Çok Araftayım

flower_rose

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
2.427
3.360
333
İzmir
Merhaba hanımlar. Çok zor bunalım dolu günler geçiyorum. Daha önce de konu açmıştım. Bir ilişkim var ben 37 o 38 yaşında. Aynı okul mezunuyuz o zar zor bitirip zar zor iş bulmış bir kurumda 2 yıldır işçi statüsünde çalışıyor. Ben mezun olduğumda atandım öğretmenim. Yaşadığım yer büyükşehir o ben gelirim diyor ama 4D haklarında ne eş özrü ne de başka bir şey var. Asgari ücretten biraz yüksek alıyormuş. Normalde çok mantıklı biriyimdir. Ama bu sefer mantıklı davranamadım. Pandemi nedeni ile de görüşemedik. Seviyorum ama işte ilerde geçim sıkıntısı çekmek vs. beni korkutmaya başladı. Bir 10 gün önceki geldiğinde bir de şimdi geldi görüşüyoruz. Ekimde sözleşme ile şartların düzelebileceğini söylüyor. Konuştum zar zor. Ayrılsam çok yıkılcam onu da yıkcam. Kıyamıyorum da. Ayrılmasam geçim vs beni çok korkutuyor. Gittikçe umut da vermiş oluyorum. Gece ağlıyorum uyuyamıyorum. Sabah kendimi toparlamaya çalışıp gidip görüşüyorum. Ailem karar ver çocuğu oyalama diyip duruyor. Bense araftayım.

ben istemezdim açık net, inşallah iyi olur iş durumu ama 38 yaşında asgarinin biraz ustu alıyorsa guzel bir hayat surme imkanınız yok, hep sınırda geçineceksiniz, ve siz iki katı maaş alırken kompleks yapacak.

keşke böyle net bir şekilde karar verebilsem. seviyorum da ona da ümit verdim. saklamadı baştan başlamamalıydım. kendimi çok suçluyorum.

Yeterince sevdiğini düşünmüyorum şahsen
Herkesin yaşam standartı farklıdır tabi ama kadın da erkek de asgari ücretle çalışıp evlenen de var
Herşey maddi denklik olsaydı çoğu kişi bekardı
Bi ömür geçirecek kadar sevsen zaten maaşlarınızj para havuzu yapar ordan giderleri ayarlardınız vs vs.
Ama sen senden yüksek ya da eşit mevkide birini istiyorsun
Bence de oyalama

keşke böyle net bir şekilde karar verebilsem. seviyorum da ona da ümit verdim. saklamadı baştan başlamamalıydım. kendimi çok suçluyorum.

seviyorsanız oluru vardı ama sevmiyorsunuz da sanki...
ayrılmak istiyorsanız bahaneden bol birşey yok. ben de sevmem insan kırmayı ama göz göre göre parlak olmayan bir hayatın içine de atılmazdım yerinizde olsam.

Aşk karın doyurmuyor malesef. Geçim sıkıntısı çok zor. Almak istediğiniz yapmak istediğiniz her şey ertelenince ask mask kalmıyor. Şimdiden sorun yapıyorsanız muhtemelen ilerde de yapacaksınız o yüzden yol yakınken ayrılin.
Ha ben olduğu kadarıyla yetinirim maddiyat benim için 2. 3. Planda derseniz devam edin. Konu açmış olmaniz bile böyle olmadığını gösteriyor. Bence sorun olur yani

Karşı tarafı düşünerek karar verirsiniz kendinizi mutsuz edersiniz sadece. Bir kağıda artıları ve eksileri yazın hangisi ağır basıyorsa onu seçebilirsiniz mesela

Sevginizden emin değilsiniz bence.Sizde birşeyler bitmiş sanki alışkanlık olmuş bu ilişki.Bir de onu yariyolda bırakamam düşüncesi hakim sizde.Ben de fazlasıyla mantıklı birisiyimdir.Ancak öncekilerim farklıdır.Oncelikle ben eşimle evlendiğimde çalışıyordum öğretmenim.Eşimin hiçbir geliri yoktu,beş kuruş parası yoktu.Evimizde düzgün eşya yoktu.Tüm düğün masrafını kredi çekerek ben karşıladım.Ailemin ve onun ailesinin hiçbir katkısı olmadı istemedik.Ancak ben eşimde bir umut görmüştüm potansiyeli vardı.Şuan gerçekten de benim iki katım kazanıyor şükürler olsun.Evlendiğime hiç pişman da olmadım.Umarım bundan sonra da.olmam

her cumlesine imzamı atarım, aşk kalır mı ya parasızlıkta, valla kimse kusura bakmasın herkes tatilini nerde geçireceğini duşunurken ben faturamı nasıl ödeyeceğimi duşuneceksem ne aşk kalır ne meşk, sinirimle adamı da yıkarım kendimi de.

Ayrılırsam ilk ilişkim onu da yarı yolda bıraktığımı düşünüp çok üzülcem. yaşımda malum bir daha biri olur mu bilmiyorum. çok seviyor el üstünde tutuyor. kıyamıyorum. ekimi beklemeli miyim?

ben düşünce yapınızı çok acımasızca buldum.
hayat şartları herkes için aynı şekilde işlemiyor, herkesin önüne bazı fırsatlar şanslar gelmiyor. sevgiliniz de bu konularda şanssız demek ki ya da bi şekilde birşeyler olumlu gitmemiş onun için.
sizin maaşınız iyiyse, şu an kendi kendinize geçinebiliyorsanız evlendiğinizde ikinizin maaşıyla çok rahat geçinirsiniz.
artık maaş konusunda kadın erkek ayrımı kalmadı, tanıdığım bütün kadınların hatrı sayılır bi kısmı eşlerinden fazla maaş alıyor, ben dahil ama eşler kompleks yapmıyor bunu.
sevgilinizi yeterince sevmediğinizi düşünüyorum, yazık adama, ayrılın, o da yoluna baksın.

Şuan yaptığınız bence haksızlık Ekimi bekledim olmadı ayrıldım.. Ben hayatta hiç bişeyin maddiyata dayalı olduğuna inanmıyorum benim düşüncem.. Evet bu zamanda geçinmek çok zor ama iki kişi çalışan olunca pekte zorlayacağını düşünmüyorum.. İstediğim herşeyi aldım yedim içtim gezdim hiçbirşeyden eksik kalmadım evliyken ama sevgisizlik parayla alınmıyor maalesef

Siz onun adına değil kendi adınıza korkuyorsunuz hanımefendi.Birisini bulur ya da bulamazsınız.Ancak boşuna adamı oyalamayin.Birakin o da kendi yoluna baksın.Üzgünüm ancak bencilliginize sinir oldum.Sevmiyorsunuz bırakın bu adami.İkiniz de önünüze bakın.Siz kendi isteğinize göre birisini bulursunuz.Adamcağız da kendini toparlasın hayatına yeni bir yön versin.

Mantık devreye girmişse ortada aşk kalmamıştır bence. Bazı erkekler kadının maaşı yüksekse kompleks haline getirebiliyor. Tabiki hepsi öyle değildir. Geçinme konusunda da evet zorlanabilirsiniz, eğer onunla beraber tüm zorluklara göğüs gerebileceğinizi düşünmüyorsanız ayrılın. Hayat standartlarınız düşünce evliliğinizde yolunda gitmeyecek gibi geliyor maalesef

Kasım ayın da sanırım toplu sözleşmeyle tayin hakkı gelicek. Maaşları asgari den iyş olucak çünki memur gibi zam alıcak lar artık ocak ve temmuz maaşların da.
Ama problem para değil bence. Ha siz de ücretli öğretmenlik ya da özel sektör de çalışıyo olup eş adayınız kamu da olabilirdi.

hayır beklemeyin, ayrılın bir an önce çünkü adama yazık.

o da konuştuğumda sizin dediğinizi söyledi. o zaman kasımı bekleyeyim. seviyorum. ayrılırsam da yıkılcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…