Çok asbiyim ve sürekli ağlıyorum bi çözüm lütfen :(

aylintk

süprizim, 2. meleğim geliyor...
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
274
11
68
Arkadaşlar cumartesi transferim oldu ve ben iki gündür çok iyi yatıyor dinleniyordum . Dün eşim çalışmak zorunda olduğundan ilçeye döndü ben ilde annemin yanında kalıyorum dünden beri herşeye sinirleniyorum ağlama krizlerim geliyor . Normalde çalışan bir bayanım raporluyum şu an ve maalesef okul müdürüm ve velilerim durumu bildikleri halde çok moralimi bozdular taş çatlasın 10 gün izin aldım hatta özellikle tüp bebek için bayramın olduğu ayı seçtim ki çocuklar okuldan çok ayrı kalmasınlar diye ama malesef nankör velilerim çok sinirimi bozdular. Aslında bunlar çok sinirlenilecek şeyler değil ama çıldırmak üzereyim böyle basit şeylere ağlıyorum . Ne yapmalıyım büyüklerimden ablalardan bi tavsiye lütfen :)

hamilemisin acaba sen:)

bendede aynısı geçen hafta tedavimi bayrama denk getirip hep yattım fakat ondan önceki hafta işyerinden günde 10 defa aradılar ayrıca eşim dışarı çıkınca çok morelim bozuluyordu transferin 8. günü 4 saat aralıksız ağladım yüzüm gözüm şişti, aylarca gittiğim aile hekimime ulaşamadım telefonları kapalıydı 13 gün çok kötü ve ağlamaklı geçti ve bu 5. tüp denemem. Kan sonuçları 12. gün 41 13. gün 62 çıktı yarın 15.gün bakalım ne çıkacak hiç umudum yok sanırım kimyasal gebelik..

Allahım yüzümüze baksın lütfen her gece hem kendime hemde benim gibi olanlara dua ediyorum :/

ablacım ben senden büyük değilim ama sana tavsiyem lütfen üzülme, kendini yıpratma. Vicdan azabı çekecek hiç bir durumun yok öğrencilerin için elinden geleni yapmışsın zaten. biz öğrenci milleti nankör oluyoruz. lütfen ama lütfen üzme strese girme. yazık sana

olcak olcak kimse moralini bozmasın bende deniyorum kaç aydır.bizimkiler biraz şımarık çıktı o yüzden gelmiolar:))yakında düşerler göbüşümüze:))

olcak olcak kimse moralini bozmasın bende deniyorum kaç aydır.bizimkiler biraz şımarık çıktı o yüzden gelmiolar:))yakında düşerler göbüşümüze:))
Kendileri göbüşüme yakın bi yerde ama bi tutunsalar oraya :) bekleyişimde 4. Gün sayılı gün çabuk geçer dio annem ama hiç de öyle değilmiş ((

Kendileri göbüşüme yakın bi yerde ama bi tutunsalar oraya :) bekleyişimde 4. Gün sayılı gün çabuk geçer dio annem ama hiç de öyle değilmiş ((

o zmn oraya sıkı sıkı tutunduğunu hayal et sürekli kendi bağlamış oraya gibi düşün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…