Çok acill

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kizlar...gebeliğim boyunca kontrole gittim bebeğimin böbreklerinde genişleme olduğu söylendi her ikisinde de p.tesi doğum yaptim bugün böbreklerinin durumunu öğrenmek için ultrasona bakildi sol böbrek izlenmedi denildi çok gaz var gazdan dolayi da görmemiş olabilirim dendi başina böyle bi durum gelen var mi gebeliğim boyunca her ay kontrole gittim bebeğin her iki böbreği ölçülüp genişleme olduğu söylendi şu an nasil yok denilebilinir kafayi yiyecem gebeliğimde 2..3 doktora gittim kimse bebeğin böbreği yok demedi...

Benim arkadasim hamileyken bebegin bobregi hic olusmamis yani hic bobrek olmamis zaten bobregi olmadigi icinde yasamamis olu dogum yapti bebeginiz dogduguna gore sagliklidir insallah uzmeyin kendinizi kontrole devam edin.

Sen hamileyken sağ ve sol böbrekleri gördüler. Çocuk doğdu. Şimdi böreklerden birini göremiyorlar diye anladım. Çok enteresan. Peki goruntuleyebildikleri bobrekte genişleme veya başka bir problem var mı?

Canım hamile ilken görüldü şimdi görülmüyorsa gazdan vs göremedi diye düşünüyorum ama yinede bir başka yerde daha ultrason yaptır bence

Aynı durun şuan benim başımda bebegin iki böbreginde de genişleme var ama tam sınırda dedi erkek bebeklerde görülebiliyo dedi haftaya detaylı usg.ye girce sizinde erkekmi bebeginiz?

Bir tanıdığımın başına geldi. 2 böbreği de ultrasonda görülüyordu. Genişleme vs yoktu ama. Çocuk 6 yaşındayken rahatsızlandı ve tek böbrek olduğu söylendi. Herkes şok oldu tabii.

Tekrar eski ultrason kağıtlarına bakıldı ve doktor hamile iken böbreğin olduğunu ama doğum sonrası gelişmediğini söyledi.

hanfendi bebeğin böbreği eğer başta yani ilk kontrole gittiğinizde göründüyse hiçbir sıkıntı yok demektir sakin olunnn. zaten gaz var denmiş yani bu bildiğimiz hava olarak düşünün böbrekte veya böbreklerde gaz diğer bir tabiriyle hava görülmesi durumunda bu zaten görüntüyü zorlaştıracaktır aradan en az 3 ila 4 gün aradan sonra yeniden kontrole gitmenizi öneririm. unutmayın aradan en az 3-4 gün geçsin :) pozitif düşün lütfen

Benm kızımda da var sol böbreğinde 4 yaşında ara sıra kontrole gidiyoruz o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…