- Konu Sahibi flower_rose
-
Aynı okul mezunuyuz o zar zor bitirip zar zor iş bulmış bir kurumda 2 yıldır işçi statüsünde çalışıyor. Ben mezun olduğumda atandım öğretmenim.
yanlış aksettirmiş olabilirim. asla küçümsemiyorum. sadece geçinebilir miyiz onu düşünüyorum. tabi baştan düşünmeliydim haklı herkes bir şey diyemem. çoğu kişi neden 2 yıldır çalışıyor sadece diye sorduğundan geç bitirdi dedim. çok uzun yazmak istemedim yeniden. başka konumda yazdığımdan yinelemek istemedim uzun uzun. hayatımda kimseyi küçümsemedim. sadece durumu anlatmak istemiştim.İnsan elbet karşısındaki kişinin maddi açıdan en azından kendi dengi olmasını ister. Standartlarını uçurmasa da düşürmesin ister. Ancak bence buradaki sorun sadece maddiyat değil bence. Sizin adamı kendinizden aşağıda algılamanız, küçük görmeniz. Kendinize yakıştıramamanız. "Okulu zar zor bitirdi, işe zar zor girdi, o işçi ben öğretmenim" vs demeniz, kendinizi ifade ediş şekliniz bana böyle hissettirdi. Bence bu maşşından daha büyük bir sorun. İnsan küçük gördüğü kişiye saygı duyup onu sevemez bence.
yahu seviyorsanız maddiyatın neden bu kadar önemi var anlamıyorum ki, armudun sapı üzümün çöpü diye diye yalnız yaşlanırsınız.sizde adama üzüldümüz demi. haklısınız. ekimde iş durumunda değişiklik olabilir kıdem tazminatı vs. gelcek diyor. onu bekleyecektim. seviyorum da. çok kötü olcam ayrılırsam onu da biliyorum
Yazış şekliniz bende öyle bir hissiyat uyandırdı. Tabiki burda okuduğum iki üç satır ile içinizi sizden iyi bilecek değilim öyle diyorsanız öyledir. Umarım şartlarınız, iyileşir iyi günleryanlış aksettirmiş olabilirim. asla küçümsemiyorum. sadece geçinebilir miyiz onu düşünüyorum. tabi baştan düşünmeliydim haklı herkes bir şey diyemem. çoğu kişi neden 2 yıldır çalışıyor sadece diye sorduğundan geç bitirdi dedim. çok uzun yazmak istemedim yeniden. başka konumda yazdığımdan yinelemek istemedim uzun uzun. hayatımda kimseyi küçümsemedim. sadece durumu anlatmak istemiştim.
işte okulu geç bitirmiş. sonrasında bizim bölümün atamaları durdu. yaşadığı yer küçük iş olanağı fazla yok o nedenle. ben de o yüzden demiştim okulu geç bitirdiğini ama yanlış anlaşıldım.Aldigi maasin miktarından cok, hayata gec kalmış olmasinin sebepleri geçerli mi ona bakardım.
Neredeyse 40ina gelmis adam, biraz duzene girmis olmasi beklenir..
Sevseydin maddi durumu düşünmezdin gözün görmezdi. Maddi durumu statü farkını düşündüğüne göre sevmiyorsun ayrıl evlenince de sorun olur. Ben çok alıyorum o az alıyo muhabbetlerine döner.Merhaba hanımlar. Çok zor bunalım dolu günler geçiyorum. Daha önce de konu açmıştım. Bir ilişkim var ben 37 o 38 yaşında. Aynı okul mezunuyuz o zar zor bitirip zar zor iş bulmış bir kurumda 2 yıldır işçi statüsünde çalışıyor. Ben mezun olduğumda atandım öğretmenim. Yaşadığım yer büyükşehir o ben gelirim diyor ama 4D haklarında ne eş özrü ne de başka bir şey var. Asgari ücretten biraz yüksek alıyormuş. Normalde çok mantıklı biriyimdir. Ama bu sefer mantıklı davranamadım. Pandemi nedeni ile de görüşemedik. Seviyorum ama işte ilerde geçim sıkıntısı çekmek vs. beni korkutmaya başladı. Bir 10 gün önceki geldiğinde bir de şimdi geldi görüşüyoruz. Ekimde sözleşme ile şartların düzelebileceğini söylüyor. Konuştum zar zor. Ayrılsam çok yıkılcam onu da yıkcam. Kıyamıyorum da. Ayrılmasam geçim vs beni çok korkutuyor. Gittikçe umut da vermiş oluyorum. Gece ağlıyorum uyuyamıyorum. Sabah kendimi toparlamaya çalışıp gidip görüşüyorum.Ailem karar ver çocuğu oyalama diyip duruyor. Bense araftayım.
Bende üzüldüm adama. Sevse destek olurdu para asla konusu aklına gelmezdi.hayır beklemeyin, ayrılın bir an önce çünkü adama yazık.
işte okulu geç bitirmiş. sonrasında bizim bölümün atamaları durdu. yaşadığı yer küçük iş olanağı fazla yok o nedenle. ben de o yüzden demiştim okulu geç bitirdiğini ama yanlış anlaşıldım.
işte okulu geç bitirmiş. sonrasında bizim bölümün atamaları durdu. yaşadığı yer küçük iş olanağı fazla yok o nedenle. ben de o yüzden demiştim okulu geç bitirdiğini ama yanlış anlaşıldım.
yedekte tutcak biri asla olmadım. görüşürken uzaktayken online konuşurken pek çok kişi söylendi bana. eğer oyle biri olsam gider görüşürdüm. asla kimseyi yedekte tutmadım. tabi siz beni tanımıyorsunuz. gerçekten sevdim bu sefer kalbimi dinleyeceğim dedim sadece. biri çıkarsa tutup bırakmam. sadece yapabilir miyim? onu düşünüyorum. ilk kez hayatımda kalbimi dinledim ama mantığım yine devrede. çekincelerimi erkek arkadaşıma da söyledim. ama dediğiniz gibi biri asla değilim. ben yanlış tanıttım belki kendimi. neyseKarşınıza 40 yaşında maaşı iyi ve düzgün biri çıksa sevgilinizden ayrılırdınız gibime geliyor.
Sırf bu yaştan sonra yalnız kalmayayım diye adamı yedekte tutmayın. Maddiyat önemli tabii ama çoğu kişi el ele bir düzen kuruyor.
Hissettiğiniz sevgi veya alışkanlık olabilir bilmiyorum ama vebal almadan bitirin. Görünüşe göre sizin kariyerinizden daha düşük işi olan biri aşk maşk bırakmıyor.
bana gel demiyor. ben gidemeyeceğimi baştan söyledim. oluyor tayin dedi. pek çok kişinin olmuş. ben yaşadığım yerden ayrılamayacağımı annemi yalnız bırakamayacağımı baştan söyledim. yani sen de yerini değiştirmek istemezsen devam etmeyiz dedim.Ne kadar geç bitirmiş ki
Bu aradaki süreçte ne yapmış babasının dizinin dibinde mi oturmuş
Şimdi ikinci ve önemli soru sizde ne birikim var
Branşı yazmamışsınız özel okul araştırın diyeceğim ama kolay kolay kimse 38 yaşına kadar öğretmenlik yapmayanı almaz
Ekim i bekleyin tayin vs gelmezse gelip iş arasın diyeceğim de o size sen buraya tayin işte hem küçük şehir daha kolay geçinir gideriz der
Belki de daha mantıklı
Çocuk sahibi olur ücretsiz izin alırsınız küçük şehirde yaşam kolay vs
Çocuklar biraz büyüyünce düşünürsünüz
Bunlardı konuştunuz mu kendi kendinize kurdunuz mu
bana gel demiyor. ben gidemeyeceğimi baştan söyledim. oluyor tayin dedi. pek çok kişinin olmuş. ben yaşadığım yerden ayrılamayacağımı annemi yalnız bırakamayacağımı baştan söyledim. yani sen de yerini değiştirmek istemezsen devam etmeyiz dedim.
4 yıl daha uzatmış. bilişim branş. kpss denemiş olmamış. göç idaresinde 4d li bilişim işlerine bakıyor.Kaç yaşında mezun oldu
Aradaki süreçte ne yaptı
Bir de nedir bu branş felsefe sosyal bilgiler ?
Sözleşmeli ne iş yapıyor 4d daha çok sağlıkta vs var taşeron işçilerin yeni hali
Merhaba hanımlar. Çok zor bunalım dolu günler geçiyorum. Daha önce de konu açmıştım. Bir ilişkim var ben 37 o 38 yaşında. Aynı okul mezunuyuz o zar zor bitirip zar zor iş bulmış bir kurumda 2 yıldır işçi statüsünde çalışıyor. Ben mezun olduğumda atandım öğretmenim. Yaşadığım yer büyükşehir o ben gelirim diyor ama 4D haklarında ne eş özrü ne de başka bir şey var. Asgari ücretten biraz yüksek alıyormuş. Normalde çok mantıklı biriyimdir. Ama bu sefer mantıklı davranamadım. Pandemi nedeni ile de görüşemedik. Seviyorum ama işte ilerde geçim sıkıntısı çekmek vs. beni korkutmaya başladı. Bir 10 gün önceki geldiğinde bir de şimdi geldi görüşüyoruz. Ekimde sözleşme ile şartların düzelebileceğini söylüyor. Konuştum zar zor. Ayrılsam çok yıkılcam onu da yıkcam. Kıyamıyorum da. Ayrılmasam geçim vs beni çok korkutuyor. Gittikçe umut da vermiş oluyorum. Gece ağlıyorum uyuyamıyorum. Sabah kendimi toparlamaya çalışıp gidip görüşüyorum.Ailem karar ver çocuğu oyalama diyip duruyor. Bense araftayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?