çok boşluktayım.. biten evliliğim..

Koreanmom

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
656
376
103
7 senelik evlilik,iki çocuk, yıkık hayallerim...
ezilmiş bir kişilik, özgüven sıfır başlıyorum yeni hayata. nasıl yapıcam toplanıcam bilmiyorum. herkesten bir ses yükseliyor nasıl yapıcam bilmiyorum. korkuyorum hemde çok..
ne istediğimi bilemiyorum sıfır başlamak çok mu zor? yoruldum çok zor değilmi boşanmak? anneci, ilgisiz baskıcı bir koca; delirmis bir kaynana ve görümce. hayatımı mahfettiler. iki çocugumla anne evine döndüm. eşimin durumu iyiydi annemlerde rahatım ama alışamadım sanırım daha. boşanma davasını acamadım daha. çok üzülüyorum normalmi? nasıl toparlanıcam bilmiyorum...

Galiba yeni ayrıldınız kendinize biraz zaman verin toparlanmak için, mümkünse hemen işe başlayın kafanız dağılsın ve çalıştıkça ee size ait geliriniz oldukça özgüveniniz artar.
En en en önemlisi ama bakın EN, şu anki kötü durumda olmanıza sebep olan şeyleri değiştirmeye odaklanın mesela ben eşimin şiddetinden sonra duygusal olarak ona acıyor ve affediyordum sonra kafaya dank edince duygusal değil de doğruyu/dosssdoğruyu düşünüp en iyisine karar verdim, duygularım engel olmaya çalışsana

Öncelikle geçmiş olsun canım. Anlattığın şekilde olan ana kuzusundan ve ailesinden yakın zamanda boşandım. Ailesinden diyorum çünkü bu tiplerde tüm aileyle evlisin sanki.
Benim çocuğum yok. Sekiz ay kadar evli kaldım senin bu saydıklarınla beraber şiddet sonucunda boşandım.

Boşanma pskolojisi zor evet ama geçiçi bir durum. Bir ömür onları çekmek ayrı bir süre bu duygusal duruma katlanmak ayrı.
Kurtulmuş olacaksın inan ve bunu hissedeceksin rabbim yardımcın olsun

Imkaniniz varsa psikolojik destek aliniz. Yorgunlugunuz ve nasil kirildiginiz bu kac satirlardan bile belli oluyor. Öncelik simdi bu duygu karmasigi icinde dogru karar verebilmek. Ve bunun icin.disardan bagimsiz birinden yardim almak en iyisi. Hakkinizda hayirlisi

Bu işler genel olarak ilk adımı attıktan sonra daha kolay ilerliyor.
KV,görümce ve koca üçlüsü artık hayatnizda olmayacak.
Artık karışan,ruhunuzu emen,sizin acilarinizla beslenen kişiler olmayacak.
Bence bir davaya bakar imkaniniz varsa,karşılıklı olarak da anlastiysaniz boşanin.
Bir hafiflik olacak muhtemelen,belki de uzun zaman sonra ilk kez nefes aldığınızi hissedeceksiniz.

Çok geçmiş olsun
Sebep olanlar Allah’ından bulsun
İlgisiz ve anneci ise ne yapacaksın onu
Olmasa daha iyi
Büyümeyen erkek evlenmesin bir zahmet
Annenin evinde çocuklarına kim bakacak ?
İsteyebildiğin kadar nafaka tazminat iste
Hiç gurur yapma
Gir bir işe çalışmaya da başla
Herşey gönlünce olur umarım.

Seninkinin tipinden bitanede benim başımda var ne yaparlarsa yapsınlar yavrum ,abim dedinmi benimkinin kafası oraya akıyor bıktım yoruldum iki tanede evladım var ama öz güvenim yok sitres sinir sürekli rahatsızlanıyorum varmı bunun çağresi inan hiç bilmiyorum.

Psikolog desteği alabilrseniz daha çabuk atlatırsiniz ilk şoku.
Boşanmakta kararliysaniz açın dava hızlıca bitirin.
Ben bosanali 3 ay oluyor.Ilk şoku atlattiktan sonra maddi manevi sıkıntılarla ve tabii çocukla tek başına kalmanin verdiği sorumluluk dağı gerçek dünyaya çekiyor sizi hemen.
Hayat tercihlerden ibaret.Ben aldatan kocayi affetmeyip boşandım.Maddi olarak da sıkıntılar çekiyorum ama asla pişman degilim.
Zamanla etkisi hafifler mi bilmiyorum ama bana yapılanlara olan kinim bunlari.neden yaşıyorum? durumu asla geçmiyor.
Sadece başetmeyi bir şekilde yasamayi öğreniyorsunuz.Ama kalbinizde ki o kor yanmaya devam ediyor.
Herkes zaman diyor.Bakalim.zaman.daha neler gösterecek modunda yoluma bakiyorm

Davani acmakla basla. Mesela. Sonra calis cok calis. Kendi gelecegine calis. Sonra bu gunlerini dusunurken kendine kizacaksin
Hayirli olsun

Şu an üzüldüğünüz durum "neden" sorulariyla beyninize, kalbinize savaş actiginizdan dolayı.
Neden boyle oldu
Neden mutlu olamadim
Neden beni buldu
Neden hayalimdeki gibi olmadi vsvs

Bu evre gececek ve doğru karari verdiğinizi, hayatinizi nasil kurtardiginizi anlayacaksiniz.

Hakkınızda hayırlısı.Alışkanliklari bırakmak zordur.Bebeğimle bir seyahate gidince bile ilk gün zor geçiyor düzeni bozulunca huzursuz oluyor.Ki siz iki çocukla alışık olduğunuz 7 senelik bir evlilik bitiyor hiç kolay değil.
Kaygılarımız var çok iyi anlıyorum.
Ama eminim ki son raddeye gelinceye kadar elinizden geleni yapmışsinizdir..Sizin ilaciniz sadece zaman.

Boşanma sebebiniz ne bilmiyorum ama muhakkak elinizden geleni yapmışssınızdır. psikolog desteği alın lütfen çok iyi gelecek

üff hiçbir erkeğin boşanınca yeni hayatıma nasıl başlarım temalı üzgün tavırlarını görmedim şahsen. biz kadınlar kendimizi dramatik duruma sokmaya ne meraklıyız oturun göbek atın kurtulduğunuza.

Ben de 2 çocukla 10 yıllık evliliğimi bitirdim. Herkesin derdi kendine zor ama bence benim ki daha zordu. Çünkü görümce aile sorunlarından başka aldatma yalan dolan her halt vardı. Kolay diyemem boşluk hissi oluyor bende de. Ama bana iş çok iyi geliyor sohbet muhabbet öğle arası dışarı çıkma ve iş yoğunluğu olunca nasıl geçiyor zaman anlamıyorum. Bebeğim kreşe gidiyor oğlum okula düzeni öyle kurduk.

Neden öyle biliyor musunuz? Çünkü onlar kötü ve kalpsizler. 2 miniğimle ayrıldım ben. Birisi okula gidiyor bir kere okuluna gitmedi boşandıktan sonra. Bir kere öğretmeniyle konuşmadı. Karne be özel törenlerinde yanında olmadı. Zaten psikolojileri zerre umrunda değil.
Kreşe giden bebeğimin konuşmasını bilmiyor. Nasıl uyur nasıl uyanır ne yemeyi sever hangi kelimeleri söyler bilmiyor. Ve çocuklar hasta olur sormaz bile.
İşte bunları takmayan adam neden umursasın ki

kendine orada burada baba demiyordur inşallah. çok uyuz oldum. bazı erkekler baba yapılmayı hak etmiyor bu da onlardan biriymiş. bununla evlenip baba yapanda suç, keşke bıraksaydınız da vitaminsiz gibi sap sap yaşayıp ölseydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…