Çok Ama Çok Mutsuzum

o arkadaşlarına epey taviz veriyorki senin hakkında konşabiliyorlar..
yada sen biraz değiş diye yalan söledi.ama her ikiside kötü neticede..
bence uğraşma gümüşe altın değeri vermee

Bittiiii. Ben zaten anlamıştım biteceğini. Cumartesi yanına gittim soğuktu. Söyledim yok mok dedi. Akşam arkadaşlarıyla sinemaya gideceğini söyledi davet bile etmedi. Zaten ne zaman arkadaşlarıyla buluşsa bana soğuk davranıyordu. Ne kadar önem vermiyorum dese de önem veriyormuş sözlerine. Hayrını görsün arkadaşları da. Çok haklıymışsınız mesajıma cevap yazan arkadaşlar.

Bittiiii. Ben zaten anlamıştım biteceğini. Cumartesi yanına gittim soğuktu. Söyledim yok mok dedi. Akşam arkadaşlarıyla sinemaya gideceğini söyledi davet bile etmedi. Zaten ne zaman arkadaşlarıyla buluşsa bana soğuk davranıyordu. Ne kadar önem vermiyorum dese de önem veriyormuş sözlerine. Hayrını görsün arkadaşları da. Çok haklıymışsınız mesajıma cevap yazan arkadaşlar.

Hımmm...ayrıldınız yani.Hayırlısı olsun senin için.Demek ki hakkında iyi olan da buymuş.

Arkadaşlarına hak vermese ne diye gelip sana ispiyonlasın onların dediklerini senin üzüleceğini bilememiş mi ?

Laf olsun torba dolsun boşver...hayat devam ediyor herşeye rağmen

ılk yazdığından sonra bulusman bile hata canım , ayrılacağı % 100 yani , ayrılmasada sevmediği diyim sana..ınsana hayat sevdiği ile renkli gelir zaten ;) Hakkında hayırlısı canım emin ok seni hakeden birileri cıkacaktır karsına.

Back
X