Çok ama Çok Özledim , Mesaj Atmalı Mıyım ?

bu forumdaki kadınlar çok uyanık sanırsam her şeyi evliliğe, ciddi ilişkiye yoruyorlar.
ya da eski tecrübeleri

bu forumdaki kadınlar çok uyanık sanırsam her şeyi evliliğe, ciddi ilişkiye yoruyorlar.
ya da eski tecrübeleri
kendi adıma yazacak olursam sizden nerdeyse 30 yaş büyüğüm, sizden büyük kızım var ve erkekliğin kitabını yazdım diyen erkeklerin kitabını yazacak kadar hayat tecrübem var😌

Merhaba herkese, daha önce biraz bahsetmiştim size ama artık dayanamıyorum.internetten 4 ay önce tanıştığım bir bey vardı.Kendisi benden birkaç yaş büyük seviyeli bir şekilde arkadaş olduk ama benim duygularım ondan çok daha ilerisiydi ve bence o da biliyor.Kendisi gerçekten konuşma tarzı vb. açısından tam bir beyenfendididir,naziktir.mesela o hep ilk mesajı atardı ben atmaya çekinir
dim.ardından biz biraz yakınlaşmaya başladık ve bir kaç sorunumuz oldu ben onu merak ettikçe kaçıyordu.sonra biraz ara vermek istedğini söyledi yani psikolojik destek alıp benim yanımda durması için buna ihtiyacı varmış ve ikimizinde de destek almasını söyledi.bu şekilde ikimiz de yıpranıyormuşuz.bana istediğin zaman yazabilirsin dedi.2 ay oldu ses seda yok arada hesaplarında aktif olduğunu görüyorum.onu çok özledim mesaj atmalı mıyım?
artık bundan başka bir şey düşünemez aldım gece gündüz onu stalklıyorum.
edit: bu arada kendisiyle sadece arkadaşız flört falan da değiliz ama ben ona karşı bir şeyler hissediyorum. o beni normal arkadaş olarak görüyor
Ablacım adam kısacası seni başından kış kış etmiş. İnanma sen bu sözlere :D Yok psikolojim bozuk falan filan geçsinler bu işleri. 2 ay olmuş.. Bence yazma ve her yerden engelle. Erkeklerin suyu mu çıktı be. Ne erkekler var. Hikayenin üzüleni sen olursun. Sal gitsin..

Bana normal gelmedi, ne demek senin yanında olmak icin psikolojik destek almam lazım falan. Ben bir destek alıp geleyim uc ay oldu ortada yok. Garip bence, hani bir anormallik oldugu kesin belki gerçekten psikolojik bir rahatsızlığı var.

Yüz yüzeyken bile rol yapan, baştan yakın davranıp sonra soğuk davranmaya başlayan yani ümit verip "sen yanlış anladın" diye bilen bir sürü insan var. Eskiden olsa internetten tanışabileceğiniz bir sürü iyi insan bulabilirdiniz tabi ki herkes aynı değil ama artık insanlar çok uyanık özellikle erkekler. Evli çıkması yüksek ihtimal. Her ihtimali düşünmeniz gerekiyor. Bir de aranızda ne geçti ki "ara verelim" gibi bir cümle kuruyor. Ara vermek nedir yahu. Lütfen halini, tavrını, elini yüzünü görmediğiniz insanlara güvenip hislere kapılmayın.

Son düzenleme:
Yüz yüzeyken bile rol yapan, baştan yakın davranıp sonra soğuk davranmaya başlayan yani ümit verip "sen yanlış anladın" diye bilen bir sürü insan var. Eskiden olsa internetten tanışabileceğiniz bir sürü iyi insan bulabilirdiniz tabi ki herkes aynı değil ama artık insanlar çok uyanık özellikle erkekler. Evli çıkması yüksek ihtimal. Her ihtimali düşünmeniz gerekiyor. Bir de aranızda ne geçti ki "ara verelim" gibi bir cümle kuruyor. Ara vermek nedir yahu. Lütfen halini, tavrını, elini yüzünü görmediğiniz insanlara güvenip hislere kapılmayın.
Arkadaşlığa ara verildiğini de ilk kez duydum. :KK48:

Merhaba herkese, daha önce biraz bahsetmiştim size ama artık dayanamıyorum.internetten 4 ay önce tanıştığım bir bey vardı.Kendisi benden birkaç yaş büyük seviyeli bir şekilde arkadaş olduk ama benim duygularım ondan çok daha ilerisiydi ve bence o da biliyor.Kendisi gerçekten konuşma tarzı vb. açısından tam bir beyenfendididir,naziktir.mesela o hep ilk mesajı atardı ben atmaya çekinir
dim.ardından biz biraz yakınlaşmaya başladık ve bir kaç sorunumuz oldu ben onu merak ettikçe kaçıyordu.sonra biraz ara vermek istedğini söyledi yani psikolojik destek alıp benim yanımda durması için buna ihtiyacı varmış ve ikimizinde de destek almasını söyledi.bu şekilde ikimiz de yıpranıyormuşuz.bana istediğin zaman yazabilirsin dedi.2 ay oldu ses seda yok arada hesaplarında aktif olduğunu görüyorum.onu çok özledim mesaj atmalı mıyım?
edit: bu arada kendisiyle sadece arkadaşız flört falan da değiliz ama ben ona karşı bir şeyler hissediyorum. o beni normal arkadaş olarak görüyor
Bence hemen yaz hayat kısa. Sen yaz ona at onun sorunu olmuş olur gerisi

Sana ne iyi gelcekse onu yap içinde kalmasın. Ama kendin için yap karşı taraftan beklentiye girme

Sizinle konuşmak istese böyle bahanelerle başından atar gibi konuşur muydu?Böyle internetten tanışmayla benimde başıma geldi bir tane,arkadaşlarımla buluşacaktık birkaç gün sonra, “bende gelebilir miyim” dedi “gel” dedim sonuçta ilk görüşmede yalnız olmayız diye sevindim.O iki gün içinde sürekli bi “sorunlarım var evden çıkasım yok kimseyle konuşasım yok” numaraları çekti buluşmaya gelmedi.Sorunlu,evden çıkası kimseyle konuşası olmayan adamla Kadıköy’de zincir kahve dükkanlarının birinin önünde sürekli motosikletler park eder bilen bilir orada karşılaştık.Kızın biriyle el ele gitti. ☺️ Demem o ki yeni moda “ben elektrik alamadım” ya da “boşta değilim”in adı “psikolojim iyi değil,ben iyi değilim”
Daha hiç buluşmamışsınız bile,kimbilir daha kimler çıkar karşınıza.Ona mesaj atmanız sizi onun gözünde “tamam bu yedekte boşta kalırsam yazarım”dan başka bir şey getirmez.

Back
X