- 5 Mayıs 2013
- 33.835
- 41.266
- 798
- Konu Sahibi melankolik_24
Biri evlat.
Diyeceklerim bu kadar.
Diyeceklerim bu kadar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle diyecek zaten.Size sorum zaten bu olcakti. Bunu nasil dile getirmeliyim. Cocuguma aldigim seyden sanane derse ne derse ne demeliyim![]()
Anneyle yasiyor. Ben cocugum olmadigi icin anlayamam belki. Cocuklu bir insanla mutlu olamazmisim gibi düsünmeye basladim. Bu olay onla gelecegimizi sorgulatmaya basladiÇocuğu kendiyle mi yaşıyor? Annede mi kalıyor? Çocuklu insanlarla birlikte olmak bir aile kurmak özveri ve fedakarlık ister. Eğer çocuk kendi yanında değilse özel günlerde ya da görüştüğü günlerde ona çok çok fazla para harcaması oldukça normal bir durum.
Marka adi vermek istemiyorum kücük bir bilgisayar diyeyim oyun oynamak icin. Benim neleri sevdigimi az cok biliyor ama. Bana karsi cimrilik yaptigi hissiyati uyandi.
Bunu sadece doğum günü hediyesi ile ölcmeyin ama 2 yıllık.bir ilişkide maddi konularda yaklaşımı nasıl sizden esirgiyor mu? Bir de eğer konuşacaksanız bile asla çocuğunu işin içine katarak konuşmayın.Kendi icinden gelmis benim yanimda oldu konusma. Begendigim kitabi kendimde alirim sonucta kitap zevk meselesi. Bana karsi cimri oldugu hissiyati olustu. Hediyenin degeri olmaz demisti bana ve pahali hediyeye karsi oldugunu söylemisti.
Digeride hayatini paylastigi insan.Biri evlat.
Diyeceklerim bu kadar.
Iyide insaniz yani her türlü duygularimiz oluyor robotmuyuz. Sonucta cocuk benim cocugum degil. Cocuklu bir insanla olmak herkesin harci degil belkide.Anneyle yasiyor. Ben cocugum olmadigi icin anlayamam belki. Cocuklu bir insanla mutlu olamazmisim gibi düsünmeye basladim. Bu olay onla gelecegimizi sorgulatmaya basladi
Bunun bilincinde olmaniz gerekiyor. Adam çocuğu eksik büyürse korkusuyla ona herseyi biraz fazla yapacak. Boşanmanın eksikligi olmasın diyerek. Bu evlenirseniz de size karşı öyle olacak, bu beyden çocuğunuz olduğu zaman da öyle olacak. Kısmen 2. Planda kalacaksınız. Bunu kabul ederseniz devam edin yoksa şimdiden ciddi ciddi düşününHerkese merhaba, sorunumu kisaca yazip sizi okumakla bunaltmayim. Sorulariniz olursa cevaplarim. Hayatimdaki insanin bir cocugu var. Sorun su, benim dogumgünümde bana zevkim bile olmayan bir kitap almis cocugunun dogumgününde ona simdi baya pahali bir hediye aliyor. Tabiki kendimi kiyaslamiyorum. Bozuldugum sey su bana gelince parasi daha kiymetli oluyor demek ki, öyle düsündüm yani ve kendimi degersiz hissettim biraz. Umarim ne demek istedigimi anlamissinizdir. Siz olsaniz bozulurmuydunuz ne düsünürdünüz?
Hediye bir ölcüt mü bilmiyorum ama toplamda iki hediye almistir. Bir cok seyde de harcamalari bölmeyi teklif etmisti. Sonra düzeldi biraz.Bunu sadece doğum günü hediyesi ile ölcmeyin ama 2 yıllık.bir ilişkide maddi konularda yaklaşımı nasıl sizden esirgiyor mu? Bir de eğer konuşacaksanız bile asla çocuğunu işin içine katarak konuşmayın.
Iyide insaniz yani her türlü duygularimiz oluyor robotmuyuz. Sonucta cocuk benim cocugum degil. Cocuklu bir insanla olmak herkesin harci degil belkide.
Yani sirf almis olmak icin almis gibi. O zamandan bana deger vermiyor mu acaba diye düsünmüstüm. Simdi kuvvetlendi.Evladıniz olmadigi için anlamskta zorlaniyorsunuz sanırım.İnsan herseyin en iyisini yapmak istiyor onlara.Siz de ,gözlemleyin henüxz evlenmis degilsiniz.Size karsi cimri mi degil mi az çok anlarsınız.Bana biraz özensiz gibi geldi.Tarzıniz olmayan bi kitabı alarak.
Bence de olamazsınız, denginizi bulun.Anneyle yasiyor. Ben cocugum olmadigi icin anlayamam belki. Cocuklu bir insanla mutlu olamazmisim gibi düsünmeye basladim. Bu olay onla gelecegimizi sorgulatmaya basladi
Evet evlat karşısında değersizsiniz doğal olarak.Herkese merhaba, sorunumu kisaca yazip sizi okumakla bunaltmayim. Sorulariniz olursa cevaplarim. Hayatimdaki insanin bir cocugu var. Sorun su, benim dogumgünümde bana zevkim bile olmayan bir kitap almis cocugunun dogumgününde ona simdi baya pahali bir hediye aliyor. Tabiki kendimi kiyaslamiyorum. Bozuldugum sey su bana gelince parasi daha kiymetli oluyor demek ki, öyle düsündüm yani ve kendimi degersiz hissettim biraz. Umarim ne demek istedigimi anlamissinizdir. Siz olsaniz bozulurmuydunuz ne düsünürdünüz?