- 29 Ocak 2015
- 11
- 0
- 28
- Konu Sahibi pinklash53
benim yaklasık 1 senedir iliskim var ilklerde kimseye bahsetmedim erkek arkadasımla aramda kalmasını istedim ailemede söylemedim ama sonralarda ciddilesince aileme bahsettim ilk önce kız kuzenime bahsettim sonrasında ise anneannem beni sıkıstırdı anneanneme bahsettim ve anneannem gayet hos cocugu severek karsıladı her neyse zaten erkek arkadasım yurtdısında okuyo hani her zaman görüsemiyoruz daha sonrasında anneannem annene bahsedelim böyle olmaz dedi ve anneme de söyledik annem tabii ki anneligini yaptı beni bazı konularda uyardı ve hani cok baglanma bana da anlatma yüz göz olmak istemiyorum dedi ama bi süre sonra ailede böyle cok erkek arkadasımın konusu gecmeye basladı tartıstıgımızda kuzenime anlatıyodum ve kuzenim anneanneme falan anlatmaya basladı her neyse sonralarda anneannemle annem cocuga antipati duymaya basladı ve sonrasında annemle tartıstım ve annem ayrılmamı istedi bende haliyle ayrıldık dedim ama halen daha görüsüyoruz ve cıkıyoruz cocuguda seviyorum ailem ayrıldık biliyo ama ilerde ciddilesince ya da su süre zarfında nasıl kabul ettirebilirim aileme erkek arkadasımı gercekten bilmiyorum lütfen yardımcı olun