Çok Araftayım

Evet aileniz mantikli konusmus istemiyorsan oyalama cocugu diye çünkü ciddi düşünmus baştan beri. Esinden fazla para alan cok kadin var, biri de benim, kesinlikle mevzusu bile geçmedi aramizda elimizde ne varsa kendimize evimize harcıyoruz çünkü, ama şöyle bir durum var ki, erkekler açıkça tabii ki söylemese de kompleks yapiyor bu durumu maalesef bunu içten içe de olsa yapmayacak adam cok azdir ülkemizde, bu adam nasil bir adam o konuda tartip biçin kafanizda, ki herseyinden memnumum arti kompleks yapmayacak biri diyorsaniz bile ikinci kriter olan sizin bu durumu sıkıntı yapmamaniz konusunda sorun var zaten, kadinlarin da açıkça olmasa bile içinde oyle hissettigi icin erkegi kucumsemesi değersiz davranması en az ilki kadar kötü.. buraya konu actiginiza gore siz bunu sorun yapacaksiniz belli. O sebeple bitirecekseniz bir an once bitirin herkes yoluna baksin
Siz es dost esin ne is yapıyor dediğinde işci demekten cekineceksiniz gibime gelmiyor zorlamayin ne kendinizi ne de onu.

Aynı okul mezunuyuz o zar zor bitirip zar zor iş bulmış bir kurumda 2 yıldır işçi statüsünde çalışıyor. Ben mezun olduğumda atandım öğretmenim.

İnsan elbet karşısındaki kişinin maddi açıdan en azından kendi dengi olmasını ister. Standartlarını uçurmasa da düşürmesin ister. Ancak bence buradaki sorun sadece maddiyat değil bence. Sizin adamı kendinizden aşağıda algılamanız, küçük görmeniz. Kendinize yakıştıramamanız. "Okulu zar zor bitirdi, işe zar zor girdi, o işçi ben öğretmenim" vs demeniz, kendinizi ifade ediş şekliniz bana böyle hissettirdi. Evet maddiyat önemli ve bunu dert edinebilirsiniz, bu konuda hemfikiriz. Ama ben sevdiğim adam hakkında böyle konuşamazdım şahsen. Bence bu maşşından daha büyük bir sorun. İnsan küçük gördüğü kişiye saygı duyup onu sevemez bence.

yanlış aksettirmiş olabilirim. asla küçümsemiyorum. sadece geçinebilir miyiz onu düşünüyorum. tabi baştan düşünmeliydim haklı herkes bir şey diyemem. çoğu kişi neden 2 yıldır çalışıyor sadece diye sorduğundan geç bitirdi dedim. çok uzun yazmak istemedim yeniden. başka konumda yazdığımdan yinelemek istemedim uzun uzun. hayatımda kimseyi küçümsemedim. sadece durumu anlatmak istemiştim.

sizde adama üzüldümüz demi. haklısınız. ekimde iş durumunda değişiklik olabilir kıdem tazminatı vs. gelcek diyor. onu bekleyecektim. seviyorum da. çok kötü olcam ayrılırsam onu da biliyorum
yahu seviyorsanız maddiyatın neden bu kadar önemi var anlamıyorum ki, armudun sapı üzümün çöpü diye diye yalnız yaşlanırsınız.

benim 50 yaşlarında 2 tane görümcem var, kendileri çok şahane (!) oldukları için kimseyi beğenmemişler, şimdi birbirlerine karı kocalık yapıyorlar.

Yazış şekliniz bende öyle bir hissiyat uyandırdı. Tabiki burda okuduğum iki üç satır ile içinizi sizden iyi bilecek değilim öyle diyorsanız öyledir. Umarım şartlarınız, iyileşir iyi günler

Aldigi maasin miktarından cok, hayata gec kalmış olmasinin sebepleri geçerli mi ona bakardım.
Neredeyse 40ina gelmis adam, biraz duzene girmis olmasi beklenir..
işte okulu geç bitirmiş. sonrasında bizim bölümün atamaları durdu. yaşadığı yer küçük iş olanağı fazla yok o nedenle. ben de o yüzden demiştim okulu geç bitirdiğini ama yanlış anlaşıldım.

Sevseydin maddi durumu düşünmezdin gözün görmezdi. Maddi durumu statü farkını düşündüğüne göre sevmiyorsun ayrıl evlenince de sorun olur. Ben çok alıyorum o az alıyo muhabbetlerine döner.

Soylemek istediğim adamin akli basinda olduğu yasinda sorumsuz davranip davranmadigi..
Bazen her seyi yaparsınız ama yine de olduramazsiniz..
Bazen de kolaya kaçan birisinizdir, oyle beklersiniz.
Cabalayan insanken kendini su durumda bulduysa haksizliga ugramis hisseder

Karşınıza 40 yaşında maaşı iyi ve düzgün biri çıksa sevgilinizden ayrılırdınız gibime geliyor.

Sırf bu yaştan sonra yalnız kalmayayım diye adamı yedekte tutmayın. Maddiyat önemli tabii ama çoğu kişi el ele bir düzen kuruyor.

Hissettiğiniz sevgi veya alışkanlık olabilir bilmiyorum ama vebal almadan bitirin. Görünüşe göre sizin kariyerinizden daha düşük işi olan biri aşk maşk bırakmıyor.

Sevgili kk kadınları, bir karar verin.
Konuyu acan kisi ben memurum, sevgilimin duzenli isi yok, cok seviyorum, ailem izin vermiyor deseydi, herkes ask bir yere kadar falan yazacaktı.
Maddi denklik olmadan zor diyecektiniz.
38 yasinda adam hala niye duzenini kurmamis diyecektiniz.
Simdi sevmiyorsun sevsen gözünü para görmez diyorsunuz
Koru korune evlenmek icin mi evlensin kadin?
Burasi turkiye, kac erkek tanıyorsunuz kadina karsi kompleksli olmayacak?
Bu kadar toz pembe mi bakiyorsunuz gerçekten hayata anlamadim ki

Ne kadar geç bitirmiş ki

Bu aradaki süreçte ne yapmış babasının dizinin dibinde mi oturmuş

Şimdi ikinci ve önemli soru sizde ne birikim var

Branşı yazmamışsınız özel okul araştırın diyeceğim ama kolay kolay kimse 38 yaşına kadar öğretmenlik yapmayanı almaz

Ekim i bekleyin tayin vs gelmezse gelip iş arasın diyeceğim de o size sen buraya tayin işte hem küçük şehir daha kolay geçinir gideriz der

Belki de daha mantıklı

Çocuk sahibi olur ücretsiz izin alırsınız küçük şehirde yaşam kolay vs

Çocuklar biraz büyüyünce düşünürsünüz

Bunlardı konuştunuz mu kendi kendinize kurdunuz mu

yedekte tutcak biri asla olmadım. görüşürken uzaktayken online konuşurken pek çok kişi söylendi bana. eğer oyle biri olsam gider görüşürdüm. asla kimseyi yedekte tutmadım. tabi siz beni tanımıyorsunuz. gerçekten sevdim bu sefer kalbimi dinleyeceğim dedim sadece. biri çıkarsa tutup bırakmam. sadece yapabilir miyim? onu düşünüyorum. ilk kez hayatımda kalbimi dinledim ama mantığım yine devrede. çekincelerimi erkek arkadaşıma da söyledim. ama dediğiniz gibi biri asla değilim. ben yanlış tanıttım belki kendimi. neyse

Gelecekteki esinizin sizden daha düşük maaş almasını bence istemiyorsunuz . O yuzden bu evlilik olmaz ama kendinize bunu itiraf edemiyorsunuz

Ayrıca gerçekten sevseniz aldigimiz maaş yeter derdiniz ama tabikI belirli yaşlara geldiğiniz icin işin içine mantıkta giriyor ve isin hakli olarak maddi boyutunu düşünüyorsunuz. Haksızsınız diyemem ama karşınızdaki kişiyi oyalamayın bence

Son düzenleme:
bana gel demiyor. ben gidemeyeceğimi baştan söyledim. oluyor tayin dedi. pek çok kişinin olmuş. ben yaşadığım yerden ayrılamayacağımı annemi yalnız bırakamayacağımı baştan söyledim. yani sen de yerini değiştirmek istemezsen devam etmeyiz dedim.

Kaç yaşında mezun oldu

Aradaki süreçte ne yaptı

Bir de nedir bu branş felsefe sosyal bilgiler ?

Sözleşmeli ne iş yapıyor 4d daha çok sağlıkta vs var taşeron işçilerin yeni hali

Kaç yaşında mezun oldu

Aradaki süreçte ne yaptı

Bir de nedir bu branş felsefe sosyal bilgiler ?

Sözleşmeli ne iş yapıyor 4d daha çok sağlıkta vs var taşeron işçilerin yeni hali
4 yıl daha uzatmış. bilişim branş. kpss denemiş olmamış. göç idaresinde 4d li bilişim işlerine bakıyor.

37 yaşında bir insan olarak bence pek mantıklı düşünemiyorsunuz, bu belki de adamı sevmediğinizdendir
Bugün sizden fazla maaş alsa ne olacak, hayat bu para gelir gider, önemli olan insanın bir mesleği ve çalışma azmi olması, kriter bu olmalı. Sizin gibi atanmış olsa kaç kuruş fark edecekti maaş, o kadar farkla mı hayatınız rahata erecek yapmayın. Adamı bırakın bence o da yoluna baksın

Siz zaten para kazanıyorsunuz. Yani evlenince iki kişiden biri çalışmasa geçim sıkıntısı tamam da ikiniz de denk olmasa da maaş alıyorsunuz.
Kendi masraflarınızı karşı tarafa yıkmayacaksınız onun üzerinden geçinmeyeceksiniz sıkıntısı neden olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…