- 17 Şubat 2016
- 1.305
- 276
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
Zaten şaka gibi gülerek söylemedi.Ya ben gevşek gevşek davranamıyorum herkese.O samimiyet hemen olmuyorHer Şakanın Altında Bir Gerçek Yatar ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten şaka gibi gülerek söylemedi.Ya ben gevşek gevşek davranamıyorum herkese.O samimiyet hemen olmuyorHer Şakanın Altında Bir Gerçek Yatar ...
Hayır şaka değil.Kız kardeşiniz sizi yumuşatmaya çalışmış ama yengeniz bence başından beri ciddiymiş.Yine de boş verin.Nadir görüşmekle iyi yaptığımı anladım.Hadi soğuk nevalesin dedi neyse.Ama sen çok tuhafsın dedi.Buda mi şaka
Artık aynı ortama girsekte gerekmedikçe konuşmayı düşünmüyorum.Yüzünde mimik yoktu.Aşırı ciddiydi.Hayır şaka değil.Kız kardeşiniz sizi yumuşatmaya çalışmış ama yengeniz bence başından beri ciddiymiş.Yine de boş verin.
Kendi demekki bana o sıcaklığı o samimiyeti veremedi.Hiç düşünmüyor.Hadi şakasına soğuk nevale dedin.Ee sen çok tuhaf birisin nedir.Arkasından bunu söylüyor.Kendisi suratsız.O yakınlığı hissedemiyorsun.Çok dönük.Bunu söyleme cesareti bulan birinin bana dair kanısı umrumda olmaz.
Belli ki can yakmak istiyor.
Yakamayacağı mesafede olun, duygusal ve fiziksel olarak.
O soğuk bu sıcak vırt zırt ayağına kardeşinizle aranıza fitne de sokuyor bir yandan.
Oyuna gelmeyin.
Kimseye sıcaklık hizmeti sağlamak zorunda değilsiniz, uğraşsın hak etsin
Zevzek damat sen de bunu kafaya mı takıyorsun o anda elinin tersiyle eline yapıştırsaydın bi tane sen de maymuna benziyorsun biz bişey diyormuyuz deseydin.
Hem siz niye beklerken ellesiyorsunuz ki![]()
Eline dokunan damat mıydı? Ben gelin gibi anladımDokundu elime sadece![]()
Hayir.Bunu diyen erkek kardeşimin eşiEline dokunan damat mıydı? Ben gelin gibi anladım
Gitsin karısına dokunsun ne mübasebet ya
Sizin yapınız gereği soğuk samimi olmayan duruşunuzu gelininiz kişisel olarak algılamış muhtemelen o da kendi tarafından kırıldığı için birşey söyleyip sizi incitmek istemiş. Anlattıklarınız bana böyle bir izlenim verdi.3 kardeşiz.Erkek kardeşimle pek görüşmeyiz.Eşiyle de nadir konuşuruz.Diger kızkardeşimle kardeşimin eşinin arası daha iyi.
Yapı olarak dışa dönügüm.Konuşkanım.Ama canım cicim gibi kelimeleri pek konuşamam, sarılamam.Bu aileden kaynaklı birşey.
Bugün kız kardeşim, kardeşimin eşi ve ben beklerken kardeşimin eşi dediki.Kız kardeşimin elini elledi sıcacık dedi.Benim elime dokundu.Elide soğuk, aynı kendi gibi.Kendide soğuk nevale dedi.Sonra bana ciddi bir şekilde sen tuhafsın gibi birşey dedi.Bende sen tuhaf görmemişsin tarzı birşey dedim.Ama gerçekten beni zerre sevdiğini düşünmüyorum.Durduk yere bu cümleleri beklemiyordum.Hiç kavgamız falanda olmadı.Kız kardeşime söyledim şaka yapıyor dedi.Şaka yapan insan güler.
ay evet bana da boyle geldi cunku benim yengem de boyle her seyi kisisel algiliyor ve sonra laf sokunca biz soka giriyoruz yani ne alaka bu nerden cikti gibi sonra sen niye oyle dedin veya yaptin diye sorulunca sorununu anlatiyor dogruyu ogrenince de cok pisman olup o kisiye karsi haraketlerini duzeltmeye calisiyor. Konu sahibi de genel olarak yapisinin bu sekilde soguk oldugunu soylese bi sorun kalmaz gibi bir de gelin ya o ozellikle ona karsi yapiliyormus gibi de hissetmis olabilir.Sizin yapınız gereği soğuk samimi olmayan duruşunuzu gelininiz kişisel olarak algılamış muhtemelen o da kendi tarafından kırıldığı için birşey söyleyip sizi incitmek istemiş. Anlattıklarınız bana böyle bir izlenim verdi.
Evet evet siz örnek göstererek benden de daha açıklayıcı yazmışsınız. Konu sahibesi kendini güzel bir dille açıklasa bir problemleri olacağını zannetmiyorum.ay evet bana da boyle geldi cunku benim yengem de boyle her seyi kisisel algiliyor ve sonra laf sokunca biz soka giriyoruz yani ne alaka bu nerden cikti gibi sonra sen niye oyle dedin veya yaptin diye sorulunca sorununu anlatiyor dogruyu ogrenince de cok pisman olup o kisiye karsi haraketlerini duzeltmeye calisiyor. Konu sahibi de genel olarak yapisinin bu sekilde soguk oldugunu soylese bi sorun kalmaz gibi bir de gelin ya o ozellikle ona karsi yapiliyormus gibi de hissetmis olabilir.
Ben olsam bu sekilde yapip sinirimi senelerce bozmam. Ararim, goruselim derim, ikimiz bir yerde bulusuruz, soylerim bu dediklerin beni cok rahatsiz etti, ben de senin soğuk biri olduğunu dusunuyordum. Demek birbirimizi iyi tanimamisiz, madem sen de soguk olduğunu dusunmuyorsun ben de soguk oldugumu dusunmuyorum, ona gore davranalim derim.Artık aynı ortama girsekte gerekmedikçe konuşmayı düşünmüyorum.Yüzünde mimik yoktu.Aşırı ciddiydi.
Şaka değil şakayla karışık iğnelemiş "ne gibi bir tuhaflık mesela?" diye sorsaydınız keşke. Böyle durumlarda soru ile karşılık vermek karşı tarafı sıkıştırıyor düşünmeden konuştukları için.Nadir görüşmekle iyi yaptığımı anladım.Hadi soğuk nevalesin dedi neyse.Ama sen çok tuhafsın dedi.Buda mi şaka
Evet ama demekki benden pek hoşlanmıyor.Normalde arada erkek kardeşime gidelim gelelim falan diye çabalardım.Ama artık gidelim gelelim diye uğraşmayacağım.Tuhafsın nedir.Kendisi de yapı olarak soğuk bir insan.Valla açıkça sizin hakkınızdaki düşüncelerini söylemiş. Soguksun, tuhafsin demiş direkt. Keşke o anda neden öyle söylediğini sorsaydiniz bu gibi durumlarda terslenip laf sokmaya gerek yok direkt neden bu şekilde düşündüğünü sormak ve neden bunu söyleme ihtiyacı duyduğunu sormak bence daha iyi. Ama neyse şok olmuşsunuzdur. Bir daha bu tarz bir durum olursa kendisiyle o zaman konuşursunuz. Boş verin düşünmemeye çalışın. İnsanlar gerçekten çok tuhaflar.
Tamamda kendisi yakin olmak için hiçbir çaba göstermedi.Bazı şeyler tek taraflı olmuyor.Sizin yapınız gereği soğuk samimi olmayan duruşunuzu gelininiz kişisel olarak algılamış muhtemelen o da kendi tarafından kırıldığı için birşey söyleyip sizi incitmek istemiş. Anlattıklarınız bana böyle bir izlenim verdi.
Ben gayet konuşkanım.Ama gelinimizle açıkçası konuşacak, paylaşacak pek birşey bulamıyorum.Evler arası mesafe var.Erkek kardeşimde soğuk yapılı.Ben kendim için soğuğum dedim.Sebebi ise canim cicim aşkım bu sekilde konuşamıyorum.Ama konuşkanımdır.ay evet bana da boyle geldi cunku benim yengem de boyle her seyi kisisel algiliyor ve sonra laf sokunca biz soka giriyoruz yani ne alaka bu nerden cikti gibi sonra sen niye oyle dedin veya yaptin diye sorulunca sorununu anlatiyor dogruyu ogrenince de cok pisman olup o kisiye karsi haraketlerini duzeltmeye calisiyor. Konu sahibi de genel olarak yapisinin bu sekilde soguk oldugunu soylese bi sorun kalmaz gibi bir de gelin ya o ozellikle ona karsi yapiliyormus gibi de hissetmis olabilir.
Tamamda sen çok tuhafsın demesi ne.Ve üslubu yanlış.Direk iğneleyici sert şekilde söyledi.Ben olsam bu sekilde yapip sinirimi senelerce bozmam. Ararim, goruselim derim, ikimiz bir yerde bulusuruz, soylerim bu dediklerin beni cok rahatsiz etti, ben de senin soğuk biri olduğunu dusunuyordum. Demek birbirimizi iyi tanimamisiz, madem sen de soguk olduğunu dusunmuyorsun ben de soguk oldugumu dusunmuyorum, ona gore davranalim derim.
İnanın içimden zerre konuşmak gelmiyor onunla.Tuhafsın nedir.Bunları ameliyat kapısında beklerken söylüyor.Şaka değil şakayla karışık iğnelemiş "ne gibi bir tuhaflık mesela?" diye sorsaydınız keşke. Böyle durumlarda soru ile karşılık vermek karşı tarafı sıkıştırıyor düşünmeden konuştukları için.
Kendinizi geri çekip pasif tepki vermek yerine direkt konuşun "o gün uzatmak istemedim ama sen ne demek istedin tuhaf derken? bir sorun mu var bir şeye mi alındın acaba farkında olmadan?" diye sorun. Hem onu düşünüyormuş gibi olur hem de çaktırmadan hesaba çekmiş olursunuz patavatsız biri belli ki alınacağını sanmam zaten
Asıl tuhaf olan kendi benceİnanın içimden zerre konuşmak gelmiyor onunla.Tuhafsın nedir.Bunları ameliyat kapısında beklerken söylüyor.