• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok beter bir durum :(

gilraim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
14
1
1
37
merhaba arkadaşlar,

2 senelik evliyim eşimi çok seviyorum, o da beni çok seviyor. henüz çocuğumuz yok. ama son 3 aydır aklıma takılan birisi oluyor. benden 2 durak sonra binen bi çocuk. bu durumdan nefret ediyorum ama kafamdan da atamıyorum. bakmak istemiyorum ama gözüm kayıyor. çok çıkmazlardayım. konuşacak kimsem yok.

Sonuçta herkes insan hoş birini gördün mü dönüp bakarsın yada saniyelik hayal kurarsın ve eşin aklına gelince ya napıyorum benim mis gibi kocam var dersin :)) fakat sen 3 aydır bu kişiyi aklından çıkaramıyorsan eşine karşı duyguların yeterli değil demektir. Önce duygularından emin ol. Eşinden ayrılırsan ve bu kişiyle bir ilişki yaşarsan mutlu olacak mısın? Ki bir ilişki yaşayacağında kesin değil. Eşin olmadan mutlu olur musun?

yoo eşimi gerçekten çok seviyorum o yüzden kendime çok kızıyorum zaten. nasıl böyle bişey olabilir diye. bi sonraki otobüse binmeyi düşünüyorum artık. ama şeytanın işi karşıma çıkarıp duruyor sürekli. asla konuşmayı düşünmüyorum adını bilmiyorum kimdir necidir.

Bu kadar nefsinize duskun olmayn sahip cikin.aldaltmak sadece bedenen degil kalp ve dusunceyle bile olur.kendinizi esinizn yerine koyun o oyle birsey yapsa nasil olurdun

biliyorum. çok kötü birşey bu. ben kendimden nefret ediyorum o yüzden :(

merhaba arkadaşlar,

2 senelik evliyim eşimi çok seviyorum, o da beni çok seviyor. henüz çocuğumuz yok. ama son 3 aydır aklıma takılan birisi oluyor. benden 2 durak sonra binen bi çocuk. bu durumdan nefret ediyorum ama kafamdan da atamıyorum. bakmak istemiyorum ama gözüm kayıyor. çok çıkmazlardayım. konuşacak kimsem yok.
Valla büyük konuşmak istemiyorum ama ben senin yerinde olsam ya bi önceki otobüse binerim ya da gözlerimi oyarım.

Eşinizi sevseydiniz başka bir erkek dikkatinizi cekmezdi. Eşinize olan duygularınızı bir daha sorgulayın.

Eşini son 3 aydır çok sevmiyorsun demektir :) yani bundan sonra da gözüne takılanlar çok olacak demektir

Eşini son 3 aydır çok sevmiyorsun demektir :) yani bundan sonra da gözüne takılanlar çok olacak demektir

ALLAH korusun o nasıl söz öyle. Öyle her önüne gelene bakan biri gibi. Çok kötü bir itham bu. Eşimi çok seviyorum. ALLAH başınıza vermesin böyle bir durumu.

"Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz." Hadis-i Şerif'i var. Bende çok kınıyordum evliyken insanın gözü nasıl başkasını görür diye. Büyük konuşmamak, kınamamak gerekir. Ben halimden hiiçmi hiç hoşnut değilim.

karşılaşmamaya çalış.

öyle yapmaya gayret edicem. ama şu ki otobüsü kaçırıp sonrakine binsem onda bile karşıma çıkıyor. otobüsü kaçırıp ana yoldan binsem ordaki durakta denk geliyor. bu gerçekten sinir bozucu bir durum.

Back
X