Ya yok böyle bir davranış şekli onca emek ver sonra bir kalemde ben istemiyom boşanalım de. Bencillik bu yaptığı eşinin.Hiç takma kafana sende o pişman olup geri gelecek. benim amcamın oğluda sizin gibi tüp bebekle bebek sahibi oldular 10 yıldan sonra. bebek daha 7 aylıktı boşanma kararı çıktı ama ne oldu varya. boşanma için başvuruda bulununca kızlarını kaybetme gerçeği ile karşılaştı amca oğlu ve eşine geri döndü. çok şükür huzurlular şimdi. inşallah sizde normale dönersiniz. bebişini kucağına alırsın . üzme kendini ve bebeğini herşey olacağına varır unutma.
aslında çok istiyordu çok emek verdi o da benimle birlikte ama noldu anlamıyorum . kaçmak istiyosa kaçar dimi ben büyütürüm bebeğimi hiç önemli değil.Yaa bu erkekler ne kadar tutarsız yaratıklar yaa... Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın inşallah...klava:
Madem ayrılmak gibi bir kararın var neden hem o kadar emek harcayıp hemde para verip tüp bebek işine giriyorsun!! Madem ayrılmak gibi bir düşüncen var neden eşini bu kadar yıpratıyorsun!!
Bak tatlım Rabbim sana bu çocuğu layık görmüş ve sende can bulmasına razı olmuş.Eşin ister boşasın,ister defolsun gitsin isterse yanında kalsın keyfi bilir.Sakın aldırma bebeğini.
Zaten hakim karşısına çıkıp biz tüp bebek yaptık ben hamileyim ve boşanmak istemiyorum dediğinde isterse bitarafını yırtsın boşanamaz senden...
Çok sinirlendim yaa!!
Belki çocuk sahibi olma fikri biraz korkunç gelmiş olabilir... Çünkü erkekler istemesine istiyorlar çocuğu ama olunca da hemen çamura yatıyorlar... Bende tedavi gördüm ve öyle hamile kaldım bu süreçte eşimde çocuğu çok istedi ve bana destek oldu.Şimdi alınması gereken şeyleri düşünüp hesap yapınca yaa yapmasamıydık acaba falan diyor... Tabiiki içten söylemiyor bunu ama nedense erkeklerde böyle bir durum var... Zaten bilinen bir durum "sıkıya gelince erkekliğin %90'ı kaçmak."
izmir bu bayan haklıvereliniortakYaa bu erkekler ne kadar tutarsız yaratıklar yaa... Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın inşallah...klava:
Madem ayrılmak gibi bir kararın var neden hem o kadar emek harcayıp hemde para verip tüp bebek işine giriyorsun!! Madem ayrılmak gibi bir düşüncen var neden eşini bu kadar yıpratıyorsun!!
Bak tatlım Rabbim sana bu çocuğu layık görmüş ve sende can bulmasına razı olmuş.Eşin ister boşasın,ister defolsun gitsin isterse yanında kalsın keyfi bilir.Sakın aldırma bebeğini.
Zaten hakim karşısına çıkıp biz tüp bebek yaptık ben hamileyim ve boşanmak istemiyorum dediğinde isterse bitarafını yırtsın boşanamaz senden...
Çok sinirlendim yaa!!
Belki çocuk sahibi olma fikri biraz korkunç gelmiş olabilir... Çünkü erkekler istemesine istiyorlar çocuğu ama olunca da hemen çamura yatıyorlar... Bende tedavi gördüm ve öyle hamile kaldım bu süreçte eşimde çocuğu çok istedi ve bana destek oldu.Şimdi alınması gereken şeyleri düşünüp hesap yapınca yaa yapmasamıydık acaba falan diyor... Tabiiki içten söylemiyor bunu ama nedense erkeklerde böyle bir durum var... Zaten bilinen bir durum "sıkıya gelince erkekliğin %90'ı kaçmak."
aslında çok istiyordu çok emek verdi o da benimle birlikte ama noldu anlamıyorum . kaçmak istiyosa kaçar dimi ben büyütürüm bebeğimi hiç önemli değil.
hiç bir sebep yok aslında herşey güzel gidiyordu yada ben öyle zannetmişim. bebek için emek verdiğimiz süreçte böyle bişey deseydi zaten bu kadar şok olmazdım. nedenini düşünmekten ve üzülmekten başım ağrıyor çok kötüyüm. çok saçma geliyor bana bunlar.inşallah bebeğime bişey olmaz çünkü esas ben onun için çok çaba harcamışım bunu anladım. o kadar acı ve stresten sonra ona bişey olmasını asla istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?