Galiba yeni ayrıldınız kendinize biraz zaman verin toparlanmak için, mümkünse hemen işe başlayın kafanız dağılsın ve çalıştıkça ee size ait geliriniz oldukça özgüveniniz artar.7 senelik evlilik,iki çocuk, yıkık hayallerim...
ezilmiş bir kişilik, özgüven sıfır başlıyorum yeni hayata. nasıl yapıcam toplanıcam bilmiyorum. herkesten bir ses yükseliyor nasıl yapıcam bilmiyorum. korkuyorum hemde çok..
ne istediğimi bilemiyorum sıfır başlamak çok mu zor? yoruldum çok zor değilmi boşanmak? anneci, ilgisiz baskıcı bir koca; delirmis bir kaynana ve görümce. hayatımı mahfettiler. iki çocugumla anne evine döndüm. eşimin durumu iyiydi annemlerde rahatım ama alışamadım sanırım daha. boşanma davasını acamadım daha. çok üzülüyorum normalmi? nasıl toparlanıcam bilmiyorum...
Davani acmakla basla. Mesela. Sonra calis cok calis. Kendi gelecegine calis. Sonra bu gunlerini dusunurken kendine kizacaksin7 senelik evlilik,iki çocuk, yıkık hayallerim...
ezilmiş bir kişilik, özgüven sıfır başlıyorum yeni hayata. nasıl yapıcam toplanıcam bilmiyorum. herkesten bir ses yükseliyor nasıl yapıcam bilmiyorum. korkuyorum hemde çok..
ne istediğimi bilemiyorum sıfır başlamak çok mu zor? yoruldum çok zor değilmi boşanmak? anneci, ilgisiz baskıcı bir koca; delirmis bir kaynana ve görümce. hayatımı mahfettiler. iki çocugumla anne evine döndüm. eşimin durumu iyiydi annemlerde rahatım ama alışamadım sanırım daha. boşanma davasını acamadım daha. çok üzülüyorum normalmi? nasıl toparlanıcam bilmiyorum...
Neden öyle biliyor musunuz? Çünkü onlar kötü ve kalpsizler. 2 miniğimle ayrıldım ben. Birisi okula gidiyor bir kere okuluna gitmedi boşandıktan sonra. Bir kere öğretmeniyle konuşmadı. Karne be özel törenlerinde yanında olmadı. Zaten psikolojileri zerre umrunda değil.üff hiçbir erkeğin boşanınca yeni hayatıma nasıl başlarım temalı üzgün tavırlarını görmedim şahsen. biz kadınlar kendimizi dramatik duruma sokmaya ne meraklıyız oturun göbek atın kurtulduğunuza.
kendine orada burada baba demiyordur inşallah. çok uyuz oldum. bazı erkekler baba yapılmayı hak etmiyor bu da onlardan biriymiş. bununla evlenip baba yapanda suç, keşke bıraksaydınız da vitaminsiz gibi sap sap yaşayıp ölseydi.Neden öyle biliyor musunuz? Çünkü onlar kötü ve kalpsizler. 2 miniğimle ayrıldım ben. Birisi okula gidiyor bir kere okuluna gitmedi boşandıktan sonra. Bir kere öğretmeniyle konuşmadı. Karne be özel törenlerinde yanında olmadı. Zaten psikolojileri zerre umrunda değil.
Kreşe giden bebeğimin konuşmasını bilmiyor. Nasıl uyur nasıl uyanır ne yemeyi sever hangi kelimeleri söyler bilmiyor. Ve çocuklar hasta olur sormaz bile.
İşte bunları takmayan adam neden umursasın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?