Çok arada kaldım yardım eder misiniz ?

Bir katkıda bulunmadığınız şirket için ne hissesi istiyosunuz anlayamadım? Bir de boşanma durumunda bana bişey kalmayacak mı diye tedirginsiniz anlam veremedim. Evliyken alınan yapılan herşey ortaktır bu arada. Böyle konuları çok dillendirmeyin derim..

Arkadaşlar merhaba ben 2 yıldır evliyim ve eşim yakın zamanda limited şirketi kuracak ben de zannediyordum ki ikimizin adına kurulacak yani yüzde elli onun yüzde elli hisse benim olacak sanıyordum.Geçen gün bu durumu gündeme getirdim o şekilde olmayacak .Her şeye romantik bakma ticari işler öyle değil dedi .Şu aşamada benim üzerime bi kişinin üzerine olur dedi .İlerde bakarız ne olacağına .Ortada daha şirket yok bunun peşine mi düştün bana güvenin mi yok diyip küstü suçlu ben oldum.Sizce de ben mi suçluyum haklı mıyım bilemedim .Bu şirket işleri nasıl olmalı evlilikte?Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
Kendinizi güvenceye almak istemenizse yarısının sizin olmasının sebebi çok takılmayın olası bi boşanmada zaten hak sahibi oluyorsunuz bu şirket olaylarında işler nasıl yürür bilmiyorum ama daga 2 senelik evlisiniz böyle şeylerle birbirinşzin kalbini kırıp güvensizlik sokmayın aranıza

Arkadaşlar merhaba ben 2 yıldır evliyim ve eşim yakın zamanda limited şirketi kuracak ben de zannediyordum ki ikimizin adına kurulacak yani yüzde elli onun yüzde elli hisse benim olacak sanıyordum.Geçen gün bu durumu gündeme getirdim o şekilde olmayacak .Her şeye romantik bakma ticari işler öyle değil dedi .Şu aşamada benim üzerime bi kişinin üzerine olur dedi .İlerde bakarız ne olacağına .Ortada daha şirket yok bunun peşine mi düştün bana güvenin mi yok diyip küstü suçlu ben oldum.Sizce de ben mi suçluyum haklı mıyım bilemedim .Bu şirket işleri nasıl olmalı evlilikte?Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
Eğer orda çalışmayacaksanız neden yarısı üstünüze olsun ki? Zaten eşinizin şirketi sizin değil mi? Bu arada Allah korusun boşanma falan olursa zaten evlilikten sonra alınan malın hepsi yarı yarıya olur diye biliyorum

Ben de öyle yapayım diyorum ama bi yandan da korkuyorum hayatın binbir türlü hali var diye.Yoksa eşime güveniyorum şuan.Ama Allah korusun diyelim ki boşandık şirkette benim hissem olmayacağı için bana bi şey kalmıcak bu durumda sanırım
Ya kimseyi kırmak değil amacım ama neden kalsın ki boşanma durumunda? Adam kendi kuruyor kendi calisiuor kendi ilerletiyor. E siz ne yaptınız da yarısını istiyorsunuz ki? Ev araba olsa biri borcu öder öbürü evin geçimini sağlar ondan dolayı bölüşülsün derim ama şirkette ne gibi bir payiniz olacak ki istiyorsunuz?

Batıncada beraber batıcaksın. Bütün borçlar yarı yarıya. Risk almak hoşuna gidiyorsa yardır

Back
X