Çok bozuldum

Olabilir doğru. Zaten çocuklu boşansak aramızda 16 saatlik mesafe olur o çocuğu görmesi de sıkıntıya düşer belki bundan cesaret edemiyor olabilir.

Evet onun için önce sorunlarınızı aşmanız lazım ve tekrar evliliğinize güven kazandirmalisiniz ikinizde. Sahsen yeni bosanmadan dönmüş olsam bende çocuk istemezdim çünkü hamilelik ve ilk seneler zaten stresli geçiyor ve iyi giden evliliklerde bile sorunlar çıkabiliyor. Bunları ama konuşarak halledebilirsiniz.

Evet onun için önce sorunlarınızı aşmanız lazım ve tekrar evliliğinize güven kazandirmalisiniz ikinizde. Sahsen yeni bosanmadan dönmüş olsam bende çocuk istemezdim çünkü hamilelik ve ilk seneler zaten stresli geçiyor ve iyi giden evliliklerde bile sorunlar çıkabiliyor. Bunları ama konuşarak halledebilirsiniz.
Dişlerimin tedavisi bitmek üzere yaklaşık iki hafta içinde tamamlanacak. Daha sonrasında konuşmak için müsait bir zaman kollayayım. Konuşarak çözebiliriz mesele doğru zamanı yakalamam

Boşanın bence. Ya da çocuk yapmak için acele etmeyin. İlk önce eşinizin ailesine varlığınızı hissettirin, hazır cevap olmayı öğrenin. Çocuk sonra. Çünkü çocuk doğduktan sonra kv her şeyinize daha fazla karışacak, siz cevap veremeyip stres olacaksınız. Annelikten bir şey anlamayacaksınız hal böyle olunca...

Aynı ilgi benim çocuklarıma gelmeyecek zaten çocuk dediğimde kocamanlar. Mesele çocuk değil yani. Eşim kendi çocuğu olsun diye uğraşmıyor iken onlarla kendi çocuğuymuş gibi ilgilenmesi mesele.
seni oyle anlıyorum kiii... Çocuğun olunca oyle olmuyor. Kendi çocuğuna daha çok dönüyor. Yegenler 3. Planda kaliyor

İyi geceler hanımlar
Bilmiyorum dert mi ama çok fena bozuldum uykum kaçtı. Eşimden ayrılmaya karar vermiştim burada da çok kez dile getirdim çünkü ciddi anlamda sorunlu bi eşim var. Daha sonra benim halimden tavrımdan anladı ne yapmak istediğimi ve bi gün düzgünce konuştuk değişeceğini düzelteceğini söyledi. Gerçekten de düzeltti son bir aydır evin işinde bile yardımcı oluyor. Ben bu kararı şimdilik rafa kaldırdım.
Gel gelelim bozulduğum konuya. Bugun tramvayda bilekliğimi koparıp çaldılar. Tabi ben bi şok oldum. Eve geldim eşim söylendi takip etmişler seni falan filan. Hiç de gelip sen nasılsın iyi misin demedi. Bi bozuldum ses etmedim. Karakola gittik ifade verdim geç oldu eve döndük benim başım filan ağrıyordu yattım ilaç aldım. Eşim mutfağı toparladı geldi namaz kılıyordu odada namaz bitti duaya başladı anası babası için duayı etti sonra kardeşlerini saydı yeğenlerini saydı duasını etti sağlıkdan parasına kadar ve bitirdi. Sonradan ben aklına geldim herhalde eşiminde günahlarını affet dedi kesti. Ya ben namazda onun için ailemiz için dua ederken o bana hatırı kalmasın muamelesi yapınca zoruma gitti. Çocuk istiyorum test yaptırmayan bu durumu umursamayan adam yeğenleri kendi evladıymış gibi ölüp bitiyor sinirlerim zıplıyor. Hediyeleri harçlıkları eksik olmaz. Ailesinin yanına her gidişimizde kardeşler toplanırlar mesela kayınvalidemde beni alıp başka odaya götürür onların konuşacakları oluyor diye ben dış kapı mandalı muamelesi görünce yeğenleri yada kardeşlerine bişey yapsın istemiyorum. Sorun zaten eşimde onları görünce ben hiç yokmuşum gibi davranıyor ve kayınvalidede fırsattan istifade laf iliştiryor sürekli oğluna dediğimde de annem öyle dememiştir yada yanlış anlamışsındır diyip duruyor. Geçen aradım cuma günü diye bana diyorki kocakarı gibi dişsizdin( dişlerimi yaptırıyorum) dişlerin takılınca gençleşirsin. Ay yüzüne telefonu kapatasım geldi o kadar sıkıldım. Bide hadi çocuk yap torun sevelim bebek istiyoruz doktora git diye baskı yapıyor sürekli saçma salak. Sorun bende olduğundan aşağılar gibi davranıyor. Pcoluyum bu yüzden evet sorun bende ama sürekli yüzüme vurması rahatsız ediyor.
Eşimin tüm sorunlarını çözdük bir şu aile bağıyla olan sıkıntısını çözemedik. Tadını kaçıracak şekilde bağlılığı benim canımı sıkıyor işte.
Boşanma kararı ertelenebilir ancak ertelenmesi raftan kalktığı anlamına gelmez. Öncelikle asla çocuk yapmayın.

Kardeşler toplaninca KV 'nin sizi onların konuşacaklari olur diye başka odaya tikmasina takıldım. Siz de paşa paşa gidiyorsunuz yani?
Ben olsam bu ne terbiyesizlik, ben bu evde neyim diye ortalığı ayağa kaldirir sonra kapıyı çektiğim gibi giderdim o evden.

Herkes tercihleri ile yaşıyor...
Aynen öyle ama oturmamış bir evliliğe çocuk istemek tercihi çok bencilce. İleride çocuğunuz olursa ona da böyle söylersiniz. Annecim babanla mutlu değildim ama yine de seni yaptık çünkü ben çocuk istiyordum. Senin mutlu bir ailede büyümen gerektiği gerçeği benim çocuk isteğimin önüne geçti dersiniz. Daha eşiniz sizi tramvayda olan olay sonrası bile merak etmezken (diğer sorunları, kayınvalideyi hiç katmıyorum) çocuk yapmayı denerken aramızın düzeleceğini umuyorum ne demek?

Seni ayrı odaya alıp kendi başlarına konuşmaları büyük terbiyesizlik. Eşinle bu konuyu konuş önce. Bir daha aynısı olursa ailene tek başına git ben gelmeyeceğim de. Sonra çocuk mevzuları konuşursunuz yaşın daha genç. Seni böyle saymazlarken çocuk olduğunda da değerli olmazsın. Sen kendini saydır ki sonra çocuğun olduğunda da ah vah etme.

Ayrıca yeğenlerini sevmesine takılma. Ben de başta diyordum uğraşmıyor çocuk için nasıl olsa yeğenlerini seviyor diye. Eşim son zamanlarda çabaladı ama doğal şeylerle yani doktor kontrollerine gitti evet ama ilaç kullanmadı doğal ürünlere yönlendi. Ben de pco luydum ve sonuç olarak hamileyim. Artık kendi ailesi olacağını daha bir farkında. Eskisi gibi sık gitmek istemiyor, yeğenlerini seviyor evet ama kendi çocuğu olacağını duyduğundan beri babalık heyecanı üzerinde. InşAllah seninki de öyle olur.

Adamin dualarinda bile yer almiyorsaniz hic beni seviyor diye kandirmayin kendinizi

Bana hirsiz saldirip uzerimden birsey alsa esim kafayi yer basima gelme olasiligi olan seyleri bile dusunup oturur aglar , sevmek boyle birseydir

Bence ayrilik kararinizin arkasinda durun , onunuzr bakin , sizi gercekten sevecek bir adamla mutlu bir hayat kurun

konu geride kalmış ama olsun ben yazıcam yine de. geçmiş konularınızı okudum. yeni evli sayılırsınız ve birçok sorununuz var eşinizden kaynaklı. aranız biraz düzelir gibi olunca hemen çocuk istediğinizi söylemişsiniz. bu ne acele? henüz oturmayan şeyler var. belli ki sevgiden değil korkudan size yardımcı olmaya başlamış. yoksa insan eşine de dua etmez mi? onu kendi ailesinin parçası görmez mi? sakın kv isteği veya sizi aşağılayacak diye hemen çocuk düşünmeyin. çünkü eşinizin ciddi sıkıntısı var hatta tedavi görmeyi gerektirecek kadar. sabırsız davranmayın, ilerde pişman olmayın

Back
X