- 15 Mart 2012
- 1.297
- 3.424
- 358
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
Kizlar adetimin 4. Gunundeyim sanci vurdu cok fena ve 4te sinavim var ama kivranmaktan aglamaktan yerimden kalkamiyorum napiyim lutfen acil gecirecek bisey var mi agri kesici aldim yatiyprum parca atiyorum sanir cok kotuyum(((((
Kizlar adetimin 4. Gunundeyim sanci vurdu cok fena ve 4te sinavim var ama kivranmaktan aglamaktan yerimden kalkamiyorum napiyim lutfen acil gecirecek bisey var mi agri kesici aldim yatiyprum parca atiyorum sanir cok kotuyum(((((
Eczanede igne yapiyorlar mi ki yakinda var bitane ama hic duymadimeczaneye gidin genelde igne yapiyorlar ve cabuk geciyor.kizkardesimin böyle bir problemi vardi.sürekli ezczaneye gidferdi,
İlaç tavsiyeleri konusunda çokça şikayet alıyoruz.
Lütfen sitenin bu veya herhangi bölümünde bitkisel dahil hiçbir ilaç tavsiyesinde bulunmayınız.
Unutmayınız, ilaçlar eş, dost, ahbap önerisiyle kullanılmaz, arkadaşınıza doktor tarafından reçete edilmiş ilaç sizde ciddi sağlık sorunlarına ve yan etkilere sebep olabilir.
Doktora danışmadan kullanacağınız her ilaç sağlığınızı riske sokacaktır.
Canım evden çıkamayacak durumdaysan eğer ayaklarını sıkı giyin, ayaklarına sıcak su torbası koyabilirsin, birde bir çay bardağı kaynar suyun içine 5-6 kaşık şeker at onu iç bende işe yarıyor rahatlıyorum.Acile gidemem kizlar diger ev arkadasim var bitek oda sinavda benim sinav vaktime cikicak
Ama cok kotuyum nsdil halledicm bilmiyrm gunlerdir bu sinava hazirlaniyrm..
İlaç tavsiyeleri konusunda çokça şikayet alıyoruz.
Lütfen sitenin bu veya herhangi bölümünde bitkisel dahil hiçbir ilaç tavsiyesinde bulunmayınız.
Unutmayınız, ilaçlar eş, dost, ahbap önerisiyle kullanılmaz, arkadaşınıza doktor tarafından reçete edilmiş ilaç sizde ciddi sağlık sorunlarına ve yan etkilere sebep olabilir.
Doktora danışmadan kullanacağınız her ilaç sağlığınızı riske sokacaktır.
tam ilaç adı verdimki uyarıyı okudum aslında çok doğru. Size tavsiyem en yakın hastane sağlıkocağına gidip hemen rapor alın mecbur sizi daha sonra sınav yaparlarKizlar adetimin 4. Gunundeyim sanci vurdu cok fena ve 4te sinavim var ama kivranmaktan aglamaktan yerimden kalkamiyorum napiyim lutfen acil gecirecek bisey var mi agri kesici aldim yatiyprum parca atiyorum sanir cok kotuyum(((((
myom kist tarzı bişiymi var neden bu kadar agrı ?Kizlar adetimin 4. Gunundeyim sanci vurdu cok fena ve 4te sinavim var ama kivranmaktan aglamaktan yerimden kalkamiyorum napiyim lutfen acil gecirecek bisey var mi agri kesici aldim yatiyprum parca atiyorum sanir cok kotuyum(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?