Erkek İnfertilitesi Çok az spermi olup doğal yolla çocuk olmak isteyenler buraya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar eşimde ılk testte 15 adet canlı sperm bulunmuştu sonrasında zeytınyağı ıncır kuru kuşlandık kecı boynuzu özü kullandı eşim ve sperm sayısı dortyuzbıne cıktı velhasılı kelam uroloji doktoruna gıttık reçete yazdı görsele koyacagım bahçeci Bülent erol ve bıze dedıkı tıkanıklık yok ınşaAllah guzel şeyler olur olmasa tup bebeğe başlarız dedı ilaçları alacaktıkkı eşimin amcasının arkadası ecza depoları varmış ucuza getırtelım dedık ilaçları ama adam bıze bambaşka birşey sundu sizi 45 gunde cocuk sahıbı yapabılırım dedı meğer adam embriyologmuş ve bu kürle üçyüz kişi hamile kalmış boşverın ilacı bana guvenın dedı ve bıze bıtkısel kurler yolladı onuda eklıyorum tarıhıde atıyorum 06.09.2020 tarıhınde başladık hamıle kalırsam ınşaAllah buraya yazacagım o zamana kadar denemek ısteyen olur dıye yazıyorum buraya Rabbım kımseyı evlatsız bırakmasın bızlerede Anne baba olmayı nasıp etsın inşaAllah
Bu arada elle yazılan embriyologun önerdiği ve şuan kullandığımız çay ve kürler
Reçete olan ise Bahçecide muayene olduktan sonra Bülent hocanın yazdıgı eğer ilki tutmazsa reçeteyı alıp tup bebeğe başlayacagız ıstedıgınızı sorabılırsınızEki Görüntüle 2686840

Merhaba canım klomeni günde 3 defa olmak üzere kullandım ve 58 gün regl olamadım 8 yumurtam oluştu 4 sağlıklıydı eşimin değerleri normal olmasına ragmen hamıle kalamadım.. Regl olmak için ilaçlar kullandım fitiller kullandım.. Aldıgım kılonun haddı hesabı yok hormonlarımın aşırı yuklenmesı sebebıyle klomen kullandıgım gunden bu yana ellerım ayaklatım da ödemler şişlıkler hat safada 45 gun kullanacagın klomen senı nasıl yapar dusun ben normal skılde kullandım

Canımın içi git direk tüp bebek dene nolursunuz klomenı bu sekılde bılımcsız kullanmayın bebegınız olacaka dıe hayatınızdan olmayın..! Okudulca cıldırıyorum resmen madem olmazsa tüp bebek masrfları karsılayacak dırek karsılasın masrfları sızı de kendısınıde yormasın hamgı doktora sorarsanız sorun size tebkı gosterecektır 45 gun klomen ne demek yapmayın lutfen ınternette bıle yazsanız o kadr kullanmamanız gerektıgını yazıyor..

Merhaba arkadaşlar eşimde ılk testte 15 adet canlı sperm bulunmuştu sonrasında zeytınyağı ıncır kuru kuşlandık kecı boynuzu özü kullandı eşim ve sperm sayısı dortyuzbıne cıktı velhasılı kelam uroloji doktoruna gıttık reçete yazdı görsele koyacagım bahçeci Bülent erol ve bıze dedıkı tıkanıklık yok ınşaAllah guzel şeyler olur olmasa tup bebeğe başlarız dedı ilaçları alacaktıkkı eşimin amcasının arkadası ecza depoları varmış ucuza getırtelım dedık ilaçları ama adam bıze bambaşka birşey sundu sizi 45 gunde cocuk sahıbı yapabılırım dedı meğer adam embriyologmuş ve bu kürle üçyüz kişi hamile kalmış boşverın ilacı bana guvenın dedı ve bıze bıtkısel kurler yolladı onuda eklıyorum tarıhıde atıyorum 06.09.2020 tarıhınde başladık hamıle kalırsam ınşaAllah buraya yazacagım o zamana kadar denemek ısteyen olur dıye yazıyorum buraya Rabbım kımseyı evlatsız bırakmasın bızlerede Anne baba olmayı nasıp etsın inşaAllah
Bu arada elle yazılan embriyologun önerdiği ve şuan kullandığımız çay ve kürler
Reçete olan ise Bahçecide muayene olduktan sonra Bülent hocanın yazdıgı eğer ilki tutmazsa reçeteyı alıp tup bebeğe başlayacagız ıstedıgınızı sorabılırsınızEki Görüntüle 2686840
Canım doktor mükemmel vitaminler yazmış bu vitaminleri kesin kullanman gerekir ben de öyle hamile kaldım bu bitkisel kurlerin bir kismini da kullandık ama bitkisel kürlere sadece belini bağlama bu vitaminleri en fazla 4 ay kullandıktan sonra büyük ihtalle hamile kalacaksın eşin kullanacak yani lütfen sadece bitkisel kür deneyip boşuna zaman kaybetme

Ya arkadaşım güzel bir üroloji doktoru seçmişsiniz Biz de orada tedavi olduk neden doktorunuzu dinlemiyorsunuz da saçma sapan şeyler kullanıyorsunuz o kullandıklarınız Eşinize yan etki yapabilir hormon değerlerini bozabilir karaciğerine zarar verebilir lütfen bunlara inanmayın bu kadar..

Klomenı eşim kullanmayacak ben kullanacagım dıkkatlı bakkarsanız eşim gunde ıkı defa en alttakı muzlu ballı karışımı içecek ve hayıt otu çayını sabah akşam aç karınla içecek eşimin spermleri ulaşamadığı ıcın olmuyor dedi embrıyolog benım yumurtaları hazırlayacak kı yetışsin diye anüse hızlı bır sekılde onemlı olan sayısı degıl bırtane gıtsın yeter dedı bu arada cınsel ılıskıde yırmı dakıka kalkmayın dedı bana ve bacaklarımın altına yastık koy dedi
Hayitin erkekler üzerindeki etkisini ve neden kadın otu dendiğini de araştırın bence.

Hayır bunları kırkbeşgün kullanacağız hamile kaldım kaldım kalamadıysam keseceğim
sımdı olayı yanlıs anlamamak adına esınızde problem vardı sperm kalıtesı ve sayısı ıcın kur uygulanacak. sızde yumurtlama problemı mı var yumurtlama ılacı aldınız? 4 yada 5 gun anlamında 4 5 yazdı da 45 mı anladınız acep_ ? normalde 5 gunluk kullandıgında catlatırsın . 45 gune yumurtaların kafam gıbı kıst bı dolu sorun kısırlıgına kadar gıder allah muhafaza. bence o embrolog a sorun bu lıste benım ıcın mı esım ıcın mı dıye malum yumurtlama problemıyle 1 2 yıl bas ettıkten sonra verılen bı ılac bende 2 ayda bır yumurtladıgım ıcın bıle vermıyor doktor bosuna kıst yaparız dıye.. caresızlıkten herkes herseye basvuruyor lakın bu oyle bısey degıl. bıseylerı uyduruk anlamadan dınlemeden uygulamayın sakın

sımdı olayı yanlıs anlamamak adına esınızde problem vardı sperm kalıtesı ve sayısı ıcın kur uygulanacak. sızde yumurtlama problemı mı var yumurtlama ılacı aldınız? 4 yada 5 gun anlamında 4 5 yazdı da 45 mı anladınız acep_ ? normalde 5 gunluk kullandıgında catlatırsın . 45 gune yumurtaların kafam gıbı kıst bı dolu sorun kısırlıgına kadar gıder allah muhafaza. bence o embrolog a sorun bu lıste benım ıcın mı esım ıcın mı dıye malum yumurtlama problemıyle 1 2 yıl bas ettıkten sonra verılen bı ılac bende 2 ayda bır yumurtladıgım ıcın bıle vermıyor doktor bosuna kıst yaparız dıye.. caresızlıkten herkes herseye basvuruyor lakın bu oyle bısey degıl. bıseylerı uyduruk anlamadan dınlemeden uygulamayın sakın
Uyduruk dınlemedım adam tam yazdıgım gıbı verdı bunları evet kırkbeşgün gün aşırı gunde üç adet sabah öğle akşam yazdı bunları ve bana sen kullanacaksın dedı
Biz bu sperm azlığı falan yenı öğrendık çocuğumuzun olamayacgını bılmıyoruz hiçbirşeyi ama sordum zaten sıze herkes kullanma dedı anladık. Eşimde problem zaten adam dedım problem bende değil neden bana bu kadar yuklenıyorsunuz adam işte yumurtaları buyutucez falan dedı ama yıne aklıma yatmadı tabııkı arastırdım bır umut ınsan ılk başta hemen kabul edıyor fakat sızlerınde dedığı gıbı yanlış bugun arayıp konuşacağım eşimle konuştuk sabah yazdıklarınızı okuttum kullanmayalım dıye karar aldık. Amacın kımseyı yanlış yönlendırmek değil bır umut gıbı yazdım ama kendım yanlış yapıyormuşum onu anladım bende yumurtlama problemı falan hıcbısey yok sağlıklıyım bayagı

Uyduruk dınlemedım adam tam yazdıgım gıbı verdı bunları evet kırkbeşgün gün aşırı gunde üç adet sabah öğle akşam yazdı bunları ve bana sen kullanacaksın dedı
Biz bu sperm azlığı falan yenı öğrendık çocuğumuzun olamayacgını bılmıyoruz hiçbirşeyi ama sordum zaten sıze herkes kullanma dedı anladık. Eşimde problem zaten adam dedım problem bende değil neden bana bu kadar yuklenıyorsunuz adam işte yumurtaları buyutucez falan dedı ama yıne aklıma yatmadı tabııkı arastırdım bır umut ınsan ılk başta hemen kabul edıyor fakat sızlerınde dedığı gıbı yanlış bugun arayıp konuşacağım eşimle konuştuk sabah yazdıklarınızı okuttum kullanmayalım dıye karar aldık. Amacın kımseyı yanlış yönlendırmek değil bır umut gıbı yazdım ama kendım yanlış yapıyormuşum onu anladım bende yumurtlama problemı falan hıcbısey yok sağlıklıyım bayagı
kırdıysam affet. butun sayfaları okumadan ılk msjına cevaben yazdım. yardım etmektı nıyetım.:). alternatıf tıp dua sadaka ne bulursam yaptım karsı da degılım .herkes yapıyor anlıyorum. kurlere normal ılactan bıle bazen oncelık verdım ama işini bılen saglıkla oynamayan ınsanların yonlendırmelerıyle. burda korkumuz topluca esın duzelsn derken sen kısır kalma dıyeydı. adam dolandırıcı ya da her neyse bılemem. ama sana uyguladıgı tedavı yanlıs. kurlerın bıle bazıları sadece kadınlar veya sadece erkekler ıcın. o lısteyle bı kadın dogumcuya gorun derım.. gecmıs olsun rabbım hayırlı zamanda hayırlı saglıklı evlatlar versın hepımıze

kırdıysam affet. butun sayfaları okumadan ılk msjına cevaben yazdım. yardım etmektı nıyetım.:). alternatıf tıp dua sadaka ne bulursam yaptım karsı da degılım .herkes yapıyor anlıyorum. kurlere normal ılactan bıle bazen oncelık verdım ama işini bılen saglıkla oynamayan ınsanların yonlendırmelerıyle. burda korkumuz topluca esın duzelsn derken sen kısır kalma dıyeydı. adam dolandırıcı ya da her neyse bılemem. ama sana uyguladıgı tedavı yanlıs. kurlerın bıle bazıları sadece kadınlar veya sadece erkekler ıcın. o lısteyle bı kadın dogumcuya gorun derım.. gecmıs olsun rabbım hayırlı zamanda hayırlı saglıklı evlatlar versın hepımıze
Sağolun haklısnız baştan sona kadar sizlerde de yaşanmışlıklar var.
malesef ınsan hayatta o kadar değişik şeylerde sınanıyorkı aklına her zaman mukayyet olmangerekıyor dedğiniz gıbı bır umut dıye verdıği şey benım kısırlığıma sebep olabılırdı.( Rabbım ıyılerle karşılaştırsın ınşaAllah

Klomen bu ya jelibon değil. Kafamiza göre kullanamayız lütfen ilaç kullanırken dikkatli olalım herkes bir an evvel çocuğu olsun istiyor bende dahil ama bu şekilde olmaz

Hayıt otunu erkeklerde kullanabılırmı pekı
Hayıt otu dediğiniz şey kadında ki östrojen hormonunu dengelemek için kullanılan bir bitkidir, erkekte östrojen hormonu hiç bir işlevi yok kadınsal bir hormon çünkü, ayrıca kağıdı eşinize yazmışsa orda eşiniz dediği kişi siz olmayasanız siz yanındamıydınız yazarken şu eş kelimesini neden kullanıyorlat anlamıyorum karı koca ya ne oldu nedir bu moda karı koca demekten utanır olmuşlar, eş ne ya hayvanların eşi olur ya da farklı düşünen insan garipleri kullanıyorlar bu kelimeyi anladınız siz

Back
X