insan kardesinden böyle birsey görünce daha da hassaslasıyor . birde abinizin esinin demesi el sonucta sizi asıl o yıpratmıs diye düsünüyorum.
ablan uzaktaymıs iftara yardım gerekli mi diye sormak aklına gelmemiştir belki abinle de konusup sohbet etmek istemiştir. sana gelecek onun evine de ugramak istemiştir.
ayrıca bozuldugunda icine atacagına sert olmadan igneleyerek söyleyebilirdin imada bulunabilrdin abinin esine.
biraz basit gibi görünsede önceki olanlardan sonra siz dolmussunuz.
canımmm üzülme inan değmez kendini yıprattığına. bazen kimi arkadaşlar insanın ailesinden de önce gelir can olurlar.
sen düşüncelisin ama ablan senin kadar düşünceli değil demek ki . kardeş de olsan benzemiyor insan birbirine.
anneannemin bir sözü vardır çok severim : bir elinde 5 parmak var hepsi birbirine benziyor mu ? - hayır .. o zaman kardeşin de olsa senin gibi olmasını bekleme. herkes aynı
olsa geçinmeye ne var şu dünyada ahh kızımm derdi.
Belki o gün düşünemedi ablan, belki vakti yoktu, şartları uygun değildi. Kardeş kardeşe küsmemeli, alınınce hep başka yönden bakmaya çalış.Haklısın canım..Ama annem vefat ettiğinde ablamı annem yerine koydum..Her zaman yanımda olur sandım..Yanılmışım.Demekki kimse anne yerinde olamıyormuş.Anne ölünce kimsen kalmıyormuş
Canım benim hassas olduğun bir dönem sanırım. Açıkçası ilk okuduğumda o kadar da alınacak bir şey göremedim. İftardan önce gelmemeleri senin rahat rahat sofra hazırlaman içindir belki. Keşke gelip hep beraber güle oynaya sana yardım etselerdi ama düşünememişler.
İftardan sonra gitmeleri de sana daha fazla yük olmamak içindir belki, çalışıyorsun sonuçta. Ne kadar ilgilendiğini görünce çok yorulduğunu düşünmüş olabilirler mi?
İnsan en çok sevdiklerine kırılıyor, en çok onlar yaralıyor. Keşke alındığında şakaya vurarak "aa bizim evin suyu mu çıktı, oturalım az daha, sohbetten çok memnunum ben" deseydin. Ne bileyim bu tür şeyler söyleseydin biraz daha mı iyi olurdu
Bu aile meseleleri çok zor
Belki o gün düşünemedi ablan, belki vakti yoktu, şartları uygun değildi. Kardeş kardeşe küsmemeli, alınınce hep başka yönden bakmaya çalış.
Ben de bazen düşünemiyorum, kızkardeşim küsüyor bana. Sonra konuşarak hallediyoruz. Siz birbirinizin canısınız. Aranızda teklif olmamalı. O sormasa bile abla sen erken gelip yarım etsene falan diyebilmelisin.
boşver canım uzme kendını herkes anlayışlı olamıyor demek kı sen onlardan çok farklısın herseyı ıce dusenen bırısın ama boyle kışıler çok zarar verır kendılerıne emın ol bır gun anlayacaklar senı.
Kardeşin kardeşi dışlayabilecğini aklım almıyor da ondan başka açıdan bakmaya, güzel düşünmeye çalışıyorum.
Yardım etmek değil sorun tekrar söylüyorum.Daha önce sıkıntımı dile getirdim.Böyle durumlardan alınıyorum biliyor.Bana abimin eşini kötülemesini biliyor ama kardeşini bırakıp gidebiliiyor.Benim derdim senin anladığından çok farklı canım..Dışlanmak benim derdim..Hep birlikte olmak istmek..
Kardeşin kardeşi dışlayabilecğini aklım almıyor da ondan başka açıdan bakmaya, güzel düşünmeye çalışıyorum.
Sen bunu bariz hissediyorsan eğer böyle bir şey vardır.
Ne desem bilemedim ki şimdi
Onların yaşları, aile durumları, yaşamları daha mı benzer birbirlerine?Düşünsene bir kere
3 kardeşsiniz..İkisi sürekli planlar yapıyor..Bazılarını tesadüfen duyuyorsun..Sen onlardan birinin yanındaysan diğeri hemen aranıyor aman alınmasın diye..Ama onlar birlikteyken sen aranmıyorsun..Sen onların yanında olmak istiyorsun o anlar sürekli telefonla arıyorsun.Ama onların umrunda değilsin..
Bunun anlamı nedir sence
Onların yaşları, aile durumları, yaşamları daha mı benzer birbirlerine?
Neden böyle bir ayrıma gidiyorlar?
Dile getirdiğin halde devam ediyorsa canının sıkılması çok normal. Kardeş işte birşey diyemiyor insanBiz aynı yaşlardayız canım.Aramızda 2 şer yaş var.Abimin eşi benim yaşıtım..Ablamın bir çocuğu var.Abimin 2..Tek fark benim çocuğumun olmaması..
Bunu dile getirdim alınıyorumda dedim..
Ama hala devam ediyor..Benim canım acıyor böylede..
Dile getirdiğin halde devam ediyorsa canının sıkılması çok normal. Kardeş işte birşey diyemiyor insan
Tabi ki alınırsın çünkü sana iftara gelinmiş , daha bunun çayı tatlısı vs. Var muhabbeti var .
Yengenin yaptığı ayıp bir bakıma , bir bakıma da şu var yabancı değiliz d,iye düşünmüş olabilirler seni düşünmüştür belki cidden çalışıyorsun yorulma diye, bence denemek için bir cumartesi sana çağır ertesi gün pazar aynısını yapacaklar mı bakalım .
Geçmiş birikimlerden dolayı bir patlama olabilir sende dışlandığını hissettirecek kadar mı davranıyorlar böyle muhabbet filan ederken nasıllar aslında ablanın kız kardesle daha bır yakın olması lazım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?