Bilmiyorumki canım olmadı zaten gitmem hiçbir yereSakin bir tatil köyü bulun tek çıkın, ne olacak ki. Alın elinize kitabınızı , tablet ya da telefonunuzu bir güzel dinlenin. Ha sıkılırım diyorsanız turlara katılabilirsiniz. Orda tek gelenler de oluyor, hep beraber geziliyor, muhabbet iyi oluyor.
Tur olur artik canim zaten olursa teşekkür ederim önerilerin içinTatilde de arkadaslarimla kafama göre hareket edemiyorum, benimkilerde mi sorun var bilmiyorum. Bence tatil demek dinlenmek demek, plajda kitap okumak istiyorum mesela dinlenmeye gelmişim, illa şunu yapalım bunu yapalım, oglen 40 derecede sacmasapan yerlere surukluyorlardı.
Ama tek gidince tur da cok güzel oluyor, rehberin ve şoförün yancısı gibi olunuyor biraz ama :)
Anneniz varsa annenize gidin, kadıncağız da gezmiş olur.
Tek olmazda canım yanımda bi tanidigim olursa iyi olurSende bir turla tatile çık . O zaman hem değişik kişiler Tanıma fırsatın da olur.
Keşke yalnızlık güzel olsaydı ama ben iliklerime kadar yaşadım onu o kelimeden nefret ediyorumoh miss git tatiline yalnizca takil... ne eylenceli olur
Annen ya da kardeşin ?Tek olmazda canım yanımda bi tanidigim olursa iyi olur
Annem gelmez ama kardeşlerim naz ediyo üstelik ben vericem ücretiniAnnen ya da kardeşin ?
Tek basına da kafa dinler eğlenirsin
Ücretini veren ablam olsa koşa koşa giderdim :)Annem gelmez ama kardeşlerim naz ediyo üstelik ben vericem ücretini
Diyorum canım valla ben bukadar yalnızlığı haketcek naptim ya diyorumÜcretini veren ablam olsa koşa koşa giderdim :)
Bence sen kardeşine biraz daha Israr et bak çok eğleneceğiz falan de
Cankm boşver bazen Yanlızlık iyidir insanın kendini dinlemesine vesile olur . O Yüzden hiç dert etme git kendin kimse gelmezse bol bol foto at instagrama vsDiyorum canım valla ben bukadar yalnızlığı haketcek naptim ya diyorum
Gerçektenmi ya nereye gidiyosunuzki tek bi tanidigin yanina felanmi ben cok korkuyorum tek basina bieyere gitmektenBiraz hayata bakış açısı galiba sorun. Ben de bekarim ama büyük bir yalnız acısı cekmiyorum. En güzel tatil anilarim hep yalnız çıktığım tatillerden. Miss gibi kafa dinliyor, yeni insanlarla tanışıyorum değişiklik oluyor.
Geçenler de yine şehir dışına kaçtım 2-3 günlüğüne, bir arkadaş da gelmek istedi, açık açık yalnız takılmaya ihtiyaç duyduğumu söyledim hani.
Hayatı hep en olumsuz köşesinden yakalamayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?