- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitmeden önce emla krem ya da sprey al sık ya da sür uyusturyor azaltıyor ağrıyı canım ilk acır ama sonrası rahatlık.Ben kuaforde agda yaptirmak istiyorum ilk kez yaptircam ama korkuyorum bide utaniyorum cok aciyo mu memnun musunuz nasil cesaret edip gidicem bisey soyleyin lutfen. Simdiden tesekkurler
Hangisi daha iyi canım?Emla krem veya xylocain spray hafif uyuşturur o Bölgeyi eger canın cok tatlı ve dayanamıyorsan
Hangisi daha iyi canım?Emla krem veya xylocain spray hafif uyuşturur o Bölgeyi eger canın cok tatlı ve dayanamıyorsan
Ikiside aynı ama kremi kullananlar daha fazla oldugu icin daha cok memnun olanı biliyorumHangisi daha iyi canım?
nasıl yani?Temizliğinden emin olamazsınız.Şahsen ben olamıcagımı bildigim için kendim ugraşıyorum.
kuaförde yapılan ağdanın steril mi olup olmadıgından şüphe ettiğim için hiç gitmedim.Zaten açamam bi de hijyen açısından güvenemiyorum maalesef.Onlar büyük ihtimalle maliyet azaltmak için temizliğe çok da önem vermiyolardırnasıl yani?