- Konu Sahibi flower_rose
-
Merhaba hanımlar. Çok zor bunalım dılu günler geçiyorum. Daha önce de konu açmıştım. Bir ilişkim var ben 37 o 38 yaşında. Aynı okull mezunuyuz o zar zor bitirip zar zor iş bulmış bir kurumda 2 yıldır işçi statüsünde çalışıyor. Ben mezun olduğumda atandım öğretmenim. Yaşadığım yer büyükşehir o ben gelirim diyor ama 4D haklarında ne eş özrü ne de başka bir şey var. Asgari ücretten biraz yüksek alıyormuş. Normalde çok mantıklı biriyimdir. Ama bu sefer mantıklı davranamadım. Pandemi nedeni ile de görüşemedik. Seviyorum ama işte ilerde geçim sıkıntısı çekmek vs. beni korkutmaya başladı. Bir 10 gün önceki geldiğinde bir de şimdi geldi görüşüyoruz. Ekimde sözleşme ile şartların düzelebileceğini söylüyor. Konuştum zar zor. Ayrılsam çok yıkılcam onu da yıkcam. Kıyamıyorum da. Ayrılmasam geçim vs beni çok korkutuyor. Gittikçe umut da vermiş oluyorum. Gece ağlıyorum uyuyamıyorum. Sabah kendimi toparlamaya çalışıp gidip görüşüyorum.Ailem karar ver çocuğu oyalama diyip duruyor. Bense araftayım.
keşke böyle net bir şekilde karar verebilsem. seviyorum da ona da ümit verdim. saklamadı baştan başlamamalıydımben istemezdim açık net, inşallah iyi olur iş durumu ama 38 yaşında asgarinin biraz ustu alıyorsa guzel bir hayat surme imkanınız yok, hep sınırda geçineceksiniz, ve siz iki katı maaş alırken kompleks yapacak.
keşke böyle net bir şekilde karar verebilsem. seviyorum da ona da ümit verdim. saklamadı baştan başlamamalıydım. kendimi çok suçluyorum.
Karşı tarafı düşünerek karar verirsiniz kendinizi mutsuz edersiniz sadece. Bir kağıda artıları ve eksileri yazın hangisi ağır basıyorsa onu seçebilirsiniz meselaMerhaba hanımlar. Çok zor bunalım dolu günler geçiyorum. Daha önce de konu açmıştım. Bir ilişkim var ben 37 o 38 yaşında. Aynı okul mezunuyuz o zar zor bitirip zar zor iş bulmış bir kurumda 2 yıldır işçi statüsünde çalışıyor. Ben mezun olduğumda atandım öğretmenim. Yaşadığım yer büyükşehir o ben gelirim diyor ama 4D haklarında ne eş özrü ne de başka bir şey var. Asgari ücretten biraz yüksek alıyormuş. Normalde çok mantıklı biriyimdir. Ama bu sefer mantıklı davranamadım. Pandemi nedeni ile de görüşemedik. Seviyorum ama işte ilerde geçim sıkıntısı çekmek vs. beni korkutmaya başladı. Bir 10 gün önceki geldiğinde bir de şimdi geldi görüşüyoruz. Ekimde sözleşme ile şartların düzelebileceğini söylüyor. Konuştum zar zor. Ayrılsam çok yıkılcam onu da yıkcam. Kıyamıyorum da. Ayrılmasam geçim vs beni çok korkutuyor. Gittikçe umut da vermiş oluyorum. Gece ağlıyorum uyuyamıyorum. Sabah kendimi toparlamaya çalışıp gidip görüşüyorum.Ailem karar ver çocuğu oyalama diyip duruyor. Bense araftayım.
Aşk karın doyurmuyor malesef. Geçim sıkıntısı çok zor. Almak istediğiniz yapmak istediğiniz her şey ertelenince ask mask kalmıyor. Şimdiden sorun yapıyorsanız muhtemelen ilerde de yapacaksınız o yüzden yol yakınken ayrılin.
Ha ben olduğu kadarıyla yetinirim maddiyat benim için 2. 3. Planda derseniz devam edin. Konu açmış olmaniz bile böyle olmadığını gösteriyor. Bence sorun olur yani
ben düşünce yapınızı çok acımasızca buldum.Merhaba hanımlar. Çok zor bunalım dolu günler geçiyorum. Daha önce de konu açmıştım. Bir ilişkim var ben 37 o 38 yaşında. Aynı okul mezunuyuz o zar zor bitirip zar zor iş bulmış bir kurumda 2 yıldır işçi statüsünde çalışıyor. Ben mezun olduğumda atandım öğretmenim. Yaşadığım yer büyükşehir o ben gelirim diyor ama 4D haklarında ne eş özrü ne de başka bir şey var. Asgari ücretten biraz yüksek alıyormuş. Normalde çok mantıklı biriyimdir. Ama bu sefer mantıklı davranamadım. Pandemi nedeni ile de görüşemedik. Seviyorum ama işte ilerde geçim sıkıntısı çekmek vs. beni korkutmaya başladı. Bir 10 gün önceki geldiğinde bir de şimdi geldi görüşüyoruz. Ekimde sözleşme ile şartların düzelebileceğini söylüyor. Konuştum zar zor. Ayrılsam çok yıkılcam onu da yıkcam. Kıyamıyorum da. Ayrılmasam geçim vs beni çok korkutuyor. Gittikçe umut da vermiş oluyorum. Gece ağlıyorum uyuyamıyorum. Sabah kendimi toparlamaya çalışıp gidip görüşüyorum.Ailem karar ver çocuğu oyalama diyip duruyor. Bense araftayım.
Siz onun adına değil kendi adınıza korkuyorsunuz hanımefendi.Birisini bulur ya da bulamazsınız.Ancak boşuna adamı oyalamayin.Birakin o da kendi yoluna baksın.Üzgünüm ancak bencilliginize sinir oldum.Sevmiyorsunuz bırakın bu adami.İkiniz de önünüze bakın.Siz kendi isteğinize göre birisini bulursunuz.Adamcağız da kendini toparlasın hayatına yeni bir yön versin.Ayrılırsam ilk ilişkim onu da yarı yolda bıraktığımı düşünüp çok üzülcem. yaşımda malum bir daha biri olur mu bilmiyorum. çok seviyor el üstünde tutuyor. kıyamıyorum. ekimi beklemeli miyim?
hayır beklemeyin, ayrılın bir an önce çünkü adama yazık.Ayrılırsam ilk ilişkim onu da yarı yolda bıraktığımı düşünüp çok üzülcem. yaşımda malum bir daha biri olur mu bilmiyorum. çok seviyor el üstünde tutuyor. kıyamıyorum. ekimi beklemeli miyim?
sizde adama üzüldümüz demi. haklısınız. ekimde iş durumunda değişiklik olabilir kıdem tazminatı vs. gelcek diyor. onu bekleyecektimhayır beklemeyin, ayrılın bir an önce çünkü adama yazık.
o da konuştuğumda sizin dediğinizi söyledi. o zaman kasımı bekleyeyim. seviyorum. ayrılırsam da yıkılcamKasım ayın da sanırım toplu sözleşmeyle tayin hakkı gelicek. Maaşları asgari den iyş olucak çünki memur gibi zam alıcak lar artık ocak ve temmuz maaşların da.
Ama problem para değil bence. Ha siz de ücretli öğretmenlik ya da özel sektör de çalışıyo olup eş adayınız kamu da olabilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?