çok arıyorsun sıkboğaz ediyorsun diyen erkek ararmı ?

Ne kadar sıklıkla aradınız gerçekten çok fazlaysa haklı derim ama azsa bu bir kaçış bileti der ardına düşmezdim.

Arar ama sana bagli. Bu erkekler böyledir tatlim deger bilmezler. Sen ortadan kaybol arama iradeli ol soguk davran sonucu gör
Merhaba benim sevgilim, nişanlım gündüz arıyor, en fazla 2 kere falan ama akşamları da mesaj atsın istiyorum bazen atıyor bazen atmıyor üstüne gitmesem hiç atmıyor, o kadar şey söylememe rağmen. Ben çok değil 10 dk mesajlaşsak yeterli, üstüne gitmeyince hiç mesaj atmıyor.

sıkboğaz ediyorsun demesinin üzerinden 2 gün geçti ? arıyorum açmıyor bir kaç kere daha arayıncada beni sıkboğaz ediyorsun diyor
Bu kişinin hayatında ilk sırada değilsiniz bence belki de pek çok kişi ile farklı amaçlar için görüşüyor. İlgi duyan erkek için 1 gün bile aramamak/ aranmamak fazladır. 2 gün geçmiş aramamış siz arıyorsunuz sıkboğaz etme diyor. Daha ne kadar açık ifade etsin görüşmek istemediğini bilemedim konu sahibi. Lütfen kendinizi sürekli Peşinden koşarak ezdirmeyin. Size değer verecek başka insanlara şans verebilmek için bu kişiden uzaklaşın.

aramam artık zaten rahat olsun

Anladim cunku ceptesin. Biz bayanlarin genel sorunu cepte olmak.. Bu konuyu karsina alip konusmalisin

Arama diyormus hala ariyormussun benim bile ruhum daraldı. Kızma ama biraz gururlu olsan fena olmaz. Onu aramayı kesersen belki o seni arar.

Zamanında 3,5 yıllık ilişkim bu sık boğaz yüzünden bitti. onun yüzunden ayrılmıştık, 3 Ay yemeden içmeden kesildim. Sonra tam unuttum derken çıktı ortaya. Ama gerçekten soğumustum konuşmak gelmiyordu içimden. Biraz yalnız birk dedikçe aradı. Yalvardım ya bir hafta arama ben seni arayacağım zaten. Tamam söz deyip iki saat sonra arıyordu. Sonunda numaramı değiştirdim ki çok seviyorken o hale getirdi.

Adamı biraz rahat bırak, o seni arayacak emin ol.

Ben bi erkege arama dicem
O hala aramaya devam edecek
Iyice sogurum
Arayasim varsa da aramam
Hatta nefret ederim
Ve ustune bi ton kufur saydiririm
En hafifi grursuz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…