• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok beter bir durum :(

"Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz." Hadis-i Şerif'i var. Bende çok kınıyordum evliyken insanın gözü nasıl başkasını görür diye. Büyük konuşmamak, kınamamak gerekir. Ben halimden hiiçmi hiç hoşnut değilim.
Hemen kınamayıncılar gelmiyor mu çok hoşuma gidiyor :)
Senin gibi büyük konuşan bir insan değilim o yüzden kınama başına gelecek demen olmadı ama insanız tabii gelebilir bunun kınamakla ilgili olduğunu zannetmiyorum zira seni kınamadım gerçeği dedim.
İstersen herkese bak, kocanı aldat, boşan, başkasıyla evlen filan bana ne?
Sana başka otobüse bin dediler yok gene de denk geliyoruz diyorsun ne gibi öneride bulunalım at gözlüğü filan tak otobüste çevreni görmezsin belki böylece :)

Buraya konu açarken eleştirilere de gelmelisin. Biri fikrini söyledi mı kınama başına gelir demek çok saçma.
Bana göre de evliliğinde bir eksiklik var ki gözün başka yere kayıyor. Seviyorum diyorsan o zaman bu sende huy olmuş. Yoksa hem sevip hem başkasına bakınca üstelik engel olamıyorum demek de çelişkili. Bikere bakarsın,hadi iki olur da engel olamayacak kadar bakıyosan demek ki onu da seviyorsun :))

Bence sadece sürekli karşılaştığın için böyle düşünüyorsun...
Metroya binme saatlerini değiştirirsen , herşey unutulup düzelir bence...

Aslında çözümü siz de çok iyi biliyorsunuz ama nedense merakınız baskın geliyor değil mi?

Neden daha erken veya daha geç binmiyorsunuz önce bunun cevabını verin.
Sonra da 'eşimi gerçekten seviyor muyum?' diye sorun kendinize.. :KK14:

"Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz." Hadis-i Şerif'i var. Bende çok kınıyordum evliyken insanın gözü nasıl başkasını görür diye. Büyük konuşmamak, kınamamak gerekir. Ben halimden hiiçmi hiç hoşnut değilim.

Bu çok klişe yalnız. Konu açtıysan fikirlere açık olacaksın.

Hatta bak aklıma getirdin. Bekarken işe her gün metro ile gidip gelirdim. Artık duraktakilere aşina oluyor insan bilirsin. Aşırı dövmeli bir genç adam dikkatimi çekiyordu (hani şu kolundan boynuna kadar dövme yaptıran tiplerden) ama sadece görüp kafamı çevirirdim basit bir görüp geçme yani. Çoğunlukla aynı perona da denk gelmezdik zaten ama ben sonuç olarak onu görürdüm çünkü dikkatimi çekmişti bir kere.

Sonra ben nişanlandım içten içe bu basit şeyden bile rahatsız olurdum. Evlendim muhitim değişti ve olay kapandı gitti. Bilmem anlatabildim mi?
Eğer diyorsan ki eşimi gerçekten çok seviyorum çok rahatsız oluyorum bunun için ya vasıta değiştir ya da saatlerini değiştir. İşe daha erken git mesela. Dertsiz başına dert arama..

yoo eşimi gerçekten çok seviyorum o yüzden kendime çok kızıyorum zaten. nasıl böyle bişey olabilir diye. bi sonraki otobüse binmeyi düşünüyorum artık. ama şeytanın işi karşıma çıkarıp duruyor sürekli. asla konuşmayı düşünmüyorum adını bilmiyorum kimdir necidir.
Şeytanın işi falan değil gerçekten istesen karşılaşmamak için başka otobüse metroya her neyse binersin. Hoşuna gidiyor belliki nefsine hakim ol. Aynı şeyi eşin başka bir kadına hissetse ne düşünürsün biraz empati yap.

Butun yorumlar kocanla bosan ve daha sonrasinda o duraktaki adamla tanis, sonucta ask bu... diye olsaydi konu sahibi coktan bosanma davasini acardi bile. Coj hossun ya seviyorum diyosun ama gozun 3 aydir baskasinda. O zaman biz sevmiyoruz kocalarimizi. Bu iste bir terslik var :halay:

Bir çok kişi aynı tavsiyede bulunmuş. Metroya biniş saatini değiştir.Yolda gördüğün bir çocuk için yuvanı dağıtacak halin yok.

Butun yorumlar kocanla bosan ve daha sonrasinda o duraktaki adamla tanis, sonucta ask bu... diye olsaydi konu sahibi coktan bosanma davasini acardi bile. Coj hossun ya seviyorum diyosun ama gozun 3 aydir baskasinda. O zaman biz sevmiyoruz kocalarimizi. Bu iste bir terslik var :halay:

:KK70:

Esinle bosanip yolda gordugunn ile evlensen bu sefer de dagda gorur onu istersin. Mevzu sadakat

ne düşünüyorsun ona bakarak önemli olan bu..

yoksa herkes herkese bakabilir düşünce önemli olan

yoo eşimi gerçekten çok seviyorum o yüzden kendime çok kızıyorum zaten. nasıl böyle bişey olabilir diye. bi sonraki otobüse binmeyi düşünüyorum artık. ama şeytanın işi karşıma çıkarıp duruyor sürekli. asla konuşmayı düşünmüyorum adını bilmiyorum kimdir necidir.

Bir iki gün değil tam üç aydan söz ediyorsunuz. Bu tamamen sizinle ilgili, şeytan işi v.s deyip kendinizi kandırmayın.
Isterseniz bakmazsiniz, isterseniz karşılaşmazsınız.
Ha yok elimde değil ben galiba aşık oldum diyorsanız o zaman eşinizden ayrılın.
Seviyorum diyen bir insan bunu yapmaz.

evlilikte duygular tabiki oluyor
boyu posu yerinde güzel giyimli bir erkege kim bakmaz allah askına
bence eslerde güzel giyimli sempatik bakımlı bayanlara kesinlikle bakıyorlar benim gözlemlerim böyle
hııı bu begenmektir o an için ben bile eşimin yanında bir bayan görsem güzel bakımlı
işte bu çok güzel giyinmiş cok hos bayan diyorm niye özgüvenim var kendime cünkü bir zamanlar bende öyleydim
ama su an paspal birine döndüm ve eşimde o halimle biliyor beni:KK53::deli:
ama istediğim vakit öyle bir bayan olurum alt yapım var cünkü:süslü:
:süslü:

diyecegim oki bu bakımlı olundugu için dikkat cekici oluyor insan
bakılır gecilir ama her sabah göre göre ask peşinden gelmesin
insnaın duygusal bos zamanları oluyor o boslukta yapılır böyle seyler aman diyim seytana uymayın
basınıza iş acarasınz

ne düşünüyorsun ona bakarak önemli olan bu..

yoksa herkes herkese bakabilir düşünce önemli olan

sadece dış görünüş olarak beğeniyorum. bu bir film artistine hayranlık duymak gibi geliyor yada sevdiğin bir sanatçının klibini izlemek gibi. ama konuşmaydı , tanışmaydı, sevgililik falan asla öyle birşey düşünmüyorum. o gelip konuşmak istese bile zaten kabul etmem.

diyecegim oki bu bakımlı olundugu için dikkat cekici oluyor insan
bakılır gecilir ama her sabah göre göre ask peşinden gelmesin
insnaın duygusal bos zamanları oluyor o boslukta yapılır böyle seyler aman diyim seytana uymayın
basınıza iş acarasınz

teşekkür ederim yazdıklarınız için gerçekten de öyle. ben kesinlikle yaptığım iyi birşey demiyorum. kesinlikle dünyanın en kötü şeyi nasıl olabilir diye kendi kendimi yiyorum. ama denk geliyor. yarından itibaren zaten bi sonraki otobüse binmeyi planlıyorum. araba alıp işe arabayla gidip gelmeyi bile düşünüyorum şuan maddi imkansızlık olduğundan onu yapamıyorum.

söyledikleriniz ve tepkilerinizde haklısınız. evet mantığa sığmayan birşey. zaten mantığa sığsa ben bu kadar sıkıntıda olmazdım.

sadece dış görünüş olarak beğeniyorum. bu bir film artistine hayranlık duymak gibi geliyor yada sevdiğin bir sanatçının klibini izlemek gibi. ama konuşmaydı , tanışmaydı, sevgililik falan asla öyle birşey düşünmüyorum. o gelip konuşmak istese bile zaten kabul etmem.
Ama aklıma takılıyor diyorsun...yoksa, hey maşallah, ne güzel yaratmış der geçer insan. Tabii bakmasan daha iyi, ama güzele anlık da olsa göz kayabiliyor.

Dediğin gibi kafana takılıyorsa, görmesen de onu düşünüyorsan sıkıntı. Eşinle aranızda bir problem mi var?

Back
X