çok acill

ozlemdenz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
1.238
778
38
30
öncelikle konu cokm acil oldugu için hemen cevap almam gerektıgı ıcın buraya acıyorum yöneticilerden de rica ediyorum hoş görün :(
12 haftalık hamıleyım yoğun ıdrar yolu enfeksıyonu nedenıyle dün ilaç kullanmaya basladım bgun idrarımın kırmızı oldugunu gördüm. yanı kırmızıya baya yakın. bu ılaçlardanmıdır yoksa doktora gtmelımıyım ?

İlacı doktorunuzmu verdi hemen omu arayın. Arayamıyorsanız bile gidin idrar rengi değişimi böbrekle alakalı olabilir Allah korusun tehlikeli durum.

Geçmiş olsun

Bemde idrar yolu geçirdim ama hiç kan görmedim idrarda.telefon açma imkanın yokmu doktıruna.
Myle yada böyle görüş vence
devlette doktorum telefon kabul etmıyo. gitmem gerek. iki ılacı da okudum da bırınde yaygın yan etkılerınde bırınde olursa hemen doktorunuza basvurun cıddı yan etki dıyo :( gidiyim ben

Burda verilen cevaplara ne kadar güvenebilirsiniz ki. Hemen doktorunuza ulaşın bir şekilde tabii.

öncelikle konu cokm acil oldugu için hemen cevap almam gerektıgı ıcın buraya acıyorum yöneticilerden de rica ediyorum hoş görün :KK43:
12 haftalık hamıleyım yoğun ıdrar yolu enfeksıyonu nedenıyle dün ilaç kullanmaya basladım bgun idrarımın kırmızı oldugunu gördüm. yanı kırmızıya baya yakın. bu ılaçlardanmıdır yoksa doktora gtmelımıyım ?

İlacı doktor mu verdi ?? Eğer doktor verdiyse ilacı veren doktora ulaş, kendi kafana göre aldıysan da burada zaman kaybetme kardeşim bir kadın doğum doktoruna git mutlaka ..

ben kum dökerken kırmızıydı idrarım kum döküyor olabilirsiniz ama doktorunuza danışın tahlile anlaşılır zaten kum olup olmadıgı.

ben kum dökerken kırmızıydı idrarım kum döküyor olabilirsiniz ama doktorunuza danışın tahlile anlaşılır zaten kum olup olmadıgı.
kum falan demedı :( baska doktoramı gtsem ? yoğun derecede enfeksıyon var deyıp bu ılacları vermıstı. gttım bgun normalmıs renk

Gecmis olsun doktor biliyordur heralde yan etkisi olup olmadigini degilmi zararli olsa vermezdi heralde ? Ama iciniz rahat etmesi icin gidin bence acile

Ayrica enfeksiyon icin ilaclarla degilde dogal seylerle tedavi olmaya calisin

sistit icin uygulamistim yanlis yonlendirmeyeyim ama ben brokoli kurunden cok memnun kalmistim birde ayaklarinizi usutmeyin

Gecmis olsun doktor biliyordur heralde yan etkisi olup olmadigini degilmi zararli olsa vermezdi heralde ? Ama iciniz rahat etmesi icin gidin bence acile

Ayrica enfeksiyon icin ilaclarla degilde dogal seylerle tedavi olmaya calisin

sistit icin uygulamistim yanlis yonlendirmeyeyim ama ben brokoli kurunden cok memnun kalmistim birde ayaklarinizi usutmeyin
teşekkür ederim. doktor cok fazla enfeksıyon dıyınce gözüm korktu aldım ılacları cunku gecmezse böbreklere problem oluyomus. ilerde az bi sistit gecırırsem doğal yöntemlere başvurabılırım

Bende buna benzer bir dertten antibiyotik kullandim uzun bir muddet ve idrarim cok felaket koyuydu kirmizi gibi bir rengi vardi ilaclar yüzünden olabilir ama siz yine de doktora danisin ben hamile degildim bol su için

Back
X