Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba ben sezaryanla doğum yaptım malum süt gelmiyor die ilk 3 gün mama verdim tabi emzirdimde ama süt yoktu.neyse azda olsa sütüm geldi mama ve sütle idare ettik.bazı sorunlar yaşadım (üzücü ) çok ağladım çok üzüldüm.sütüm hiç çoğalmadı.mecburen mama verdim.ama hergün gece gündüz emzirdimde.ama 2 günüdür mememi almıyor.sağdım denedim onuda istemiyor.ayakta sallaya sallaya azcık emdi.napıcam ben sütümde az ama emsin istiyorum.tecrübeli annelerden yardımmm istiyorum!!!
acimak yok rocky.....
Kayıtlı Üye
merhaba ben sezaryanla doğum yaptım malum süt gelmiyor die ilk 3 gün mama verdim tabi emzirdimde ama süt yoktu.neyse azda olsa sütüm geldi mama ve sütle idare ettik.bazı sorunlar yaşadım (üzücü ) çok ağladım çok üzüldüm.sütüm hiç çoğalmadı.mecburen mama verdim.ama hergün gece gündüz emzirdimde.ama 2 günüdür mememi almıyor.sağdım denedim onuda istemiyor.ayakta sallaya sallaya azcık emdi.napıcam ben sütümde az ama emsin istiyorum.tecrübeli annelerden yardımmm istiyorum!!!
bisey yapmican aglaya aglaya vercen memeyi
cebellescen ama az sabret baslar emmye
humana still cay var ic onu sutun artar bide hergun dere otu ye tam mevsimi bol bol var heryerde
sallaya sallaya vermeye calis aglar bagirir diliyle iter ama yapicak bisey yok...
Canım ben mart annesıym ve arkadaslrımn bır cogu bu sorunu paylastılr senın bebegn nekdrlık? Gecn gun benm bebegımde almadı memeyı 2 kere reddettı cok uzuldm mama verdım onu aldı ama aksamına verdıgmde aldı memeyı bıde arkadslra drlrı sıcktan yapabılrler gogsunuzu soguk suyla yıkayıp verın demıs sende bır dene ıstersn canım sıkma canını olan sutunde gıtmesın
bebeğim iki ayını doldurdu daha çok küçük.hep böyle cebelleşe cebelleşemi vericem ya hiç almazsa bu arada mamayı tamamen kesmelimiyim.bu durumla karşılaşan varmı?
bisey yapmican aglaya aglaya vercen memeyi
cebellescen ama az sabret baslar emmye
humana still cay var ic onu sutun artar bide hergun dere otu ye tam mevsimi bol bol var heryerde
sallaya sallaya vermeye calis aglar bagirir diliyle iter ama yapicak bisey yok...
peki normale dönermi?
Dert Etme,Dua Et..
Kayıtlı Üye
Bebekler bazı dönemlerde memeyi reddediyorlar.Benim kızımda 3.ayında reddetmişti.Ama korkmayın düzelecektir bu durum.Biraz aç bırakın bakalım alacak mı memeyi yada uykusunda emzirmeyi deneyin.Benim bebeğim şimdi 6.5 aylık gündüz 8 saat boyunca biberonla sütümü aldığı halde beni görünce bir sarılıyor memeyi görmeyin gitsin.Ama bazı bebeklerde biberondan sonra istemiyorlar memeyi.Eğer birde gaz sancısı varsa memeyi o yüzden de almaya bilir.Diğer arkadaşın dediği gibi de göğsünü yıkayıp ver bu sıcaklarda bizler de bebekler de yoruluyor.Sabırlı ol emzirmekten vazgeçme..Güle güle büyüt bebeğini..