Çok ama Çok Özledim , Mesaj Atmalı Mıyım ?

Ben 14 15 yaslarindayken icq modaydi. Evinde pc olanin havali oldugu donemler iste. Meraktan saatlerce basindaydik. Kuzenimle mirc ten filan chat yapardik. Hayali karakterler olusturup onlarin agzindan sohbet ederdik. O zaman 25 yasinda olduguni soyleyen birinden guya etkilenmistim . Aylarca konustuk . Bana gore cok kibar biriydi. Komik.esprili, romantik vs. Yuzunu bile gormedigim birine kendimce asik olmustum. Tabii o zmnlar kamerali cep tel vs hak getire. Foto cektirecek de tab edecek de, sonra onu scan edecek de...kamera acmak icin ikimiz de musait olmuyorduk hic :D zaten bana sarisin mavi hozlu ve 1.85 boyunda oldugunu soylemisti. Ne kdr cirkin olabilirdi ki :D gelgelelim kendisi benle yasit kara kuru bi oglandi. Ilk bulusmamizda ikimizin de yasadigi soku anlatamam. Bu da boyle bir animdir.

Ben 14 15 yaslarindayken icq modaydi. Evinde pc olanin havali oldugu donemler iste. Meraktan saatlerce basindaydik. Kuzenimle mirc ten filan chat yapardik. Hayali karakterler olusturup onlarin agzindan sohbet ederdik. O zaman 25 yasinda olduguni soyleyen birinden guya etkilenmistim . Aylarca konustuk . Bana gore cok kibar biriydi. Komik.esprili, romantik vs. Yuzunu bile gormedigim birine kendimce asik olmustum. Tabii o zmnlar kamerali cep tel vs hak getire. Foto cektirecek de tab edecek de, sonra onu scan edecek de...kamera acmak icin ikimiz de musait olmuyorduk hic :KK70: zaten bana sarisin mavi hozlu ve 1.85 boyunda oldugunu soylemisti. Ne kdr cirkin olabilirdi ki :KK70: gelgelelim kendisi benle yasit kara kuru bi oglandi. Ilk bulusmamizda ikimizin de yasadigi soku anlatamam. Bu da boyle bir animdir.
(Ilk bulusmamizda ikimizin de yasadigi soku anlatamam. Bu da boyle bir animdir.) tam burda patlattım kahkahayı hala gülüyorum çok yaşayın emi :D

Merhaba herkese, daha önce biraz bahsetmiştim size ama artık dayanamıyorum.internetten 4 ay önce tanıştığım bir bey vardı.Kendisi benden birkaç yaş büyük seviyeli bir şekilde arkadaş olduk ama benim duygularım ondan çok daha ilerisiydi ve bence o da biliyor.Kendisi gerçekten konuşma tarzı vb. açısından tam bir beyenfendididir,naziktir.mesela o hep ilk mesajı atardı ben atmaya çekinir
dim.ardından biz biraz yakınlaşmaya başladık ve bir kaç sorunumuz oldu ben onu merak ettikçe kaçıyordu.sonra biraz ara vermek istedğini söyledi yani psikolojik destek alıp benim yanımda durması için buna ihtiyacı varmış ve ikimizinde de destek almasını söyledi.bu şekilde ikimiz de yıpranıyormuşuz.bana istediğin zaman yazabilirsin dedi.2 ay oldu ses seda yok arada hesaplarında aktif olduğunu görüyorum.onu çok özledim mesaj atmalı mıyım?
artık bundan başka bir şey düşünemez aldım gece gündüz onu stalklıyorum.
edit: bu arada kendisiyle sadece arkadaşız flört falan da değiliz ama ben ona karşı bir şeyler hissediyorum. o beni normal arkadaş olarak görüyor

Atma kurban olayım atma. Arayacak olan arar yazacak olan yazar psikolojim bozuk ailemle aram kötü bilmemne senin mesaj atman sadece seni üzecek. Son konuma bak bi istersen

Merhaba herkese, daha önce biraz bahsetmiştim size ama artık dayanamıyorum.internetten 4 ay önce tanıştığım bir bey vardı.Kendisi benden birkaç yaş büyük seviyeli bir şekilde arkadaş olduk ama benim duygularım ondan çok daha ilerisiydi ve bence o da biliyor.Kendisi gerçekten konuşma tarzı vb. açısından tam bir beyenfendididir,naziktir.mesela o hep ilk mesajı atardı ben atmaya çekinir
dim.ardından biz biraz yakınlaşmaya başladık ve bir kaç sorunumuz oldu ben onu merak ettikçe kaçıyordu.sonra biraz ara vermek istedğini söyledi yani psikolojik destek alıp benim yanımda durması için buna ihtiyacı varmış ve ikimizinde de destek almasını söyledi.bu şekilde ikimiz de yıpranıyormuşuz.bana istediğin zaman yazabilirsin dedi.2 ay oldu ses seda yok arada hesaplarında aktif olduğunu görüyorum.onu çok özledim mesaj atmalı mıyım?
edit: bu arada kendisiyle sadece arkadaşız flört falan da değiliz ama ben ona karşı bir şeyler hissediyorum. o beni normal arkadaş olarak görüyor

Bu yorumu yapan adamın gerçek hayatında eşi olduğu garanti boşa vakit harcamayın

(Ilk bulusmamizda ikimizin de yasadigi soku anlatamam. Bu da boyle bir animdir.) tam burda patlattım kahkahayı hala gülüyorum çok yaşayın emi :KK70:
Ben de yasimi 19 olarak soylemistim. Cocuk resmen rahatladi beni gorunce :D bu arada biz 2 yil boyunca yazistik, kendi tabirimizle ask yasadik :D ilk bulusmamizda ikimiz de 17 yasindaydik. Ama ikimiz de ciZdigimiz profilden alakasiz insanlardik. Simdi netten tanistigini ve daha girusmediklerini soyleyenler olunca hep bu sanal askim geliyor aklima istemsiz :D

Ben de yasimi 19 olarak soylemistim. Cocuk resmen rahatladi beni gorunce :KK70: bu arada biz 2 yil boyunca yazistik, kendi tabirimizle ask yasadik :KK70: ilk bulusmamizda ikimiz de 17 yasindaydik. Ama ikimiz de ciZdigimiz profilden alakasiz insanlardik. Simdi netten tanistigini ve daha girusmediklerini soyleyenler olunca hep bu sanal askim geliyor aklima istemsiz :KK70:
anlattıklarına bakılırsa yaşlarımız yakın olmalı seninle çünkü bu durumları ben yaşamasam da arkadaş çevremde çokça oluyordu :D hatta senin gibi yaşını büyük söyleyip çocukla görüşmeye giderken südyenin içini çorapla doldurup ağzına kadar çıkartan da benim en yakın arkadaşım :D sanki memelerin büyüyünce kendi de büyüycek :D gerçi o gün görüştüğü kişiyle evli şuan :)))

anlattıklarına bakılırsa yaşlarımız yakın olmalı seninle çünkü bu durumları ben yaşamasam da arkadaş çevremde çokça oluyordu :KK70: hatta senin gibi yaşını büyük söyleyip çocukla görüşmeye giderken südyenin içini çorapla doldurup ağzına kadar çıkartan da benim en yakın arkadaşım :KK70: sanki memelerin büyüyünce kendi de büyüycek :KK70: gerçi o gün görüştüğü kişiyle evli şuan :)))
O zmnlar netten tanismak modaydi ama simdiki gibi sak sak selfie cekemezdin, ha deyince kamera acamaZdin. Icq, mirc, sonra msn den chat keyfi bambaskaydi :D yaslandik mi ne :D

konu sahibi bence destek al

Ya da gerçek dünyaya dön

Sısyalleş

Tanımadığın adama ne yazacaksın

O zmnlar netten tanismak modaydi ama simdiki gibi sak sak selfie cekemezdin, ha deyince kamera acamaZdin. Icq, mirc, sonra msn den chat keyfi bambaskaydi :KK70: yaslandik mi ne :KK70:
valla ben 30 u geçiyorum artık 31 yani bu sene de fixledim artık bir 5 sene 31 olarak kalıcam burda bir kaç sene sonra görüpte kimse laga luga yapmasın açık ve net yazdım işte :DDDDDDDD

evli değil mi?

Daha öncede konus acmistiniz sevgili istiyorsunuz diye. Bence kafayi sevgili askti bilmem neydiye okadar takmayin, bukadar kafaya takarsaniz ilk önunuze cikip iyi davranana asik olursunuz. Ilginizi baska bir yere yöneltin.

Back
X