Çok Asosyalim

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
816
1.080
63
Pandemiden beri iyi değilim kızlar.
bu dönem bakın koskoca dönemde sadece 3 derse gittim.
bu hafta final haftam ve okula mecburen gidiyorum.
soru soruyorum ve kimse beni takmıyor.
herkes kaynaşmış ve arkadaş grupları oluşmuş selam verdiğimde bile alan yok neredeyse.
cidden okulda yapayalnızım.
her gün okuldaki kafeye gidiyrum.
ama ne bir arkadaşla ne de bir erkekle tanışabiliyorum.
çoğu erkeğin tavlanmış olmasına girmiyorum bile.
1 dönem okula gitmemenin bedeli bu kadar ağır mıydı?

Pandemiden beri iyi değilim kızlar.
bu dönem bakın koskoca dönemde sadece 3 derse gittim.
bu hafta final haftam ve okula mecburen gidiyorum.
soru soruyorum ve kimse beni takmıyor.
herkes kaynaşmış ve arkadaş grupları oluşmuş selam verdiğimde bile alan yok neredeyse.
cidden okulda yapayalnızım.
her gün okuldaki kafeye gidiyrum.
ama ne bir arkadaşla ne de bir erkekle tanışabiliyorum.
çoğu erkeğin tavlanmış olmasına girmiyorum bile.
1 dönem okula gitmemenin bedeli bu kadar ağır mıydı?
1 dönem okula gitmemek normal mi? :işsiz:

Okulun kulüplerine falan katil kurslara git halk egitim olur özel yerler olur oralarda birileriyle tanışma imkanın olabilir türk egitim vakfina falanda katilabilirsin ama güvenilir yerler olsun lütfeen

Okulun kulüplerine falan katil kurslara git halk egitim olur özel yerler olur oralarda birileriyle tanışma imkanın olabilir türk egitim vakfina falanda katilabilirsin ama güvenilir yerler olsun lütfeen
okula gitmiyor ki kulübe katılsın.hiç çözümü yok hep şikayet hep şikayetttt.20 lerin başında bu kadar mutsuz bu kadar herşeye olumsuz bakan bir kız da normal değil.eskiden destekliyordum akıllar veriyordum ama yok artık ben de saldım gitti

Malesef üniversitede böyle oluyo ilk hafta aşırı samimi olanlar sonradan bozulma ihtimali yüksek gerci ama bir dönem diyosun illaki kafa yapısı uyanlar artik oturmuştur, çekimser biriysen hele sonradan gruplara girmek cok zor olur sinifta ders ortaminda söz hakki alip konuşabilirsin boylelikle kaynasman seni tanimalari kolaylaşabilir

Malesef üniversitede böyle oluyo ilk hafta aşırı samimi olanlar sonradan bozulma ihtimali yüksek gerci ama bir dönem diyosun illaki kafa yapısı uyanlar artik oturmuştur, çekimser biriysen hele sonradan gruplara girmek cok zor olur sinifta ders ortaminda söz hakki alip konuşabilirsin boylelikle kaynasman seni tanimalari kolaylaşabilir
okula gitmiyor açıyor neti beğendiği erkekleri araştırıyor saçmasapan tipler buluyor ya da olması imkansız adamlara aşık oluyor.sonra da ben niye sevilmiyorum niye yalnızım diyor.başka nasıl olacaktı ki :işsiz:

okula gitmiyor ki kulübe katılsın.hiç çözümü yok hep şikayet hep şikayetttt.20 lerin başında bu kadar mutsuz bu kadar herşeye olumsuz bakan bir kız da normal değil.eskiden destekliyordum akıllar veriyordum ama yok artık ben de saldım gitti
ama ben ne yapayım
kimse beni desteklemiyor
annem bana bugün dedi ki
eğer ünide bir erkekle birlikte olursan seni evlatlıktan reddederim dedi bildiğin.
ne ailem ne arkdaşlarım ne maddi durumum hiçbir şeyim yerinde değil.

ama ben ne yapayım
kimse beni desteklemiyor
annem bana bugün dedi ki
eğer ünide bir erkekle birlikte olursan seni evlatlıktan reddederim dedi bildiğin.
devlet yurdunda da kaldım özelde de.ailesinden 5 kuruş almayan krediyle ve haftasonları markette ürün tanıtımıyla okumaya çalışan kızlar vardı.gayette mutlulardı gayette sağlıklı ilişkileri vardı kız arkadaş olsun erkek arkadaş olsun.annen cinsellik yaşama diye tembihlemiş olabilir.çoğu kıza deniyor bu ne var?sen bir bireysin kendi kararını kendin vereceksin.annen nereden bilsin ayrı bir şehirdeki flörtünü ayrıca

ama ben ne yapayım
kimse beni desteklemiyor
annem bana bugün dedi ki
Şikayet yerine çözüm yollarina odaklanmalisin artık sikayet ettikçe sikayet etcek seyler artıyor, ne kadar cok sikayet kelimesi kullandımsjsjjs

Çünkü masai Mara düzlüklerinde çiftleşme mücadelesi çok çetin geçer. Ava çıkan sosyaller, sürünün en cengaver olanlarını önceden kapar. Mecbur birkaç ay bekleyip kalan posa ile idare edeceksiniz. Belki biri ayrılır da teselli omzu arar. İşte tam o sırada masai marada dişi bir leopar gibi ortaya atlayıp, omzunuzu uzatmanız gerek. Ama dikkatli olmalısınız. Sizin gibi ava geç kalmış başka dişi leoparlar da pusuda bekliyor olacak. Masai Marada yaşam gerçekten çok zor. İşte bunlar hep belgesel.

ama ben ne yapayım
kimse beni desteklemiyor
annem bana bugün dedi ki
O ihtimali düşünme şimdi,yorma kendini:KK53:

Çünkü masai Mara düzlüklerinde çiftleşme mücadelesi çok çetin geçer. Ava çıkan sosyaller, sürünün en cengaver olanlarını önceden kapar. Mecbur birkaç ay bekleyip kalan posa ile idare edeceksiniz. Belki biri ayrılır da teselli omzu arar. İşte tam o sırada masai marada dişi bir leopar gibi ortaya atlayıp, omzunuzu uzatmanız gerek. Ama dikkatli olmalısınız. Sizin gibi ava geç kalmış başka dişi leoparlar da pusuda bekliyor olacak. Masai Marada yaşam gerçekten çok zor. İşte bunlar hep belgesel.
kadın erkek ilişkisi hiç bu kadar güzel anlatılmamıştı valla bravoooo pek çok tebriklerrr :KK45:

Back
X