Çok ama Çok kötüyüm

Ayy cidden he kendileri 18 yaşinda gözleri yeni acilmiş kadin sanki biz abla oluyoruz. Hadi kucukler neyse daha katlanilabilir ama boyle koca koca kadinlar da ablalarim diye girmesin ya. 29 yaşimdayim ben nereden abla oldum.
27 yaşında kadın bize abla diyor, kendimi yaşlı hissediyorum

Bence konu sahibi erkek. Ekşide böyle çok incel kadın düşmanı ruh hastası var her gün üşenmeyip başlık açıyorlar. Bu ruh hastaları kadınların ilişkiyle vajinalarının genişlediğine de inanıyordu o yüzden erkek olduğunuzu düşünüyorum. 36 yaşında ninen olarak ve 1 çocuk annesi olarak (vajinal doğum değil sezaryen doğum oldu) vajinamın ilk ilişkiye girdiğim 20 yaşımdaki vajinamdan hiçbir farkının olmadığını sana garanti verebilirim eğer trol değilsen ve böyle saçma sapan şeylere inandıysan.

Vajinanın amacı zaten cinsel ilişkide genişlemek ve uzamaktır. Doğumda zaten inanılmaz genişler. Eski haline sadece vajinal doğumdan sonra tam olarak dönemeyebilir ama yine de daralır ve cinsel ilişki gayet zevk verir (partnerde mikropenis varsa ilk cinsel ilişkiniz olsa da zevk alamayabilirsiniz tabi o ayrı). Yani korkacak bir durumunuz yok.

Kürtaj hikayesine kadar bi olay örgüsü var gibiydi ama cıks , olmamış be

Vallahi bu kadarı yetenek artık nasıl buldun maşallah

Hayır doktorlar toplanıp şu kürtaj meselesine itibar davası açsa yeri şu an, bhcg si 5 çıkmış da hemen kürtaja almış, oldu be yavrum biz de yedik Her haltı anlattın zaten geç o kahroldum mahvoldum ayaklarını, bu kadar kaldıramayacak adam çılgınlar gibi cinsel geçmiş yaşayıp bir de üstüne kürtaj atlatmaz.

Konu tamamıyla gerçek , hiç bir insan pişman olup tövbe edemez mi ? Samimiyetle hatasını kabullenip Allah'a yonelemez mi ? Niçin bu kadar kucumsediniz .
Kucumsemedim Tam tersine. Fazla zekice yazilmis geldi. Hele o kurtaj.. .kurgu epey saglam diyemiyorum, olmadi, mantik hatalari dolu

He gercekse de, hata nerde onu anlamadim? Sevdigin adamla sevismis olmanin neresi hata? Kacinci yuzyildayiz? Millet Mars'a gidiyor, bunlari konusup dert Mi ediniyorsunuz?

Konu tamamıyla gerçek , hiç bir insan pişman olup tövbe edemez mi ? Samimiyetle hatasını kabullenip Allah'a yonelemez mi ? Niçin bu kadar kucumsediniz .
O kadar çok genişledim pardon genişledi, geniş, genişliyor dediniz ki hayalimize sığamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…