- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
günaydın kızlar çok kötüyüm burdan başka derdimi anlatacağım kimsem yok kısaca konuya gireyim. 2 katlı evimiz vardı ama köy gibi biyerde ilçeye 7 km uzaklıkta ama huzur yoktu belki vardı ama bana göre yoktu cocugum hergun ağlayarak eve geliyordu etraftaki sorunlar vsvs ama benm evimdi herşey bana aitti . esim memurluğa atanınca taşınırsa diye söz verdi ha bugün ha yarın bi heveslendirrdi soğudum bendee şehirde ne vardıysa artk gidelim dedim .öyle böyle 4 yıl sonra zor bela istemeye istemeye tasindik ama şunu belirtmek isterim. BEN EŞİME YA 2 KATI KIRAYA VER OYLE CKALIM YA DA SAT EV ALIP OULE ÇIKALIM demiştm . bunu vurguladim ama o okdr allak bullak ettki işleri otrdugmz katı sattı acele etti alt kat duruyor hala ve kiraya çıkardı bizi üstelik kredi boruda var ve geçinmek zorlaştı 1000 tl kira veriyoruz ama ben bu şekilde çıkalım demedim ona neyse ciktik herşey guzeldi ama son 3 aydır huzur kalmadi evde ya eşimle sorunjm yok şükür ama aileden gelen sorunlar çok maddi yondende var ister istemez yansiyor evi sattigmz insan yabancı degil gorumcemin oğlu aldı ama ben böyle olacağını bilseydim hic istemezdim çok kötüyüm kızla r gidecek kimse yok üstelik kiradayız ben alismadim aslnda kirada oturmaya evi satmasaydı şimdi giderdim.evime aslında alt kat hala benim ama gitmez neymiş efendim ortakmiss herşey rahat edemezzmis sanki yabancı aldi ama ben ona ya 2 katıda sat ev al dedim yada 2 sinide kiraya ver öyle çıkalım demiştim tam terdi allak bullak bişey oldu sizce evimi geri alma sansim varmi çok pişmanım çok yardim edin bi akıl verin
Son düzenleme: