Merhaba arkadaşlar eşimde ılk testte 15 adet canlı sperm bulunmuştu sonrasında zeytınyağı ıncır kuru kuşlandık kecı boynuzu özü kullandı eşim ve sperm sayısı dortyuzbıne cıktı velhasılı kelam uroloji doktoruna gıttık reçete yazdı görsele koyacagım bahçeci Bülent erol ve bıze dedıkı tıkanıklık yok ınşaAllah guzel şeyler olur olmasa tup bebeğe başlarız dedı ilaçları alacaktıkkı eşimin amcasının arkadası ecza depoları varmış ucuza getırtelım dedık ilaçları ama adam bıze bambaşka birşey sundu sizi 45 gunde cocuk sahıbı yapabılırım dedı meğer adam embriyologmuş ve bu kürle üçyüz kişi hamile kalmış boşverın ilacı bana guvenın dedı ve bıze bıtkısel kurler yolladı onuda eklıyorum tarıhıde atıyorum 06.09.2020 tarıhınde başladık hamıle kalırsam ınşaAllah buraya yazacagım o zamana kadar denemek ısteyen olur dıye yazıyorum buraya Rabbım kımseyı evlatsız bırakmasın bızlerede Anne baba olmayı nasıp etsın inşaAllah
Bu arada elle yazılan embriyologun önerdiği ve şuan kullandığımız çay ve kürler
Reçete olan ise Bahçecide muayene olduktan sonra Bülent hocanın yazdıgı eğer ilki tutmazsa reçeteyı alıp tup bebeğe başlayacagız ıstedıgınızı sorabılırsınızEki Görüntüle 2686840
Merhaba canım klomeni günde 3 defa olmak üzere kullandım ve 58 gün regl olamadım 8 yumurtam oluştu 4 sağlıklıydı eşimin değerleri normal olmasına ragmen hamıle kalamadım.. Regl olmak için ilaçlar kullandım fitiller kullandım.. Aldıgım kılonun haddı hesabı yok hormonlarımın aşırı yuklenmesı sebebıyle klomen kullandıgım gunden bu yana ellerım ayaklatım da ödemler şişlıkler hat safada 45 gun kullanacagın klomen senı nasıl yapar dusun ben normal skılde kullandım