Çok ağrım var :(

ozgurruzgar

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
733
498
303
35
Arkadaşlar herkese iyi geceler bu saat oldu hala ağrı çekiyorum.sırtım acayip ağrıyo nefes alırken bile sızlıyor.buarada 33 haftalık olduk çok şükür 38 de sezeryan olucam inşallah az kaldı biliyorum ama dayanamıyorum sanki eklemlerim bile ağrıyor uyumak haram oldu :( bide normalmidir bilmiyorum son bir haftadır midem çok bulanıyor kussam kusarım yani varmı bu gibi sorunlar yasayan sizce normalmi?

Arkadaşlar herkese iyi geceler bu saat oldu hala ağrı çekiyorum.sırtım acayip ağrıyo nefes alırken bile sızlıyor.buarada 33 haftalık olduk çok şükür 38 de sezeryan olucam inşallah az kaldı biliyorum ama dayanamıyorum sanki eklemlerim bile ağrıyor uyumak haram oldu :KK43: bide normalmidir bilmiyorum son bir haftadır midem çok bulanıyor kussam kusarım yani varmı bu gibi sorunlar yasayan sizce normalmi?
Sırt ağrısı normal bu zamanlarda bende de oluyo ara ara ama seninki baya fazla sanırım. Bende nerdeyse 34 haftalık olcam şu mide bulantısı bende de var son bir haftadır falan nedendir anlamadım. Progesteron artıyo yine son trimesterde ona bağlıyorum ama bilemedim.

Benim sırtım ve ciğerlerim inanılmaz ağrıyor nefes almak bile zor geliyo ama katlanmaktan başka çare yok gibi siz yine de bi dr unuza söyleyin durumunuzu

Sağolun kızlar cevaplarınız için.eşim boya yapmıştı eve bizde kızkardesimle temizlik yapmıştık acaba onun acısımı cıkıyo diyorum ama bu tuhaf bi ağrı yorgunluk ağrısıda değil ki masaj makinem var onla idare ediyorum.doğum hazırlığım bitmeden doğurmak istemiyorum :)

Back
X