Çok bozuldum

Niye canım gidin Rusya'ya Rus kadınlarının burda Türk erkeklerinden gördüğü ilginin aynısını orda Rus erkekleri tarafından görürsünüz. Abartmıyorum esmerleri beğeniyorlar onlar da ehehe :KK53: hoş bence Ukraynalı erkekler onlardan daha yakışıklı :KK51:
Onların esmerleri beğenmesi değil esmerlerin onları beğenmesi önemli :KK53:
Allah tüm güzelliği kadınlarına vermiş :p

Bozulmakta haklısınız.
Bende olsam bende bozulurdum.
Hatta gelme der resti çekerdim sanırım.
Sonuçta benimki son dakika bir program değil,biliyor yani. Neden son dakika ailemle geçireceğim diyor ki.
Zaten her sene ailesiyle geçirmiş.
Bir senede yemeği yiyip gelebilir yanınıza saat çok geç olmadan.
Düşüncesizlik etmiş.
Bir yerlerde babası geri sayacakmış,totem yapmış vb birşeyler okudum,buda demek oluyor ki evlenseniz ilk senenizde dahi gelin bizde kutlayın durumu olabilir.

Bence ici gecmis bu adamin.
Aileyle yemek yiyip yasitlariyle eglenceye gelmeliydi. Yani ben olsam oyle yapardim.

Tamamen aileyle de kutlanabilir ama bu 2 gun kala soylenmez. Bu sene ayri kutlayalim denir ve biter.

Belki bos bir anina gelmistir. Ben olsam bir konusurdum. Plani tam tersine cevirmesini isterdim. Yok mok derse keyfi bilir. Bundan sonra gorecegi muameleyi boylece kendi belirlemis olur

Seni hakli buldum.Ana baba kuzusuna benziyor biraz.Baba sizinle yemek yiyip,kız arkadaşıma gidecegim diyebilirdi.

Bozulurdum.
Önce "gelmeyeceğim" demiş. Bu şu demek, sen yurt dışına gitmeden önce seni görmeyeceğim. Araya 1 ay zaman girecek.
Yoksa tabi ki yıl başı kiminle kutlandı, herkesin gönlü yapıldı mı mesele bu değil. Arkadaş sonradan "Hazırlık mı yaptın, tamam o zaman." Demiş.
Burada hazırlığa istinaden gidip gönül alma imajından çok, seni görmezsem olmaz imajı çizmeliydi. Yine herkesin gönlünü yapardı. Bence kırılmakta haklısınız.

Tavsiyem, ailesiyle geçireceği zamana olan anlayışınızı dile getirip oradan bir sıyrılıp, sizi kıran durumu paylaşmanız. Çünkü içinizde kalmasın. Açıklasın, içinizde kırıklık kalmasın. Çözülmeyecek bir problem değil :) bence biraz da tipik erkek hareketi, düşünmeden konuşma, ifade edememe.. :)

Aynen benim sinirlendiğim bu. Yorumları hızlıca okudum gene anlamayıp duyar kasanlar olmuş onlar onun ailesi tabi gidecek diye de benim kızdığım o değil zaten. 4 yıldır sevgiliyiz 1 kere bile yılbaşı kutlamışlığımız yok. Ha böyle plan yaptık ekme gibi olmadı ama başka başka sebeplerden ötürü kutlayamadık. Her sene ailesiyle yahu, bu sene de benimle kutlasa ne olur -ki 31 Aralıkta bir arada olamazsak en az 1 ay görüşme durumumuz yok. Ben yurtdışından dönünce onun finalleri projeleri başlıyor. O yüzden kendimi bu konuda şımarık görmüyorum. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. :)

Sevgili kv klasik kvlik yapiyor. Baba falan hikaye annesi baski yapmistir azcik da duygu sömürüsü! Aman oglum zaten evlenicen ilerde hep onunla olacaksin. Hizim surda beraer kutlayacagimiz kac yilimiz kaldi seklinde cumlelerle sevgili oglusunu kafalayivermis. Seninki de biraz safca ve yufka yurekliyse cilekes anasina kiyamamistir.

Benzer seyleri dusundum ama kiyamamak mi yoksa cok konusup adamin icini sisirip yeter sussunlar modu mu?
Ailesi simdiden oflumuzdan kopartamaz buna izin vermeyiz modu mu karar veremedim

Evli olmadiklari icin istedikleri yerde istedikleri kisiyle kutlayabilirler bunda darilicak kizicak pozisyon yok ama burda yilbasi ve yolculuk var

Sirf bununicin yaninda olmaliydi

Kayınvalide üvey, öz annesi yurtdışında yaşıyor. Üvey annesi karışamaz hadi karışsa da erkek arkadaşım sallamaz. Babası duygu sömürüsü yapıyor, kayınvalidelik yapan da ablası. Ablasının ilk tanışmamızda bile bana karşı hareketleri çok saygısızdı. Erkek arkadaşım durumun farkında ama hep o tarafı kırmama derdinde. Ben kırılsam da bu sefer onlara rest çekiyor durduk yere beni düşman ediyor. Arayı bulabilme problemi var.

yurtdışına çıkacağım gideceğim deyince ben upuzun bir süre sandım, 5 gün :)
Ama farketmez, hiç gitmeyecek olsan da farketmez. Saygısızlık yapmış.
Verdiği sözü önemsememesine bozulurdum ben de olsam.
Sana söylerken hani yanında olmak istediğini daha çok hissettirse, aalında ilk tercihinin sen olduğunu bilsen bu kadar sıkılmazdı canın...
Bence hiç kendini ailesi şöyle, ablası böyle diye doldurma. Hele ki ilişkin gelecek vaad ediyorsa.
Kocaman adam.
Babasına bu yıl yemekten sonra arkadaşlarla olacağım diyebilirdi.
Hele de söz vermişken. Burnundan getir de en azından sözünü tutmayı yada tutabileceği sözü vermeyi öğrensin.

Kesinlikle öyle haklısınız. Telefonumu hala açmadım, kız kardeşimi aramış ona da açma dedim.

kuzum kizma ama konunu okurken gozumde oglum canlandi

boyle bir durumda bizi tercih eder miydi acaba diye dusundum ( hic sanmiyorum )
bi an ayyy ne guzel olurdu diye gecirdim icimden ( sanirim bende de fesat kv geni var) sonra da olur mu oyle sey yaw genc o gitsin sevgilisiyle arkadasiyla eglensin , sen hic mi genc olmadin milana dedim :KK70:
yani ozetle haklisin bozulmakta , bayram degil seyran degil alti ustu bir yilbasi , ailesiyle yemek yiyip ucarak sana gelmesi gerekir , yapmiyorsa sen gelecek dusunme bununla fazla

Ya inanın ailesiyle kutlamasıınnn gibi bir derdim yok kutlasın. Ama bu yıl da birlikte girelim zaten 4 yıl hiç kutlama yapmadık birlikte. Başka sebeplerden dolayı ama olsun. Bana kapıdan uğrar gibi olmaktansa bende daha uzun kalmasını tercih ederim. Bunu "Ayy ailenle görüşme" gibi algılayan nasıl algılayabiliyor cidden anlamıyorum, alakası yok.

kusura bakmayın karışıyorum ama yanlış anladınız baya siz. çok gereksiz duyar kastınız. konu sahibi ailesiyle olmasına laf etmiyor, son dk haber vermesine ve lutuf gibi hadi geleyim demesine bozulmuş haklı olarak. ne alaka ailesi senden kıymeklı bıkbık. eee kız da sevgilisi imzayı atınca mı değere binecek ufff:işsiz:

Çok teşekkür ederim, aynen böyle sağolun. Derdim "Ailenle görüşme" değil, bizim birlikteliğimizden beri ailesiyle yılbaşı kutluyor. Bu sene de görüşemezsek 1 ay gibi uzun bir süre görüşemeyeceğiz, bunu ben akıl ediyorum kendisi edemiyor bozulduğum bu. Millet yılbaşında sevgilisiyle tatile çıkıyor yahu bizde öyle şeyler yok valla ehehe.

Kız az ayıplı yorum olacak kusura bakma

Bu ailecik oğlanı özellikle gece göndermiyor olmasın

Yani git gel vakitlice evine, gece 12 de geri sayım yapacağız vs ile gece seninle kalıp bir şeyler yapmasını mı engelliyor acaba

Zannetmiyorum öyle olsa evime gelmesine de karışırlardı da başbaşa olmayacağız ki zaten kız kardeşim, arkadaşlarım var.

Ayrıl gitsin. Ana baba kuzusundan bi cacık olmaz. Yurt dışına bekar git kafayı yesin. Sana değer vermiyor bu adam belli. Evlenince tatil planı yaparsın ama ben tatili annemlerle geçirmek istiyorum der benden demesi.

Diyebilir yani cidden güvenmiyorum artık. Aylar öncesinden yaptığım plan 2 günde bozuluyorsa -ki bu planı ailesi de biliyor. Teşekkür ederim.

Ben geceyi birlikte sonlandırmak istediğini düşünüyorum konu sahibinin ondan bu bozulmalar.

Geceyi birlikte sonlandırmak istiyorum evet ama "düşündüğünüz anlamda" değil. Kız kardeşim, arkadaşlarım da olacak aynı evde. Geceyi birlikte sonlandırmayı isteme sebebim yurtdışına da gideceğim için bana şöyle bir kapıdan uğramasındansa daha uzun süre vakit geçirmek. Derdim o değil zaten derdim olacak bir durum değil.

Ailesi seni tanıyor ilişkinizi biliyor hatırladığım kadarıyla evine yemeğe de geldiler.
Sevgilinin ve ailesinin davranışını çok itici buldum.
Önceden birde görümceyle ilgili sorun olmamış mıydı?
O zaman sevgilinin duruşunda tavrında skıntı vardı.
İki mevzu da aile ile ilgili ikisinde de bozulan taraf sensin.
İyi düşün derim.
Astoria Astoria

Çok doğru hatırlıyorsunuz tek fark evime gelmediler son dakika dışarıda yemek olarak değişti plan. Haklısınız, zaten hayal kırıklığım çok arttı iyice düşünüyorum. Teşekkür ederim. :)

5 günlük seyahat için mi bu vedalaşma isteği
Sürekli ölüm var kalım var demişsin, ölüm burada da olabilir Allah korusun
Basit bir seyahati fazla büyütmüşsün sanki o_O

Sırf 5 gün için de değil, o gün görüşemezsek en az 1 ay görüşemeyeceğiz. Yani yurtdışı seyahati de günlük bir şey değil benim sevgilim gidiyor olsa ben bir vedalaşmak isterdim. Zaten her sene ailesiyle kutlama yapmış 1 gün de o yemeği yemesin, benimle vakit geçirsin. Bence çok şey istemiyorum.

Sadece yılbaşı kutlaması gibi bakamadım olaya
Aile fazlaca dominant belli
Yerinde olsam bu oğlana bir çizgi çekerim, bugün sevgili modundasınız yarın işler ciddiye bindiği zaman her şekilde öncelik onların olduğunda çok sıkıntı yaşarsın.

Şimdi de sürekli telefondan ulaşmaya çalışıyor, bana ulaşamayınca kız kardeşime yazmış "Astoriadan özür dilemek istiyorum hata ettim ama açmıyor" diye. İlla birilerinden tepki görünce hata yaptım demek olmamalı bu ya. Yani ben burada haksız olduğumu düşünenler gibi "Tamam canım her sene zaten kutluyorsunuz bu sene de kutla yurtdışına çıkacak olmama rağmen bir ton hazırlık yaptım ama önemli değil, öncelik ailen" deseydim o zaman hata yaptığını düşünmeyecekti.

Bozulmakta haklisin, kendi açımdan düşündüm ve hak verdim..
Plan program bozulmasina cok sinirlenirim, elde olmayan durumlarin dışında.. Hele son dakika..
Hem orda yemeğini yiyip sizlerin yanina gelmesi daha mantikliydi bence ama "aa dogru senin de parti vardi, once bi ugrarim yaniniza, ordan gecerim madem" tavrı yanlış..
Insan arada kalabilir, iki tarafin da gönlünü etmek isteyebilir ama bu durumda yaklaşımda sıkıntı var..

Zaten ben yaklaşımına bozuldum. Ailesine hiç gitmesin gibi bir şey dediğim yok -ki 4 senelik ilişkimiz var 4ünde de yılbaşını ailesiyle geçirdi hiç sorun etmedim. Bu sene benim için özeldi keşke yapmasaydı.

Geceyi öyle bitirmek de istiyor olabilir ne olacak? Sanki çoğunuz yılbaşına sevişerek girmeyeceksiniz bilmiyoruz sanki biz :olamaz:
Bizimki kısmet işi çocuk uyucakta birsürüüü meseleee :D banane canım naparsa yapsın alıntışadığum yorumdaki arkadaş anlamamış neden bozulduğunu düşüncemi söyledim :23:

Bu sene mi cikmis bu totem?
Sen plan yaparken ve o da söz verirken nerdeymis yılbaşı geleneği?
Gazlamak istemiyorum ama gercekten rahatsiz edici..

Heh işte bozulduklarım bunlar. Yok ailesi de bilmem ne de ben onu ailesinden daha çok düşünüyorum. 1 yaşında bebekken terk eden bir anne, yeniden evlenen bir baba ve 2 çocuğu ne hikmetse ergenliğe girdikten sonra aklına gelmiş oğlum da oğlum kızım da kızım çekiyor şimdi. Bu aile zaten çocuklarını düşünen bir aile değil, yılların vicdan rahatlatmasını yapıyorlar sadece.

Senin yerinde olsam, sevgilimi annesinin evine tika basa tok gönderirdim. Ailesi mesajı alır o zaman :KK58:

İyi fikir ama hiç uğrasın istemiyorum artık, ailesiyle başbaşa kutlasın madem.

en iyisi sen simdiden boşan :KK66:

Eheheh. :)

Ben bozulurdum ve "gemilere" benzin dökerdim. Asla uğramasına izin vermezdim... sen tren istasyonu degilsin.. şöyle bi uğrasin.

Kac yaşında erkek arkadaşın?

Bak canim, burda 1000000lerce aileci erkek diye konu aciliyor sende azcik kendine pay cikart bu konulardan. Sevgilin şimdi ailesine bir laf diyemiyorsa evlendikden sonra seni ikinci değil 5inci poziyosna yerleştirir..

27 yaşında. Ben de buna bozuldum zaten ve cidden uğramasını falan da istemiyorum. Dünden beri arıyor telefonu uçak moduna aldım bu sefer de kız kardeşimi aramış "Ben hatalıyım özür dilemek istiyorum telefonumu açsın" diye ama hayır yani olmaz.

Tamam size ayıp ama aile bağlarını kazanmaya çalışıyor olabilir. 1 yaşında terk edilmiş birisi olarak ailesinin ilgisine ihtiyacı vardır belki. Ben ona da hak verdim, üzüldüm de.

Ben de hak veriyorum ama aylar öncesinden yapılmış bir planı 2 günde sırf babam hindi almış ben sevmiyorum diye kırmızı et almış diye bozmasına hak vermiyorum, büyük saygısızlık bu.

Bozulmakta haklısınız.
Bende olsam bende bozulurdum.
Hatta gelme der resti çekerdim sanırım.
Sonuçta benimki son dakika bir program değil,biliyor yani. Neden son dakika ailemle geçireceğim diyor ki.
Zaten her sene ailesiyle geçirmiş.
Bir senede yemeği yiyip gelebilir yanınıza saat çok geç olmadan.
Düşüncesizlik etmiş.
Bir yerlerde babası geri sayacakmış,totem yapmış vb birşeyler okudum,buda demek oluyor ki evlenseniz ilk senenizde dahi gelin bizde kutlayın durumu olabilir.

Aynen gelmesini istemiyorum zaten şimdi de beni arıyor kardeşimi arıyor "Astoria nolur telefonunu açsın ben hata ettim" diye de yani bunu desen ne olur benim hevesim kırıldıktan sonra? İlla birileri tepki gösterince mi jeton düşüyor? Her senen zaten ailenle geçmiş bir senen de benle geçsin, totemlerine başlarım yani. Dediğiniz gibi evlenince de hiç özelimiz olmayacak ailesine göre git gel yapacağız yapmasak bile bu yüzden çok kavga edeceğiz demektir bu.

Bence ici gecmis bu adamin.
Aileyle yemek yiyip yasitlariyle eglenceye gelmeliydi. Yani ben olsam oyle yapardim.

Tamamen aileyle de kutlanabilir ama bu 2 gun kala soylenmez. Bu sene ayri kutlayalim denir ve biter.

Belki bos bir anina gelmistir. Ben olsam bir konusurdum. Plani tam tersine cevirmesini isterdim. Yok mok derse keyfi bilir. Bundan sonra gorecegi muameleyi boylece kendi belirlemis olur

Ehehe ay içi geçmiş lafına güldüm hiç güleceğim yoktu :) 2 gün kala söylemesi zaten sinir bozucu aylar önceden planlı bir durum ve bunu çok sevgili ailesi de biliyor dalga geçer gibi bu nedir? Şimdi arıyor kız kardeşimi falan aramış Astoria telefonumu açsın ben hatalıyım özür dilemek istiyorum diye de açasım yok hiç.

Bizimki kısmet işi çocuk uyucakta birsürüüü meseleee :KK70: banane canım naparsa yapsın alıntışadığum yorumdaki arkadaş anlamamış neden bozulduğunu düşüncemi söyledim :KK23:

Doğrudur ben yanlış anlamış da olabilirim öyleyse kusura bakmayın. :)

Bu adam babasının onayını,sevgisini kazanmaya çalışıyor gibi geldi bana.Babam benim için kırmızı et almış ne yaaaa!! Çok üzüldüm erkek arkadaşınız için.Babasindan güzel bir söz belki bir çikolata bekleyen küçük bir oğlan çocuğu

Aynen gelmesini istemiyorum zaten şimdi de beni arıyor kardeşimi arıyor "Astoria nolur telefonunu açsın ben hata ettim" diye de yani bunu desen ne olur benim hevesim kırıldıktan sonra? İlla birileri tepki gösterince mi jeton düşüyor? Her senen zaten ailenle geçmiş bir senen de benle geçsin, totemlerine başlarım yani. Dediğiniz gibi evlenince de hiç özelimiz olmayacak ailesine göre git gel yapacağız yapmasak bile bu yüzden çok kavga edeceğiz demektir bu.

Ehehe ay içi geçmiş lafına güldüm hiç güleceğim yoktu :) 2 gün kala söylemesi zaten sinir bozucu aylar önceden planlı bir durum ve bunu çok sevgili ailesi de biliyor dalga geçer gibi bu nedir? Şimdi arıyor kız kardeşimi falan aramış Astoria telefonumu açsın ben hatalıyım özür dilemek istiyorum diye de açasım yok hiç.

Rusyaya git donunce de donmemis numarasi yap :) uzattim tatili gelmiyorum de

Nereye gidiyorsun? Teyzem hasta ben de igarka'ya gideyim dedim. Gece -52 gunduz -22 dereceymis vazgectim. :KK43:

[QUOTE="Astoria,
27 yaşında. Ben de buna bozuldum zaten ve cidden uğramasını falan da istemiyorum. Dünden beri arıyor telefonu uçak moduna aldım bu sefer de kız kardeşimi aramış "Ben hatalıyım özür dilemek istiyorum telefonumu açsın" diye ama hayır yani olmaz.

Canim seni burdan az cok izlemledigime göre aşırı zeki bir kadinsin.
Bunlari iyice tart.
Sevgilin ailesinden gelen bir kirinti ilgi icin seni kenera itiyor. Bu tür ruh halinin peşinde getirdiği sorunları benden daha iyi analiz edebilirsin... ama tecrübeme daynarak şunu söyleyim : ömür boyu en son planda sen olursun.

Unutmadan asla kardeşine mesaj yazmasina izin verme!!!!! İyi yada kötü. Sizin sorununuzu SENIN ailene YANSITAMAZ. Hemen bunun önüne gec.

Sen onun annesine mesaj atiyormusun? Ne hakla bunu yapip kardeşinin zihnini meşgul ediyor?
Sevgilin okkali bir rest cekmeyi hak etmiş

Bu adam babasının onayını,sevgisini kazanmaya çalışıyor gibi geldi bana.Babam benim için kırmızı et almış ne yaaaa!! Çok üzüldüm erkek arkadaşınız için.Babasindan güzel bir söz belki bir çikolata bekleyen küçük bir oğlan çocuğu

Cidden öyle. Çocukluğunda hiç ana baba figürü olmayıp sevgi görmeyince keza...

Rusyaya git donunce de donmemis numarasi yap :) uzattim tatili gelmiyorum de

Nereye gidiyorsun? Teyzem hasta ben de igarka'ya gideyim dedim. Gece -52 gunduz -22 dereceymis vazgectim. :KK43:

İnanmaz ki iş güç var zaten zor izin aldım ehehe. Geçen de hastayım diye izinliydim zaten beni kovacaklar artık. :D Uuu gerçi benim gideceğim yer de çok soğuk, Sibirya taraflarında.

[QUOTE="Astoria,

Canim seni burdan az cok izlemledigime göre aşırı zeki bir kadinsin.
Bunlari iyice tart.
Sevgilin ailesinden gelen bir kirinti ilgi icin seni kenera itiyor. Bu tür ruh halinin peşinde getirdiği sorunları benden daha iyi analiz edebilirsin... ama tecrübeme daynarak şunu söyleyim : ömür boyu en son planda sen olursun.

Unutmadan asla kardeşine mesaj yazmasina izin verme!!!!! İyi yada kötü. Sizin sorununuzu SENIN ailene YANSITAMAZ. Hemen bunun önüne gec.

Sen onun annesine mesaj atiyormusun? Ne hakla bunu yapip kardeşinin zihnini meşgul ediyor?
Sevgilin okkali bir rest cekmeyi hak etmiş

Teşekkür ederim çok naziksiniz. :) Farkındayım bunların ama mesela en son ailesiyle yemeğe gitmiştik öz annesi de vardı orada çok çırpındı yemek iyi geçsin diye. Yani hep bu sefer olmaz dediğimde toparlayacak bir şeyler yapmayı başardı ama nereye kadar gider böyle bilmiyorum. Normalde kardeşimi aramaz bana ulaşamadığı için aradı muhtemelen.

Aman ne hindiymiş ya hiç de sevmem :110: Bir de sanki hayatında kırmızı et yememiş baba kuzusuyum diyemiyor da :bicak:
Ben de olsam çok bozulurdum hem sonradan direksiyon kırıyor hem gönül almayı bilmiyor. "Sana da uğrarım." dediğinde gözlerimi bir açardım mesajı alırdı. :işsiz:
Ama erkekler biz kadınlar kadar ince düşünemiyor. Ya kırıldığını izah edeceksin ya da umursamayacaksın kendi fark etsin ama o da zor.

Ben de olsam tam bu şartlar altında çok bozulurdum. Özellikle verdiği şöyle bir uğrarım tepkisi çok kırıcı bence. Ben de açıkçası bundan sonra sevgilinin davranışlarını gözlemlemen gerektiğini düşünüyorum. Terk edildiği ailesi tarafından minnacık ilgiye sana böyle davranacaksa, ileride işler iyice ciddiye bindiğinde ailesini senin önüne koymaya devam edebilir. Kesinlikle haklı buldum seni, senin planın daha önce yapılmış olmasa tamam diyeceğim, bir de bunun dışında "Ay hadi çok istedin bir uğrarım sana da." tarzında bir tepkiyi ben kaldıramazdım.

Back
X