- 9 Ekim 2020
- 842
- 1.087
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
Merhaba herkese, daha önce biraz bahsetmiştim size ama artık dayanamıyorum.internetten 4 ay önce tanıştığım bir bey vardı.Kendisi benden birkaç yaş büyük seviyeli bir şekilde arkadaş olduk ama benim duygularım ondan çok daha ilerisiydi ve bence o da biliyor.Kendisi gerçekten konuşma tarzı vb. açısından tam bir beyenfendididir,naziktir.mesela o hep ilk mesajı atardı ben atmaya çekinir
dim.ardından biz biraz yakınlaşmaya başladık ve bir kaç sorunumuz oldu ben onu merak ettikçe kaçıyordu.sonra biraz ara vermek istedğini söyledi yani psikolojik destek alıp benim yanımda durması için buna ihtiyacı varmış ve ikimizinde de destek almasını söyledi.bu şekilde ikimiz de yıpranıyormuşuz.bana istediğin zaman yazabilirsin dedi.2 ay oldu ses seda yok arada hesaplarında aktif olduğunu görüyorum.onu çok özledim mesaj atmalı mıyım?
artık bundan başka bir şey düşünemez aldım gece gündüz onu stalklıyorum.
edit: bu arada kendisiyle sadece arkadaşız flört falan da değiliz ama ben ona karşı bir şeyler hissediyorum. o beni normal arkadaş olarak görüyor
dim.ardından biz biraz yakınlaşmaya başladık ve bir kaç sorunumuz oldu ben onu merak ettikçe kaçıyordu.sonra biraz ara vermek istedğini söyledi yani psikolojik destek alıp benim yanımda durması için buna ihtiyacı varmış ve ikimizinde de destek almasını söyledi.bu şekilde ikimiz de yıpranıyormuşuz.bana istediğin zaman yazabilirsin dedi.2 ay oldu ses seda yok arada hesaplarında aktif olduğunu görüyorum.onu çok özledim mesaj atmalı mıyım?
artık bundan başka bir şey düşünemez aldım gece gündüz onu stalklıyorum.
edit: bu arada kendisiyle sadece arkadaşız flört falan da değiliz ama ben ona karşı bir şeyler hissediyorum. o beni normal arkadaş olarak görüyor
Son düzenleme: