Adama para falan ödemedik kendısı yolladı çaylarıBenim sorumu anlamadınız. Bu yazdıklarının parasını adama mı ödediniz yoksa sadece uyarıda mı bulundu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adama para falan ödemedik kendısı yolladı çaylarıBenim sorumu anlamadınız. Bu yazdıklarının parasını adama mı ödediniz yoksa sadece uyarıda mı bulundu?
Klomenı siz alın dedi herhangi bir para alışverişi olmadıAdama para falan ödemedik kendısı yolladı çayları
Lütfen bir doktorla görüş bak işin başındayız diyosun. Hepimiz tüp bebek yolundayız. Bin kez muayene olduk test verdik. Artık uzman olduk burda tahlil filan yorumluyoruz hobi olarak. Pembe umutlar zaten tüp bebekle hamile kaldı. Bak sen bizi dinle. Doktor da seni ikna edemezse öyle dene bunları. Artık diyecek bir şey kalmıyor.Klomenı siz alın dedi herhangi bir para alışverişi olmadı
Tesekkur ederım sızlere yarın eşimle konusacagım kullanmayacagım içiniz rahat etsın cok sağolunLütfen bir doktorla görüş bak işin başındayız diyosun. Hepimiz tüp bebek yolundayız. Bin kez muayene olduk test verdik. Artık uzman olduk burda tahlil filan yorumluyoruz hobi olarak. Pembe umutlar zaten tüp bebekle hamile kaldı. Bak sen bizi dinle. Doktor da seni ikna edemezse öyle dene bunları. Artık diyecek bir şey kalmıyor.
Gerçekten sevindim kullanmayacak olmana. Doktorun dışında kimseye kimseye güvenme kuzum lütfen..Tesekkur ederım sızlere yarın eşimle konusacagım kullanmayacagım içiniz rahat etsın cok sağolun
Bakın hayıt otunu google yazınca kadınlar için yaratılmış bir bitki olduğunu göreceksiniz. Erkekte çakşır filan kullanıyolar. Bir doktora gidin bunları gösterin. Ay ben yalvaracam artık burda valla.Hayıt otunu erkeklerde kullanabılırmı pekı
Her duyduğunuz bitkisel şeyi de eşinize vermeyin lütfen. Benim de eşimde sperm sorunları vardı türlü türlü kürler vardı istesem yapardım yapmadım çünkü herşey herkeste ise yaramaz sana iyi gelen beni mahveder asla doktor tavsiyesi dışında birşey yapmadım doktorumuz keçi boynuzu kürü yada özünü içmeyi tavsiye etmişti özünü içti eşim hergun onun dışında vitamin takviyeleri kullandı. Güzel şeyler yapmaya çalışırken herşeyi elimizle batırmak istemeyiz değil mi? Bu yüzden sadece doktoru dinleyin hayıt otunun erkeklerde kullanıldığını ben duymadımHayıt otunu erkeklerde kullanabılırmı pekı
Kusura bakmayın bayanlar akşam akşam kızdırdım sızı ama cıkmazdaydım sıze yazmasaydım bılemeyecktım benı anlayın ne yaşadıysam onu yazıyorum sıze ama yazdıklarınız benım ıcın onemlı tabııkı içiniz rahat etsın bıraktım kullanmayacagım başkalrıda kullanmasın dıye başlığı kaldırayımmıBakın hayıt otunu google yazınca kadınlar için yaratılmış bir bitki olduğunu göreceksiniz. Erkekte çakşır filan kullanıyolar. Bir doktora gidin bunları gösterin. Ay ben yalvaracam artık burda valla.
Kaldıramazsınız. Değiştirilmiyo. Aynı durumdayız hepimiz yanlış yapmanı istemeyiz. Eşin ikna olöazsa okut valla burayı. Allah hepimize hayırlısını versin.Kusura bakmayın bayanlar akşam akşam kızdırdım sızı ama cıkmazdaydım sıze yazmasaydım bılemeyecktım benı anlayın ne yaşadıysam onu yazıyorum sıze ama yazdıklarınız benım ıcın onemlı tabııkı içiniz rahat etsın bıraktım kullanmayacagım başkalrıda kullanmasın dıye başlığı kaldırayımmı
Eşim saygı duyar kullanmak ıstememe sıkıntı yok zaten arastırıyordu odaKaldıramazsınız. Değiştirilmiyo. Aynı durumdayız hepimiz yanlış yapmanı istemeyiz. Eşin ikna olöazsa okut valla burayı. Allah hepimize hayırlısını versin.![]()
İnsanın saçını başını yolası geliyor dimiBakın hayıt otunu google yazınca kadınlar için yaratılmış bir bitki olduğunu göreceksiniz. Erkekte çakşır filan kullanıyolar. Bir doktora gidin bunları gösterin. Ay ben yalvaracam artık burda valla.
Seni anlıyoruz burda senin gibi çok çocuk isteyen var bende dahil ama yanlışa düşme diye kızdık sana sakın okadar ilacı içip kendine kötülük yapma belki doktorun yapabileceğini kendine zorlaştıracaksın burda onlarca konu var araştırıp oku bilgi edin hepiz burda birşeyler öğreniyoruz doktordan başkasına güvenmeKusura bakmayın bayanlar akşam akşam kızdırdım sızı ama cıkmazdaydım sıze yazmasaydım bılemeyecktım benı anlayın ne yaşadıysam onu yazıyorum sıze ama yazdıklarınız benım ıcın onemlı tabııkı içiniz rahat etsın bıraktım kullanmayacagım başkalrıda kullanmasın dıye başlığı kaldırayımmı
Merhaba arkadaşlar eşimde ılk testte 15 adet canlı sperm bulunmuştu sonrasında zeytınyağı ıncır kuru kuşlandık kecı boynuzu özü kullandı eşim ve sperm sayısı dortyuzbıne cıktı velhasılı kelam uroloji doktoruna gıttık reçete yazdı görsele koyacagım bahçeci Bülent erol ve bıze dedıkı tıkanıklık yok ınşaAllah guzel şeyler olur olmasa tup bebeğe başlarız dedı ilaçları alacaktıkkı eşimin amcasının arkadası ecza depoları varmış ucuza getırtelım dedık ilaçları ama adam bıze bambaşka birşey sundu sizi 45 gunde cocuk sahıbı yapabılırım dedı meğer adam embriyologmuş ve bu kürle üçyüz kişi hamile kalmış boşverın ilacı bana guvenın dedı ve bıze bıtkısel kurler yolladı onuda eklıyorum tarıhıde atıyorum 06.09.2020 tarıhınde başladık hamıle kalırsam ınşaAllah buraya yazacagım o zamana kadar denemek ısteyen olur dıye yazıyorum buraya Rabbım kımseyı evlatsız bırakmasın bızlerede Anne baba olmayı nasıp etsın inşaAllah
Bu arada elle yazılan embriyologun önerdiği ve şuan kullandığımız çay ve kürler
Reçete olan ise Bahçecide muayene olduktan sonra Bülent hocanın yazdıgı eğer ilki tutmazsa reçeteyı alıp tup bebeğe başlayacagız ıstedıgınızı sorabılırsınızEki Görüntüle 2686840