yürüteç alıp ayrıyeten ışıklı müzikli oyuncak alsam iyiydi oğlumun çokta dikkatini çekmedi oyuncakları ama tabi bu benim gözlemlerim ve düşüncem belki memnun olan vardır ben 2. El aldım bu kadar pişmanım sen bide sıfır alacaksın o kadar paraya değmez diyorum