Çok bozuldum

Suleymanin Hurremi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
3.797
7.724
108
İyi geceler hanımlar
Bilmiyorum dert mi ama çok fena bozuldum uykum kaçtı. Eşimden ayrılmaya karar vermiştim burada da çok kez dile getirdim çünkü ciddi anlamda sorunlu bi eşim var. Daha sonra benim halimden tavrımdan anladı ne yapmak istediğimi ve bi gün düzgünce konuştuk değişeceğini düzelteceğini söyledi. Gerçekten de düzeltti son bir aydır evin işinde bile yardımcı oluyor. Ben bu kararı şimdilik rafa kaldırdım.
Gel gelelim bozulduğum konuya. Bugun ufak bi gasp olayı oldu. Tabi ben bi şok oldum. Eve geldim eşim söylendi takip etmişler seni falan filan. Hiç de gelip sen nasılsın iyi misin demedi. Bi bozuldum ses etmedim. Karakola gittik ifade verdim geç oldu eve döndük benim başım filan ağrıyordu yattım ilaç aldım. Eşim mutfağı toparladı geldi namaz kılıyordu odada namaz bitti duaya başladı anası babası için duayı etti sonra kardeşlerini saydı yeğenlerini saydı duasını etti sağlıkdan parasına kadar ve bitirdi. Sonradan ben aklına geldim herhalde eşiminde günahlarını affet dedi kesti. Ya ben namazda onun için ailemiz için dua ederken o bana hatırı kalmasın muamelesi yapınca zoruma gitti. Çocuk istiyorum test yaptırmayan bu durumu umursamayan adam yeğenleri kendi evladıymış gibi ölüp bitiyor sinirlerim zıplıyor. Hediyeleri harçlıkları eksik olmaz. Ailesinin yanına her gidişimizde kardeşler toplanırlar mesela kayınvalidemde beni alıp başka odaya götürür onların konuşacakları oluyor diye ben dış kapı mandalı muamelesi görünce yeğenleri yada kardeşlerine bişey yapsın istemiyorum. Sorun zaten eşimde onları görünce ben hiç yokmuşum gibi davranıyor ve kayınvalidede fırsattan istifade laf iliştiryor sürekli oğluna dediğimde de annem öyle dememiştir yada yanlış anlamışsındır diyip duruyor. Geçen aradım cuma günü diye bana diyorki kocakarı gibi dişsizdin( dişlerimi yaptırıyorum) dişlerin takılınca gençleşirsin. Ay yüzüne telefonu kapatasım geldi o kadar sıkıldım. Bide hadi çocuk yap torun sevelim bebek istiyoruz doktora git diye baskı yapıyor sürekli saçma salak. Sorun bende olduğundan aşağılar gibi davranıyor. Pcoluyum bu yüzden evet sorun bende ama sürekli yüzüme vurması rahatsız ediyor.
Eşimin tüm sorunlarını çözdük bir şu aile bağıyla olan sıkıntısını çözemedik. Tadını kaçıracak şekilde bağlılığı benim canımı sıkıyor işte.

Son düzenleme:
Eşinizi yegenlerinden kiskanmayin Allah aşkına. Cocuk onlar. Ego savaşlara çocukları dahil etmeyin. Savaşacak birini arıyorsanız size laf sokanlardan başlayın çocuklardan değil

2.sınıf muamele görüyorsun.

Sevmek bu değil .
Çok yol katetti gerçekten hakkını yiyemiyorum ama anne babaya düşkünlüğü anlatım hiç bi sözüm yok zaten kardeşleri de anladım da yeğenlere bu düşkünlüğü konduramıyorum. Çünkü aynı ilgi benim çocuklarıma gelmeyecek biliyorum. Zaten kvdenin muamelesi de onlar birlik sen teksin mesajını vermeye yetiyor.

Benimle yaşıt biri nasıl boşanmayı düşünür ben daha evlenemedim:KK53: neyse konuya gelirsek yeğenlerine sevgisini o kadar takma yarın çocuğunuz olduğunda onları unutacak bak gör. Duaya da gelirsek eşimin günahlarını affet diye dua etmiş bence en güzel dua bu daha ne olsun:KK200:

Namazda dualarını sesli mi ediyor da duyuyorsunuz? Çok ilginç. Hiç de 'kocam bana dua etmedi' diye konu okumamistim...
Bence çocuk falan yapma, hap kullan hatta,riske atma hiç.
Adamin yeğenlerini sevmesi çocuğunu seveceği anlamına gelmiyor. Ki kendisi de istemiyor ki cabalamiyor.
Kadınlar kulübünde onlarca konu açıldı ailesi için yapmayacağı fedakarlık olmayan , yeğenlerini evlat gibi benimseyen nice adamlar eşleri 'ana kuzuluklari' yüzünden terk edince kendi çocuklarını aramiyor sormuyor...
O yüzden bence çocuk konusunu az daha ertele. Zaten daha coook gençsin, böyle bir aileye bir de çocuk vermek için kendini heder etme

Eşinizi yegenlerinden kiskanmayin Allah aşkına. Cocuk onlar. Ego savaşlara çocukları dahil etmeyin. Savaşacak birini arıyorsanız size laf sokanlardan başlayın çocuklardan değil
Aynı ilgi benim çocuklarıma gelmeyecek zaten çocuk dediğimde kocamanlar. Mesele çocuk değil yani. Eşim kendi çocuğu olsun diye uğraşmıyor iken onlarla kendi çocuğuymuş gibi ilgilenmesi mesele.

Benimle yaşıt biri nasıl boşanmayı düşünür ben daha evlenemedim:KK53: neyse konuya gelirsek yeğenlerine sevgisini o kadar takma yarın çocuğunuz olduğunda onları unutacak bak gör. Duaya da gelirsek eşimin günahlarını affet diye dua etmiş bence en güzel dua bu daha ne olsun:KK200:
Moral oldun teşekkür ederim :) ya ben hızlı davrandım evlenmek ile umarım senin zamanında ve doğru kişi ile olur.
İnşallah çocuk olur. Yeğenlerini tabiki sevsin lafım yok ama kendi çocuğu olmasına da odaklanırsa belki bende dert etmiycem

Aynı ilgi benim çocuklarıma gelmeyecek zaten çocuk dediğimde kocamanlar. Mesele çocuk değil yani. Eşim kendi çocuğu olsun diye uğraşmıyor iken onlarla kendi çocuğuymuş gibi ilgilenmesi mesele.

Eşiniz sizinle çocuğu olsun diye uğraşmiyor,ama siz çocuk istiyorsunuz aslında. Bu konuyu son zamanlarda hiç açık konustunuz mu? Ve daha yeni bosanmadan vazgeçmişsiniz. Sizce sallantida olan evlilikte hemem evlat sahibi olmak istermisiniz ve hamile kalmak su anda dogru karar mi olur?

Namazda dualarını sesli mi ediyor da duyuyorsunuz? Çok ilginç. Hiç de 'kocam bana dua etmedi' diye konu okumamistim...
Bence çocuk falan yapma, hap kullan hatta,riske atma hiç.
Adamin yeğenlerini sevmesi çocuğunu seveceği anlamına gelmiyor. Ki kendisi de istemiyor ki cabalamiyor.
Kadınlar kulübünde onlarca konu açıldı ailesi için yapmayacağı fedakarlık olmayan , yeğenlerini evlat gibi benimseyen nice adamlar eşleri 'ana kuzuluklari' yüzünden terk edince kendi çocuklarını aramiyor sormuyor...
O yüzden bence çocuk konusunu az daha ertele. Zaten daha coook gençsin, böyle bir aileye bir de çocuk vermek için kendini heder etme
Eşim namazıda sesli kılar. Öyle değişik insan :)
Aslında kv baskısından çok ben kendim istiyordum ama yeğenleri yeterli geldi demekki doğru söylüyorsun burada böyle adamları çok okuduk

Moral oldun teşekkür ederim :) ya ben hızlı davrandım evlenmek ile umarım senin zamanında ve doğru kişi ile olur.
İnşallah çocuk olur. Yeğenlerini tabiki sevsin lafım yok ama kendi çocuğu olmasına da odaklanırsa belki bende dert etmiycem
İnşallah tez zamanda alırsın kuçağına :anne:her şey gönlünce olur:KK60:

Eşim namazıda sesli kılar. Öyle değişik insan :)
Aslında kv baskısından çok ben kendim istiyordum ama yeğenleri yeterli geldi demekki doğru söylüyorsun burada böyle adamları çok okuduk
Niyetin bekar anne olmak mı yoksa yaşadığın evlilik sıkıntılarına 'ama çocuğum için katlaniyorum' gibi güzel bir bahanenin olması mı?
Oturmamış evliliğine tam olarak neden çocuk istiyorsun?

Eşiniz sizinle çocuğu olsun diye uğraşmiyor,ama siz çocuk istiyorsunuz aslında. Bu konuyu son zamanlarda hiç açık konustunuz mu? Ve daha yeni bosanmadan vazgeçmişsiniz. Sizce sallantida olan evlilikte hemem evlat sahibi olmak istermisiniz ve hamile kalmak su anda dogru karar mi olur?
Evet doğru tespit ettiniz. Ben kendim çocuk istiyorum zaten. Pcoluyum zaten olmuyor boşanma kararından önce de denedim bir süre. O yüzden biz denerken evliliğimizide rayına oturtmuş olurduk diye düşünmüştüm

Niyetin bekar anne olmak mı yoksa yaşadığın evlilik sıkıntılarına 'ama çocuğum için katlaniyorum' gibi güzel bir bahanenin olması mı?
Oturmamış evliliğine tam olarak neden çocuk istiyorsun?
Ben kimseye çocuk için katlanmam inanın. Ama evliliğim ciddi anlamda düzeldi. Umudum var diye istiyordum.

Evet doğru tespit ettiniz. Ben kendim çocuk istiyorum zaten. Pcoluyum zaten olmuyor boşanma kararından önce de denedim bir süre. O yüzden biz denerken evliliğimizide rayına oturtmuş olurduk diye düşünmüştüm

Size tavsiyem bu gelecek aylarda ilk önce evliliğinizi tek düşünüp tekrar oturtmaniz. Şu anda esinizin isteksiz olmasına sasirmadim. Daha yeni toparlaniyorsunuz. Belkide hala terk edersiniz diye tereddüt ediyor. Çocukla bosanmak çocuksuz bosanmaktan daha kötü bir cok insanin gözünde

Size tavsiyem bu gelecek aylarda ilk önce evliliğinizi tek düşünüp tekrar oturtmaniz. Şu anda esinizin isteksiz olmasına sasirmadim. Daha yeni toparlaniyorsunuz. Belkide hala terk edersiniz diye tereddüt ediyor. Çocukla bosanmak çocuksuz bosanmaktan daha kötü bir cok insanin gözünde
Olabilir doğru. Zaten çocuklu boşansak aramızda 16 saatlik mesafe olur o çocuğu görmesi de sıkıntıya düşer belki bundan cesaret edemiyor olabilir.

Back
X