Çok aşığım ona ben....

sanırm yasın daha ufak arkadasım aklın varsa cok baglanmadan kurtar kendını bu yasta yapacagın hatalrının telafısı olmaya bılır aklını kullan ve bu lafımı unutma sevgiler......

unut ve hic bisey yapma...
sen yapmissin sonucta yapacagni o üzülsün bundan sonrasina birak kendi haline...olacagi varsa o seni zatn bulur...

canım erkeklerin üzerine düşmemek lazım düşmedin zmn inan pişman oluolr yptıklrı yznden yda içleri rht etmio ve dönüş ypıolr o yzden hiç onu sallamıomuş gibi daran msne grdnde bişi yazma hatta engelle yapablrsende sil zor ama yapmalısın msjlarına cwp verme hiç bi şklde arama daha sonra düşüncek ve sennle konuşmak isticktr

yaşın baya küçük sanırım yazdıkların öle gösteriyo
unutmaya çalış sevdigi varmış

bi erkek için değil kendin için bakımlı olmayı iste bence canm.
sen adım atmışsın,braz zamana bırak herşeyi canm.sürekli msj flan atıp üzerine de gtme zatn seviyosun dye ilgilenmez belki senle.
kaçan kovalanır lafı belki dogrudr,sen sakın intikam flan dye düşünme.
bak zeki kızlardan hoşlanıyomuş....
derslerine çalş canm bence,belki derse kndni verirsen unutrsun a.s
en güzl aşk karşılıklı olanıdır bu arada :asigim:

off canım yaa çok yıpranırsın seni istemiyorsa ne diye koşturuyorsun sonunda acıyı yine sen çekersin keşke bir peri olsakta bu erkekleri muma çevirsek ne güzel olacak :)

kızlarr size bi haberim var.artık anladımki ne kadar güzel olsamda onun bana aşık olmasını biraz zor sağlarım.ama davranışlarımı değiştirerek,ona iyilikler yaparak vs. onu 2 günde kendime aşık edebilirim.galiba bana aşık oluyor.çünkü dün ona bir iyilik yaptım ve hala teşekkür ediyor bana.benimle msnde konuşmak için bahaneler arıyor.bunuçok iyi biliyorum.çokk mutluyum mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim.artık bir karara vardım.ne kadar güzel olursam olim,davranışlarım güzelliğimden daha önemli ve erkekler güzelden çok,zeki kızları severler.sadece 1 haftalığına aşk gözümü kör etmiş.ama artık sizlere katılıyorum..

canım küçüksün öğreneceksin,,, olmayınca olmaz malesef, oldurulsa ben oldururdum, ama olmayınca olmaz, istersen dünya güzeli ol, o dünya çirkini birini seviyo olsun, hiç farketmez, gerçekleri kabul etmen lazım, inşallah unutup başkalarını seversin, ama biliyorumki çok zor, tecrübeyle sabittir...

canım bak bence sen onu unutmaya çalış biliorum şimdi sana çok zor gelcek ama ilerde iyiki unutmuşum diceksin...zorla güzellik olmaz zaten sevgiliside varmış..bak hem seni olduğun gibi kabul etmemiş değişsen oda seni kabul etse ne anlamı var?bence seni olduğun gibi seven biriyle birlikte olmalısın...

Kızlar size çok önemli bişey daha sorcam
bana bugün çok yakın bi dostum beni sevdiğini söyledi.beni çok ama çok seviyormuş tam benim istediğim gibi ama ben ona tam olarak aşık değilim.ona hayır demekte istemiyorum napcam???çok zor durumdayım yardım edin lütfen

bence ona deneyelim de bu zmn içerisinde seninde ona olan hislerin değişr belki hiçbirimz sevglimzle çımadan önce aşık değildikki ztn önmli olan karşı tarafın seni senden çok sevmesi insan daha mutlu oluyor inan bana:asigim:

bugüne kadar gözlemlediğim kadarıyla hep şu oluyor ki: Yeni başlayan bir ilşki kadın isteyince(teklif edince) yürümüyor 'ben seçilmem seçerim' denen zırvalık da hiçç samimi gelmiyor artık kadın seçince değil seçilince mutlu oluyor bunu bilir bunu söylerim sen de madem istemiyor zorlama gözünde onu seven bir kız olarak kal;yoksa onun da diğer arkadaşlarınızın da gözünde kendi değerini düşürürsün...

tşkler kendimi artık daha iyi hissediyorum ama diğer konu ben sevmediğim birisiyele birlikte olamam mutlu olmam o beni tam istediğim gibi seviyor ama ben onu sevmiyorum ooooofffffff bi dert bitiyo diğeri başlıyo off

bence de çocukça şeyler bunlar.. bağrına taş bas ve unut onu.. sevgilisi varmış.. yazık deilmi ayıracan onları..

arkadaşlar simdi onu hiç sevmiyorum gelse yalvarsa sevgilim olurmusun dese bile evet demem hayır derim nasıl olduysa artık hiiç sevmiyorum onu sadece sıradan bi sınıf arkadaşım ama bi ara bana çıkma teklifi eden akadaşıma evet dedim 1 saat sonra pisman oldum ve ayrıldım daha sonra tekrar biz senle çıksak seni çok mutlu ederim felan dedi ben o zamanlar ona aşık olmadığım için hayır olmaz bosver dedim bi süre sonra ona aşık olur gibi oldum ona bunu söyleyeceğim gün yine bana senle çıksak ne güzel olurdu nedersin dedi biraz düşünmem gerek dedim aradan 3 saat falan geçti msj attı evet dedim 6 gün sonra ayrılmak istedi benden sonra başka birisiyle çıkmaya başlamıs aradan 2 hafta geçti sordu bana sen benle ne olmak isterdin sevgilimi arkadaşmı dedi bende sevgili dedim ve o gün yeniden çıkmaya başladık yani ayrıl-barış diye devam etti ve yine 1 hafta sonra ayrıldık yani dün ayrıldık ben onu seviyorum oda beni seviyor heralde ama ilişkimiz hızla ilerleyince korktu sanırım ve bide çıkmaya başladığımız gün beni öpmek istediğini söyledi bilmemki falan yaptım naz yaptım yani:) sonra tamam dedim (insan sevdiği kişiyi öpmek ister tabi) ama olmadı yanımda kız arkadaşım vardı gelemedi yanıma 2gün sonra sınır koymak istedi çünkü çok hızlı ilerledi ilişkimiz tamam dedim ayrıldık simdi dostuz ama derslerde falan bana bakıyor hatta gözlerimin içine bakıyor ama bilmiyorum beni seviyormu sevmiyormu umarım seviyodur simdi gerçekten çok gülüyorum eski salaklığıma ve yakında inşallah yine güleceğim simdiki salaklığıma size soracağım bisey var o bana geri dönmek isterse(isteyecek bence)evet diyecem ama bu ilişkiyi bu sefer uzun sürdürmek istersem napacağım bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum

cnm kımseyı kendıne zorla aşık edemezsın.aşk meşk işleri kişi,zaman,yer tanımaz hesap gibi değildir bir yöntemi yoktur.bu yuzden sanırım unutsan ıyı olur.şöyle düşün sevgilisi var ama sanada ümit veriyor,yarın öbir gün sen onun sevgilisi oldugunda aynı seyı sana yapmayacagının ne garantısı var.yapma cnm benım boşuna yıpratma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…