Çok ama çoook mutluyum:)))

arkadaşlar bugün aldığım bi haberle üzüldüm ve yıkıldım...sözlümün annesinin ayağındaki yara şekerini yükseltiyordu.kangrene de çevirmiş.ayak parmağı ve ayağının zarar gören kısmı kesilecekmiş.pazartesi hastaneye kaldırıyoruz.çarşamba ameliyatımız var...enaz 1 ay yatması gerekiyor.nişanımız ertelendi.ve eğer iyileşemezse nişanı ocak ayının sonlarına doğru onların evinde aile arası yapmayı teklif edicez.sağlık durumu araya girdikten sonra planlarımızı gerçekleştiremeyiz...napalım..annem iyi olsun da bunlar olmasa da olur 2 gün içinde böyle çok duyguyu birarada yaşamak ağır geldi yalnız yıkıldım ya...

Canım senin adına sevindim. Umarım ömür boyu mutlu olursun. Darısı düğününe ve tüm bekarların başına.:)) Demek hakkınızda böyle hayırlıymış. Aman anneciğin iyi olsunda. Çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım

inş canım ya ah şu nişan bi olsa paylaşıcam her anını ocak ayını iple çekiyorum artık:))) senin nişanın ne zaman olcak hayırlısıyla canım benim:)

Gelicem sana elimi kolumu sürücem belki bulasır birşeyler diye yaaa:)

Hadi Allah mutlu etsin, inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…