- 15 Şubat 2018
- 2.703
- 8.818
- 158
- Konu Sahibi VanessaRinki
Nasil inaniyorsunuz boyle insanlara. Evlidir, evli degilse de ciddi iliskisi vardir. Cerez niyetine iste internetten bulduklari kadinlarla konusup kendilerini tatmin ediyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece arkadaşız flört falan da değiliz
biraz ara vermek istedğini söyledi yani psikolojik destek alıp benim yanımda durması için buna ihtiyacı varmış ve ikimizinde de destek almasını söyledi.
Hahahaarkadaş olmak için mi destek almaya ihtiyacı varmış
atma ziyaaa diyemediniz mi..
Hahaha
Iyı fikiryeni tanışıp arkadaş olduğum kişilere benimle arkadaşlıklarına devam etmek istiyorlarsa çift terapisine gitmemiz lazım diyeceğim bundan sonra![]()
kendi adıma yazacak olursam sizden nerdeyse 30 yaş büyüğüm, sizden büyük kızım var ve erkekliğin kitabını yazdım diyen erkeklerin kitabını yazacak kadar hayat tecrübem varbu forumdaki kadınlar çok uyanık sanırsam her şeyi evliliğe, ciddi ilişkiye yoruyorlar.
ya da eski tecrübeleri
Ablacım adam kısacası seni başından kış kış etmiş. İnanma sen bu sözlereMerhaba herkese, daha önce biraz bahsetmiştim size ama artık dayanamıyorum.internetten 4 ay önce tanıştığım bir bey vardı.Kendisi benden birkaç yaş büyük seviyeli bir şekilde arkadaş olduk ama benim duygularım ondan çok daha ilerisiydi ve bence o da biliyor.Kendisi gerçekten konuşma tarzı vb. açısından tam bir beyenfendididir,naziktir.mesela o hep ilk mesajı atardı ben atmaya çekinir
dim.ardından biz biraz yakınlaşmaya başladık ve bir kaç sorunumuz oldu ben onu merak ettikçe kaçıyordu.sonra biraz ara vermek istedğini söyledi yani psikolojik destek alıp benim yanımda durması için buna ihtiyacı varmış ve ikimizinde de destek almasını söyledi.bu şekilde ikimiz de yıpranıyormuşuz.bana istediğin zaman yazabilirsin dedi.2 ay oldu ses seda yok arada hesaplarında aktif olduğunu görüyorum.onu çok özledim mesaj atmalı mıyım?
artık bundan başka bir şey düşünemez aldım gece gündüz onu stalklıyorum.
edit: bu arada kendisiyle sadece arkadaşız flört falan da değiliz ama ben ona karşı bir şeyler hissediyorum. o beni normal arkadaş olarak görüyor
Arkadaşlığa ara verildiğini de ilk kez duydum.Yüz yüzeyken bile rol yapan, baştan yakın davranıp sonra soğuk davranmaya başlayan yani ümit verip "sen yanlış anladın" diye bilen bir sürü insan var. Eskiden olsa internetten tanışabileceğiniz bir sürü iyi insan bulabilirdiniz tabi ki herkes aynı değil ama artık insanlar çok uyanık özellikle erkekler. Evli çıkması yüksek ihtimal. Her ihtimali düşünmeniz gerekiyor. Bir de aranızda ne geçti ki "ara verelim" gibi bir cümle kuruyor. Ara vermek nedir yahu. Lütfen halini, tavrını, elini yüzünü görmediğiniz insanlara güvenip hislere kapılmayın.
Bence hemen yaz hayat kısa. Sen yaz ona at onun sorunu olmuş olur gerisiMerhaba herkese, daha önce biraz bahsetmiştim size ama artık dayanamıyorum.internetten 4 ay önce tanıştığım bir bey vardı.Kendisi benden birkaç yaş büyük seviyeli bir şekilde arkadaş olduk ama benim duygularım ondan çok daha ilerisiydi ve bence o da biliyor.Kendisi gerçekten konuşma tarzı vb. açısından tam bir beyenfendididir,naziktir.mesela o hep ilk mesajı atardı ben atmaya çekinir
dim.ardından biz biraz yakınlaşmaya başladık ve bir kaç sorunumuz oldu ben onu merak ettikçe kaçıyordu.sonra biraz ara vermek istedğini söyledi yani psikolojik destek alıp benim yanımda durması için buna ihtiyacı varmış ve ikimizinde de destek almasını söyledi.bu şekilde ikimiz de yıpranıyormuşuz.bana istediğin zaman yazabilirsin dedi.2 ay oldu ses seda yok arada hesaplarında aktif olduğunu görüyorum.onu çok özledim mesaj atmalı mıyım?
edit: bu arada kendisiyle sadece arkadaşız flört falan da değiliz ama ben ona karşı bir şeyler hissediyorum. o beni normal arkadaş olarak görüyor
Sana ne iyi gelcekse onu yap içinde kalmasın. Ama kendin için yap karşı taraftan beklentiye girmeMerhaba herkese, daha önce biraz bahsetmiştim size ama artık dayanamıyorum.internetten 4 ay önce tanıştığım bir bey vardı.Kendisi benden birkaç yaş büyük seviyeli bir şekilde arkadaş olduk ama benim duygularım ondan çok daha ilerisiydi ve bence o da biliyor.Kendisi gerçekten konuşma tarzı vb. açısından tam bir beyenfendididir,naziktir.mesela o hep ilk mesajı atardı ben atmaya çekinir
Neden 24 yaşında evlenilmiyor mu?evet ölmemiş mune hanım, ama 24 yaşında ve evli olma ihitmali düşük değil mi?