Çok bozuldum

Astoria

for whom the bell tolls... time marches on.
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
17.146
52.862
598
33
Herkese merhaba, elimden geldiğince kısa özet geçeceğim.

31 Aralık'ta evimde minik bir davet veriyorum, hem yeni seneyi iyi dileklerle karşılamak hem de 1 hafta sonra yurt dışına gittiğim için küçük bir veda kutlaması gibi. (Döneceğim Türkiye'ye ama yine de vedalaşıyoruz ehehe) Birkaç yakın arkadaşım, kız kardeşim, erkek arkadaşım falan olacaktık. Her hazırlığımı yaptım, evi falan ayarladım. Şurada kaldı 2 gün, erkek arkadaşım beni arayıp çok uzun kalamayacağını, babasının hindi falan aldığını, ailecek kutlama yapmaya çok "heveslendiklerini" falan söyledi. Tamam olabilir ama ailesi benim de hazırlık yaptığımı ve gideceğimi biliyor. Erkek arkadaşım "İlk sana gelirim sonra oraya geçerim" diyor. Babası yeni yılı oğluşuyla kutlamak istiyormuş. Ben de 1 hafta sonra ülke dışına çıkıyorum, onun da finalleri falanı filanı derken 1 aya yakın görüşemeyeceğiz eğer yeni yılda görüşemezsek. Bozulmakta haksız mıyım şimdi? Cidden moralim bozuk, cümleleri de tam toparlayamadım. Eksik bıraktığım ya da anlayamadığınız bir yer olursa sorun lütfen. Şimdiden teşekkür ederim cevaplayacaklara.

Not: Son dakika haber verdi ve "Babam hindi almış yieeaa şimdi beni de yanlarında istiyorlar ben gelemeyeceğim" dedi. "E benim yaptığım hazırlık ne olacak" deyince, "Hıı doğru sana uğrarım önce o zaman sonra bizimkilere giderim" dedi. Sırf yeni yıl değil, yurtdışına gidiyorum, ne olur ne olmaz ölüm var kalım var. İnsan bir vedalaşmak istemez mi en azından, bozulduğum bu oldu daha çok. Zaten her sene ailesiyle kutluyor, bir gününü de bana ayırabilir. Neymiş babası çok bozulurmuş, yaşlılarmış onlar bik bik.

Son düzenleme:
Bozulmakta gayet haklisiniz bence. Belki yilbasini birlikte gecirmek aile gelenekleridir ama buda eninde sonunda bozulacak birsey. Once orada vakit gecirip daha uzun zamani size ayirmaliydi

Bence bozulcak bir durum yok.
Sonucta ilk size ugrayacak sonra ailesinin de gonlunu yapacak.

Bence haksızsınız. Sonuçta onlar da ailesi ve hep beraber kutlamak istemeleri normal. Ki size gelmemezlik de etmiyor. İki tarafla arayı bulmaya çalışması güzel bence.

Sizinde gönlunuzu alıyor ailesininde. Bence bozulmayin abartmayin. Geçireceğinz bikac saatin tadıni çıkarın

Son dakika bunu çıkarmasına bozuldum ailesinin daha çok. Yoksa tabii ki ailesiyle kutlasın, benim için sorun değil. Başta gelmeyeceğim falan dedi hatta "E o kadar hazırlık yapıyorum" deyince, "Hıı sana da uğrarım o zaman" gibi yapmasına bozuldum daha çok.

Bence ikiniz de haklısınız. O da arada kalıyor, siz de birlikte girmek istiyorsunuz.

31 Aralık'ta evimde minik bir davet veriyorum, hem yeni seneyi iyi dileklerle karşılamak hem de 1 hafta sonra yurt dışına gittiğim için küçük bir veda kutlaması gibi. (Döneceğim Türkiye'ye ama yine de vedalaşıyoruz ehehe) Birkaç yakın arkadaşım, kız kardeşim, erkek arkadaşım falan olacaktık. Her hazırlığımı yaptım, evi falan ayarladım. Şurada kaldı 2 gün, erkek arkadaşım beni arayıp çok uzun kalamayacağını, babasının hindi falan aldığını, ailecek kutlama yapmaya çok "heveslendiklerini" falan söyledi. Tamam olabilir ama ailesi benim de hazırlık yaptığımı ve gideceğimi biliyor. Erkek arkadaşım "İlk sana gelirim sonra oraya geçerim" diyor. Babası yeni yılı oğluşuyla kutlamak istiyormuş. Ben de 1 hafta sonra ülke dışına çıkıyorum, onun da finalleri falanı filanı derken 1 aya yakın görüşemeyeceğiz eğer yeni yılda görüşemezsek. Bozulmakta haksız mıyım şimdi? Cidden moralim bozuk, cümleleri de tam toparlayamadım. Eksik bıraktığım ya da anlayamadığınız bir yer olursa sorun lütfen. Şimdiden teşekkür ederim cevaplayacaklara.
Canım seneye hep beraber hindi yersiniz malum gelin kontenjanından aileye dahil olunca. Şimdi bozulma o zaman daha çok bozulursunuz ilk yılbaşımız ailenle mi kutlayacağız diye :KK48:

Son dakika bunu çıkarmasına bozuldum ailesinin daha çok. Yoksa tabii ki ailesiyle kutlasın, benim için sorun değil. Başta gelmeyeceğim falan dedi hatta "E o kadar hazırlık yapıyorum" deyince, "Hıı sana da uğrarım o zaman" gibi yapmasına bozuldum daha çok.
Olay böyle ilerlediyse haklısın canım
Rica minnet seni görmeye gelecekmiş gibi bir tavır takınmış.
Hoş değil..

Oy şimdi de yeni yıl kutlama kavgaları çıktı yandık :) önce orda yesin hindisini sonra yanına gelsin bana böylesi daha mantıklı geldi.

Bozulmakta gayet haklisiniz bence. Belki yilbasini birlikte gecirmek aile gelenekleridir ama buda eninde sonunda bozulacak birsey. Once orada vakit gecirip daha uzun zamani size ayirmaliydi

Onlarla başlasın sizinle bitirsin seneyi böyle bir teklifle gitseniz

Ailesi de hep beraber olmak istiyor olabilir, onlarda haklı.
Ama sanki önce evde yemeğini yiyip sonra sana gelse daha iyi olurdu :)

Bu teklifte de bulundum. Babası yeni yılda onunla girmek istiyormuş. Hayır yani oğlunuz zaten her an sizinle birlikte, ben üstüne üstlük yurtdışına gidiyorum her şey var ölür müyüm kalır mıyım görüşür müyüz görüşemez miyiz. Benim de hazırlık yaptığımı biliyorlar, son dakika bunu çıkarmalarına cidden bozuldum. En başta söyleseler en azından ona göre ayarlardım kendimi.

Ben olsam bozulmazdim heralde sonuçta sana da hiç gelmiyor değil :) istersen müstakbel kayınvalide ve kayınpederi de senin organizasyona çağır ikisi bir arada çıksın :p

Daha uğramayacaktı "Babam hindi almış yieeaa o kadar hazırlık yapmış beni de istiyorlar yanlarında" dedi, "Benim yaptığım hazırlık ne olacak" deyince "Hıı doğru sana da uğrarım o zaman" yaptı cidden bozuldum. Ay yok gelmesinler zaten benim iki kayınvalidem var ehehe biri öz biri üvey :P

Bence ikiniz de haklısınız. O da arada kalıyor, siz de birlikte girmek istiyorsunuz.

Canım seneye hep beraber hindi yersiniz malum gelin kontenjanından aileye dahil olunca. Şimdi bozulma o zaman daha çok bozulursunuz ilk yılbaşımız ailenle mi kutlayacağız diye :KK48:

Yurtdışına çıkıyor olmasam belki bu kadar önemsemezdim. Tamam döneceğim de olsun yine de insan bir vedalaşmak istemez mi sevgilisiyle? Babanı anneni her gün görüyorsun, biz her gün görüşemiyoruz bile onun sınavları dersleri falan yüzünden.

Yahu kocaman adamların ailesi "ayyy yılbaşını bizle kutlayacaksin bana ne bana ne ben anlamam" yapıyor ya gülme tutuyor beni :) hey allahım ya... sevgilisi bir süre ortalarda olmayacak, paşamiz ailesiyle hindi kesmeyi seçiyor. Siz de afiyet olsun diyin eğlenmenize bakın. Belki dışarı çıkınca (Avrupa'ya mi gidiyorsunuz bilmiyorum ama) medeni erkekleri görünce soğursunuz sevgilinizden belli olmaz

Back
X