cok arada kaldıgım kesinlikle icinden cıkamadıgım bi konu yardımcı olun

pinklash53

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
11
0
28
benim yaklasık 1 senedir iliskim var ilklerde kimseye bahsetmedim erkek arkadasımla aramda kalmasını istedim ailemede söylemedim ama sonralarda ciddilesince aileme bahsettim ilk önce kız kuzenime bahsettim sonrasında ise anneannem beni sıkıstırdı anneanneme bahsettim ve anneannem gayet hos cocugu severek karsıladı her neyse zaten erkek arkadasım yurtdısında okuyo hani her zaman görüsemiyoruz daha sonrasında anneannem annene bahsedelim böyle olmaz dedi ve anneme de söyledik annem tabii ki anneligini yaptı beni bazı konularda uyardı ve hani cok baglanma bana da anlatma yüz göz olmak istemiyorum dedi ama bi süre sonra ailede böyle cok erkek arkadasımın konusu gecmeye basladı tartıstıgımızda kuzenime anlatıyodum ve kuzenim anneanneme falan anlatmaya basladı her neyse sonralarda anneannemle annem cocuga antipati duymaya basladı ve sonrasında annemle tartıstım ve annem ayrılmamı istedi bende haliyle ayrıldık dedim ama halen daha görüsüyoruz ve cıkıyoruz cocuguda seviyorum ailem ayrıldık biliyo ama ilerde ciddilesince ya da su süre zarfında nasıl kabul ettirebilirim aileme erkek arkadasımı gercekten bilmiyorum lütfen yardımcı olun

benim yaklasık 1 senedir iliskim var ilklerde kimseye bahsetmedim erkek arkadasımla aramda kalmasını istedim ailemede söylemedim ama sonralarda ciddilesince aileme bahsettim ilk önce kız kuzenime bahsettim sonrasında ise anneannem beni sıkıstırdı anneanneme bahsettim ve anneannem gayet hos cocugu severek karsıladı her neyse zaten erkek arkadasım yurtdısında okuyo hani her zaman görüsemiyoruz daha sonrasında anneannem annene bahsedelim böyle olmaz dedi ve anneme de söyledik annem tabii ki anneligini yaptı beni bazı konularda uyardı ve hani cok baglanma bana da anlatma yüz göz olmak istemiyorum dedi ama bi süre sonra ailede böyle cok erkek arkadasımın konusu gecmeye basladı tartıstıgımızda kuzenime anlatıyodum ve kuzenim anneanneme falan anlatmaya basladı her neyse sonralarda anneannemle annem cocuga antipati duymaya basladı ve sonrasında annemle tartıstım ve annem ayrılmamı istedi bende haliyle ayrıldık dedim ama halen daha görüsüyoruz ve cıkıyoruz cocuguda seviyorum ailem ayrıldık biliyo ama ilerde ciddilesince ya da su süre zarfında nasıl kabul ettirebilirim aileme erkek arkadasımı gercekten bilmiyorum lütfen yardımcı olun

ben anlamadım... annen neye dayanarak çocuktan ayrıl dedi ve onu sevmedi

bence annem kuzenim cocuktan hoslanmadı diye hoslanmıyo bide okuyorum ya okulu bırak evlencegimi falan sanıyo herhalde

tabiki kısmetimde varsa olur Allah'ın isine kimse engel olamazda hani bi sekilde kabul ettirmek istiyorum erkek arkadasımı

ya kuzenim evet beni bu konuda cok sasırttı valla en yakınından korkcaksın en cok zarar veren o oluyo insana

her tartısmayı anlatırsan annen tabiki senin iyiliğini düşünerek ayrıl der..tartısmalar aranızda kalsa daha iyiymiş..

o onu dedi bu bunu dedi. yap dedi git dedi ayrılda gel dedi. kopda gel dedi. yaw he he

ben kuzeninde bir kıskançlık sezdim ona fazla güvenme derim ben şimdilik görüşmenizi sakla bakalım ciddileşsin o zaman anlatırsın ama kuzeninle arana mesafe koy abla nasihatı

vallahi ben de çok anneme öyle dedim çoook da dayaklar yedimm... ben daha dışardan evime gitmeden benim buluşma haberlerim eve gidiyordu.. bir kere babama yakalandık :) yürüyorduk yolda... ama biz birbirimizi bırakmadık , kopmadık, 2 yılı geçti evliliğimiz..

Canım aslaaaa kuzenine birşeyini anlatma çok fena oluyorlar ne kadar severse sevsin kıskanç oluyorlar malesef.. Ve annen kuzenin veya ananen gördümü çocuğun fotoğrafını falan?

X