Çok aşığım bana yardım eder misiniz?

Bberfinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
5
9
1
33
İki senedir tanıdığım biri var. Üniversitede tanışmıştık. Ablası benim okılumdaydı bir vesileyle tanıştık. Son iki aydır aşık olduğumu anladım fena durumdayım. Artvine atandı ben istanbuldayım. Çok uzak yapamayız bende seviyorum ama olmaz dedi ve beni bir daha aramadı. O kadar kötüyümki yiyip içemez oldum hep aklımda o var ne yapabilirim onuda bilmiyorum çok özledim çıkamıyorum işin içinden
Mesafeler engel midir gerçekten sevse denemez miydi

Ufak atsın civcivler yesin. Seviyormuş ama mesafe varmışmış. :d
Boşver yoluna bak, bu arkadaştan bir cacık olmaz. Ben uzun mesafe ilişkisinden sonra evlendim. Yıllaaaardır birlikteyiz. İstedikten sonra olur. Yeteri kadar istemiyor arkadaş. Kendini yıpratma seni istemeyen biri için. Ulaşılmayınca kıymete binmiş.

İki sene peşimden koştu ben arkadaş gözüyle baktım hep ama nolduysa birden aşık oldum bu sefer o gitti

ulaşınca vaz geçen tiplerden demek ki . Hem mesafeyi de gözü kesmiyor . Sonracığıma oda seni düşünüyor mu acaba ?

Uyuyo valla hemde ben sabah 9 da sezeryana gireceğim kavga ettik döndü götünü yattı herif yastığı suratına basıcam şimdi sinirden

şimdi sezeryan olmasa bir avazda filan derdik Git bas ya adam yarın baba olacak dönmüş yatıyor hamile eşe trip atılmaz

aynen ıstemeyene baahne çokk

2 yıl peşinden koşmuş istememişsin çocuk ilgiyi kesince aşık olmuşsun hep öyle olur zaten.
Şimdi de sen seviyorum demişsin bende seviyorum olmaz demiş bence sevdiği yok senden intikam alıyor aklınca.

seven insan mesafeleri önemsemez

ayy bende uzun mesafe ılıskısı, en cok nekadar zaman bırbırınızı gormedınız? cok merak ettm

adam sana gereklı cevabı vermiş zaten. sen hala yardım istiyorsun
napalım biz mi konusalım adamla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…