Çok berbat bi pskolojideyim ya :(

Öncelikle sakinn :) bir izin ile tatile çıkmayı planlamıssın anladığım kadarı ile bir işe sahipsin en önemlisi budur bir kadının kendi ayakları üzerinde durması muhteşem birşey ! bunun dışında kimseye ihtiyacın yokki 30 yaş evlenmek için geç bir yaş değildir toplumun bu geleneksel baskıcı tavırlarını bir kenara bırak lütfen dolmussun anlıyorum seni ama sanıyorum bir hobi edinmelisin kendine

Bence şu anınızın kıymetini bilin.
Ve mümkünse tatile tek çıkın.

Mutlu olmak için illa başkalarına ihtiyacınız yok.
Önce bunu bir özümseyin derim.
Yeri geldiği zaman bir müzik, bir kitap sizin en iyi arkadaşınız olabilir.

Yerinizde olsam ve hatta böyle bir tatil imkanım olsa, tek başıma çıkabileceğim, koşa koşa gider valizimi hazırlardım.
İnsan belli zaman sonra bu sizin "sıkılarak" anlattıklarınızı arıyor...

Herşey vakti ile oluyor hiç merak etmeyin.
Mevlam herkesin kaderini çok güzel tayin etmiştir.
Kimisi erken bulur kendi nasibini, kimisi daha geç.
Vardır bunda da bir hayır diyerek tevekkül ederseniz, psikolojiniz rahatlar.
Yıpratmayın kendinizi yok yere.

Tek tatile gidin işte biraz öz güven lazım size.ben yurtdışına tek gitmeyi düşünüyorum,cesaret edemediğim için kendime kızıyorum siz yurt içinde neyi dert edip korkuyorum diyorsunuz anlamadım.kardeşiniz de tuhafmış bana teklif etseler bedava tatil üstüne atlarım ki atladımtek gidip ortamlara girin biraz madem evlenmeyi düşünüyorsunuz daha fazla insan tanıyabileceğiniz aktiviteler yapın.evde oturup üzülmekle birşey elde edemezsiniz.olursa olur olmazsa olmaz mutlu olcak şeyler bulun evlenmeye bu kadar odaklanmayın sonuçta kısmet olmazsa dünyanın sonu değil.

Of ya tatil konusu cidden büyük mesele kardeşime diyorum gelmiyor, kuzenlerim evli vs arkadaşlarım da öyle tek başıma da bizimkiler yok aklımız kalır yok bişey olur diye başımın etini yiyorlar ( 8 senedir yalnız yaşadığım halde ) bende gitmiyorum bir yere aman o da eksik kalsın napalım

Yalnizlik guzelde biyere kadar ve herkes sevecek diye bisey yok. Yalnizligi ben de severim ama esimle olmayi da sevdim.

Umarim gonlunuze gore biri cikar ama daha once yalniz tatili denememissiniz bence bir deneyin derim belki de egleneceksiniz hatta bir daha yapmak bile isteyebilirsiniz.

Hic sıkılmayın bekarlik kadar berbat birşey yok hep yalnızsın işte kadınsın ve sevilmek istiyosun ama kimse seni sevmiyo felan öyle yazarken boğazım düğümleniyor ifade edemiyorum ki kendimi
Kronik bekarım cekilin ben anlarım derdinden .evet yalnızlık cok kötü b.k gibi hatta.cocuk özlemi annelik özlemi ayrı başa çıkılmaz vaka..amaaaa beterin beteri var aynı evin içinde güya kocişli hatunlar var yapayalnız..sırf mutfak ev işi cocuk peşinde koşup ilginin i sini görmeyen sevilmeyen ,sana cocuk için katlanıyorum diyen kocalara sahip, aşık değilim zaten sana diyip hergün onlarca hakarete maruz kalıp boşanamaaaaam diye ağlayan kadınlar tanıyorum yakından .onların hali daha acınası..beterin beteri var ..yanlış evlilik yapmayın az mutlu olun tümden mutsuz olmaktansa

Inşallah olur bebeğin canm ya ama inanki aile olmayi okadar istiyorumki böyle herşey cok tatsiz tuzsuz ya

Kendi kendinizede cok ta güzel yaşayabilir tatil yapabilirsiniz.
Kendinize yeni bi hobi edinin kurslara yada spora gidin yeni arkadaslar bulun

Inşallah olur bebeğin canm ya ama inanki aile olmayi okadar istiyorumki böyle herşey cok tatsiz tuzsuz ya
Cnm tabi ki aile olmak istersin.
Seni anlayan biri olmalı yoksa evlilikte ıssız kalmak şu an ki durumundan daha zor.
Sen anlaşılmak istiyorsun, can istiyorsun, arkadaş istiyorsun.
Fakat maalesef bazı insanlar ne yaparsa yapsın yanlız oluyor.
Bak ben evliyim arkadaşlarımın hepsini def ettim.
Sürekli verici olmak insanı salak yerine konmakla eş değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…