Çok ağır grip oldum yardım !!!!!!

mezarlikmeleki

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
58
28
8
37
Merhaba bayanlar 16 haftalik hamileyim çok ağır grip oldum gece serum verdiler doktor bi ton ilaç yazdı ama kullanmak istemiyorum açıkçası alternatif önerileri olan varmı arkadaşlar çok acil bekliyorum yorumlarınızı

Çokkk geçmiş olsun canım bol bol mandalinayla portakal ye nanelimon iç hstts limonda yiyebilirsin :) malesef grip ilaçlada ilaçsız da bir hafta yatırıyor insanı :KK61:

Bol sıvı c vitamini..Ben olsam almazdım o ilaçları..Mandalina portakal kivi vs sıkar sıkar içerdim ve yatardım sıcak yatağımda..

Canım ben ilaç içmeyi reddeden bir insanım küçüklüğümden beri. Gribim de hiç bir zaman 4 günden uZun sürmedi ilaç içmediğim halde. Biraz sık dişini bu arada bol meyve ye özellikle kivi. Hem bebek için de vitamin deposu hem senin için.

Valla kızlar ilaçları icmiyorum gece serum da yedim ama banami sin demedi ıhlamur limonlu yaptım tavuk suyu çorbayida içtim yatıyorum ama dayanılacak gibi değil kemiklerim siliyorum resmen

Bende ilaç içmeyen ve direnen biriyim çoook mecbur kalmadıkça içmem Grip olacağımı hissettiğim an hemen 1 tane limonu sıkıp kupaya koyarım üzerini sıcak su ile tamamlarım az tuz ve az karabiber ekleyip sıcak sıcak sabah akşam içerim hatta bazen bir kupa bile yetiyor ama hastalık başladıktan sonra bi kaç gün sabah akşam içmek iyi oluyor ve bol portakal mandalina. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah canım

Amin canım ya inşallah hala yatıyorum baya yatıyorum birde tek basimayim Bakanım edenim de yok elimden gelen herseyi yapıyorum vallahi birde hamile olunca daha da zor oluyor çilesi işte

kıyamam..ALLAH şifa versin canım..

sıcak suya limon ve bal bana iyi geliyor..

tavuk suyu çorba bol limonlu ya da sirkeli iç..ama tavukta önemli marketteki tavuksa bnce faydası yok..hamilelikte yasakladı drum bana.. organik tavuk alıyoruz..ınan suyunun bile tadı başka oluyor.. bulamam çevrede dersen keskınoğlu organık tavuk çıkarmış Migroslarda var..almadım ama belki iyidir..

buhar banyosu yap yüzüne ama içine vıcks falan koyma..sadece sıcak su olsun..

ayaklarını sıcak tut..

bazı hamilelerle minoset veriliyor ama bilemem..

bn parol kullandım ameliyattan sonra bişey olmadı şükür.. ( hamıleyken ameliyat oldum)

geçmiş olsun

Back
X