çok acilll fikirlerinize ihtiyacım var

uzumgozlum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
75
1
36
Ankara
Kızlar merhaba lafı uzatmadan konuya gireyim fikirlerinize çok ihtiyacım var .
cuma günü babam ameliyat oldu çok şükür iyi şimdi pazartesi taburcu oldu .cumartesi günü sevgilimin annesi beni geçmiş olsun demek için aradı saolsun. ama sevgilim o günden beri annemi hiç aramadı evimize gelip annemle tanışmasına ragmen .babamı henüz tanımıyor ama babam onu ve ilişkimizi biliyor .herneyse çok bekledim arar diye ama aramadı .onun annesi beni arayıp geçmiş olsun dedi ve anneme selam söyledi kadın telefonu kapattıktan sonra anne ayşe teyzenin selamı var geçmiş olsun diyo dedim (anneler henüz tanışmadı) annemde saolsun ama kocaman kadın seni arıyor fakat ahmet bey bir telefon etmedi bana dedi haklı olarak bende annem evet aramadı çünkü yarın yanına gelicek diye bir yalan uydurdum durumdan kurtulmak için.bunuda sevgilime bak annem aramayışına kırılmış yarın bize gelicegini söyledim dedim tüh gercekten arasam iyiydi hiç düşünemedim dedi .ertesi gün oldu hayatım gelicekmisin dedim nasıl geleyim çok utandım nasıl bakıcam yüzüne dedi ve gelmedi .bunun üzerine tabi kavga ettik beni anneme rezil ettik ilk sınavımızda mahvettin durumu dedim. 2 gün konuşmadım tabi babam hastaneden taburcu oldu eve geldi bile bu arada . dün aramış beni çok utanıyorum çok mahcubum ben ince düşünemiyorum ne olur beni kurtar bu durumdan diyip durdu .annem o günden beri lafını bile etmiyor haklı olarak .
şimdi sizden istedigim bu durumu nasıl düzeltiriz. eve çiçek gönderse geçmiş olsun demek için babam kızarmı acaba henüz tanışmadılar çiçek neyin nesi neden gönderiyor bana diye . bu saatten sonra arasa anneme ne demesi gerekiyor . lütfen bi fikir verin arada kaldım ama onun düşüncesizliği yüzünden anneminde kırılmasını istemiyorum ona .yardım edin kızlar beynim durdu .

Son düzenleme:
Back