Cok bozuldum ama cok!

Ayni örnegi kendisime verdim cocugumuz olsa sen adaletle olmicaksin belki de iki cocuk arasinda ve ben daha da mutsuz olcam dedim. Benim bir cocugum var zaten dedi, sonra araya baska bir sey girdi. Bir cocuk daha istemiyorm demek mi bu simdi.
Aynen öyle Seninle sadece düzeni olsun diye evlenmek istiyor sanki. Sevgi yok saygı yok sana karşı. Böyle bir adamla evleneceğine hep bekar kal daha iyi

Evet canım malesef aynen o demek.

Ben boşanmış çocuklu bir anneyim. Eski eşim bekar bir hanımla evlendi. Evlerinde maddi konular sorun mu bilmem ama kızım o hanımı çok sevdiği halde sorun oluyor orada. Babasıyla uyumak istiyor. Onlar gezerken gittikleri yere gitmek istemiyor. Tatile hep birlikte gidiyorlar. Hafta sonu orada. Bence bu özel hayatları yok.
Benim de erkek arkadaşım var. Hiç evlenmemiş. Çocuğu yok. 1 senedir birlikteyiz ama hiçbir şey çocuğumun önüne geçmiyor. Mesela yemeğe mi gelecek? İzenirim ama evde kızımın sevdiği birşey varsa çıkarmayabiliyorum önüne. Bir hediye alacaksan pahalı birşeye gitse de elim, frenliyorum hayır çocuğumun rızkı diyorum. Ama kitap da almıyorum yani ki sevgilim kitaba bayılır. Kitap vb birbirimize normal zamanlarda sebepsiz aldığımiz şeylerdir. Canim sana bu kitabı aldım bakalım beğenecek misin vb.
2 senenin alışkanlığı var. Mutsuz olacaksın çok ama inan devam ederse de daha çok mutsuz olacaksın. Hep mutsuz olacaksın.omur büyü. Lütfen iyi düşün. Yasin ne olursa olsun sana değer veren kendine denk bir insan mutlaka çıkar karşına.
Bak sevgiline, bulmuş çocuksuz kadını. Ohhh.
İki çocuklu bir kadınla yapabilir miydi yapamazdı.
Sen ancak artık zamanlardaki bir sevgilisin. Bu malesef böyle.
Başka çocuk bence düşünmüyor hatta evlilik bile düşündüğünü sanmıyorum.

Evet canım malesef aynen o demek.

Ben boşanmış çocuklu bir anneyim. Eski eşim bekar bir hanımla evlendi. Evlerinde maddi konular sorun mu bilmem ama kızım o hanımı çok sevdiği halde sorun oluyor orada. Babasıyla uyumak istiyor. Onlar gezerken gittikleri yere gitmek istemiyor. Tatile hep birlikte gidiyorlar. Hafta sonu orada. Bence bu özel hayatları yok.
Benim de erkek arkadaşım var. Hiç evlenmemiş. Çocuğu yok. 1 senedir birlikteyiz ama hiçbir şey çocuğumun önüne geçmiyor. Mesela yemeğe mi gelecek? İzenirim ama evde kızımın sevdiği birşey varsa çıkarmayabiliyorum önüne. Bir hediye alacaksan pahalı birşeye gitse de elim, frenliyorum hayır çocuğumun rızkı diyorum. Ama kitap da almıyorum yani ki sevgilim kitaba bayılır. Kitap vb birbirimize normal zamanlarda sebepsiz aldığımiz şeylerdir. Canim sana bu kitabı aldım bakalım beğenecek misin vb.
2 senenin alışkanlığı var. Mutsuz olacaksın çok ama inan devam ederse de daha çok mutsuz olacaksın. Hep mutsuz olacaksın.omur büyü. Lütfen iyi düşün. Yasin ne olursa olsun sana değer veren kendine denk bir insan mutlaka çıkar karşına.
Bak sevgiline, bulmuş çocuksuz kadını. Ohhh.
İki çocuklu bir kadınla yapabilir miydi yapamazdı.
Sen ancak artık zamanlardaki bir sevgilisin. Bu malesef böyle.
Başka çocuk bence düşünmüyor hatta evlilik bile düşündüğünü sanmıyorum.
Bana en cok faydasi olan yorumlardan biri oldu tesekkür ederim. Onla bir gelecegim olamayacagini cok net bir sekilde anladim, o benle su an evlenmek istese bile evet diyemem cünkü cok emin bir sekilde mutlu olmayacagimi biliyorum. Su an sadece ayrilik acisi cok zor geliyor bu da gayet normal bir sey hic bir ayrilik acisiz olmuyor. Diger etkenlerde gelecek korkusu, belirsizlik falan. Cocugu olmayan biriyle kendi cocucugumuz ve ailemiz olsun istiyorum bana ait olan. Peki sizin hayatinizda ki insan cocukla ilgili sorun yapiyor mu? Onun da kuskulari var midir sizce?

Back
X