ÇOK AMA ÇOK PISMANIM KEŞKE ZAMANI GERI GETIREBILSEM

yorumlarınızı hayranlıkla okudum çok teşekkür ederim galiba haklisiniz inşalalh düzelir durumum
Düzelir bence,çocuklarınız okul gidiyor mu,gitmiyorsa da elbet gidecek,kurslara rahatça katılırsınız.
Artık geri dönüp bakmayın,bazen gemileri yakmak gerekir.
Ha işler çok kötüleşirse de nasıl olsa bir kat eviniz var,bu güvende hissettirsin sizi fakat son çareniz olsun.

bunu yabancıya satsaydın geri alma düşüncen asla olmayacaktı.Görümcenin oğlu yakının da olsa alamazsın,bu döneklik gibi bişey olur.Siz siz olun bunu aklınızdan çıkarın ,hem karşı tarafın size satacağı söz konusu dahi olmaz adam yeni almış evi niye satsın size geri.Eşini de sinir etme bu konuda bence
ama bakın bunu hep diyorum daha eşime birşey demedim tabikide ona diyemem geri alalım diye. saçma olur ama alt kat bizim içini düzeltip gitsem mi diye demeyi düşünüyorum

Düzelir bence,çocuklarınız okul gidiyor mu,gitmiyorsa da elbet gidecek,kurslara rahatça katılırsınız.
Artık geri dönüp bakmayın,bazen gemileri yakmak gerekir.
Ha işler çok kötüleşirse de nasıl olsa bir kat eviniz var,bu güvende hissettirsin sizi fakat son çareniz olsun.
aslında eşimin tutarsızlığı bu düşünceye sürüklüyor beni bi diyor elimdeki parayı yattım yapıp ev alicam 3 gün sonra ne evi borcun altına giremem ben diyor ee zaten yeni bir yere geldim alışmak çok zor ki hala alışamadım yani ne biliyim çok karışık evet 1 kat evimiz var çok şükür ve evet çocuklar okula gidiyorlar

çocuğumun ağlaması dışardan hirpalandigi icin ama orası çocukların için daha güvenliydi yada burda tasindigimm muhitten kaynaklı bir huzursuzluk var eşim bana demişti yapamayız diye acaba o yöntemi ders veriyor dedim
Sanirim Izmir'desiniz?
Hangi muhittesiniz ozel degilse sorabilir miyim? Tekinsiz,kotu bir yer mi?
Ayrica yalnizlik vs demissiniz; daha 1-2 sene olmus belki zamanla alisir, cevre edinirsiniz.
Insanlar hic bilmedigi yurtdisinda ulkelere yerlesip yeni bir duzen kuruyor. Ben de yurtdisina, monoton bir yere geldim bazen cok bunaltiyor; ama alistim :)
Kurulan duzeni de kisa surede tekrar bozmak gercekten zor.
Ama en onemlisi ic huzur. Siz ve aileniz nerde mutlu olacaksaniz orasi olsun.
Maddi-manevi az cok sorunlar varken de 3 cocuk yeterli bence Allah omur versin :)

çocuğumun ağlaması dışardan hirpalandigi icin ama orası çocukların için daha güvenliydi yada burda tasindigimm muhitten kaynaklı bir huzursuzluk var eşim bana demişti yapamayız diye acaba o yöntemi ders veriyor dedim
Çocukları fanusta yaşatamayız ki.
Benim çocuklarım o güvenli ortamdan, daha iyi okullarda eğitim almak adına uzaktaki okullara gidiyorlar.
Kendilerini sözel ve fiziksel olarak korumayı öğrenmeliler,başka çaresi yok.

Sanirim Izmir'desiniz?
Hangi muhittesiniz ozel degilse sorabilir miyim? Tekinsiz,kotu bir yer mi?
Ayrica yalnizlik vs demissiniz; daha 1-2 sene olmus belki zamanla alisir, cevre edinirsiniz.
Insanlar hic bilmedigi yurtdisinda ulkelere yerlesip yeni bir duzen kuruyor. Ben de yurtdisina, monoton bir yere geldim bazen cok bunaltiyor; ama alistim :)
Kurulan duzeni de kisa surede tekrar bozmak gercekten zor.
Ama en onemlisi ic huzur. Siz ve aileniz nerde mutlu olacaksaniz orasi olsun.
Maddi-manevi az cok sorunlar varken de 3 cocuk yeterli bence Allah omur versin :)
maddi zorluklar çok kısa süreliğine var aslında kirs zorluyor beni demek istediğim bu kendimize ait evimiz var ha buraya gelirken pespembe düşüncelerle gel.istim ama bi söz var ne umdum ne buldum

Back
X