Çok ama Çok Özledim , Mesaj Atmalı Mıyım ?

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
842
1.087
63
Merhaba herkese, daha önce biraz bahsetmiştim size ama artık dayanamıyorum.internetten 4 ay önce tanıştığım bir bey vardı.Kendisi benden birkaç yaş büyük seviyeli bir şekilde arkadaş olduk ama benim duygularım ondan çok daha ilerisiydi ve bence o da biliyor.Kendisi gerçekten konuşma tarzı vb. açısından tam bir beyenfendididir,naziktir.mesela o hep ilk mesajı atardı ben atmaya çekinir
dim.ardından biz biraz yakınlaşmaya başladık ve bir kaç sorunumuz oldu ben onu merak ettikçe kaçıyordu.sonra biraz ara vermek istedğini söyledi yani psikolojik destek alıp benim yanımda durması için buna ihtiyacı varmış ve ikimizinde de destek almasını söyledi.bu şekilde ikimiz de yıpranıyormuşuz.bana istediğin zaman yazabilirsin dedi.2 ay oldu ses seda yok arada hesaplarında aktif olduğunu görüyorum.onu çok özledim mesaj atmalı mıyım?
artık bundan başka bir şey düşünemez aldım gece gündüz onu stalklıyorum.
edit: bu arada kendisiyle sadece arkadaşız flört falan da değiliz ama ben ona karşı bir şeyler hissediyorum. o beni normal arkadaş olarak görüyor

Son düzenleme:
Merhaba herkese, daha önce biraz bahsetmiştim size ama artık dayanamıyorum.internetten 4 ay önce tanıştığım bir bey vardı.Kendisi benden birkaç yaş büyük seviyeli bir şekilde arkadaş olduk ama benim duygularım ondan çok daha ilerisiydi ve bence o da biliyor.Kendisi gerçekten konuşma tarzı vb. açısından tam bir beyenfendididir,naziktir.mesela o hep ilk mesajı atardı ben atmaya çekinir
dim.ardından biz biraz yakınlaşmaya başladık ve bir kaç sorunumuz oldu ben onu merak ettikçe kaçıyordu.sonra biraz ara vermek istedğini söyledi yani psikolojik destel alıp benim yanımda durması için buna ihtiyacı varmış ve ikimizinde de destek almasını söyledi.bu şekilde ikimiz de yıpranıyormuşuz.bana istediğin zaman yazabilirsin dedi.2 ay oldu ses seda yok arada hesaplarında aktif olduğunu görüyorum.onu çok özledim mesaj atmalı mıyım?
En azından ölmediğini öğrenmişsiniz artık, bence adam evli olabilir.

Evlidir o evli. Bırak evli değilse bile ıssız adamdır. 3 4 ayda bir 2 ay ara vere vere yıllarca sürdürürsünüz kendi çabanızla. O tabi o 2 aylık süreçlerde başkalarıyla takılır eder. Gerçekten sizin hayatının aşkı olduğunu düşünen adam sizi kaybetmekten korkar, bir gün bile sizden haber alamadan duramazdı.

dim.ardından biz biraz yakınlaşmaya başladık ve bir kaç sorunumuz oldu ben onu merak ettikçe kaçıyordu.sonra biraz ara vermek istedğini söyledi yani psikolojik destel alıp benim yanımda durması için buna ihtiyacı varmış ve ikimizinde de destek almasını söyledi.bu şekilde ikimiz de yıpranıyormuşuz.bana istediğin zaman yazabilirsin dedi.2 ay oldu ses seda yok arada hesaplarında aktif olduğunu görüyorum.onu çok özledim mesaj atmalı mıyım?
Her zaman özledinmi mesaj at taraftarıyım içinde kalmaktansa at mesajını olursa olur olmazsa olmaz en azından ilerde keşke kalmasın içinde. 🙏🏼

Bu psikolojim bozuk sorunlarım var yalanları hala söyleniyor mu ya. Beyefendi bulmuştur birini ondan ayrılınca size dönmek için ara verelim demiştir. Ayrıca o ara verelim demiş sonuçta siz neden yazıyorsunuz. O birlikte olmak istemediği için ayrısınız şu an, yani o yazmalı. Kendinize saygı duyun biraz, benden böyle nedensizce ayrılan birinin bir de arkasından mı koşacağım deyin.

edit: bu arada kendisiyle sadece arkadaşız flört falan da değiliz ama ben ona karşı bir şeyler hissediyorum. o beni normal arkadaş olarak görüyor
Kaçmak isteyen çoğu erkeğin ortak bahanesi psikolojik sorunları oluyor. İnanmayın. Belki ilişki istemiyordur belki de sizi istemiyordur bu yüzden gitmiştir. İnternette tanıştığınız insanı bu kadar odak noktası haline getirmek çok garip aslında. Buluşma yok bir şey yok. İnterneti kapattığın anda o insan hayatından çıkıyor. Boşlukta olabilir misiniz?

Back
X